Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu hatirliyorum.. Suan onun icin uzulmene gerek yok.. Seni babandan isteyecektim diyen akli basinda adam, o resimleri sana gonderirken seninle zorla yatmak isterken nerdeydi o akli, insanligi?
Sanki seni geri kazanmak icin soylenen bir yalan gibi geldi bana
Gururunu yesinler.. Sakin döneyim deme kendine yazik edersin..yok onu çok öncelerden derdi. aslında aklı başında romantik düşünceli bi insan bir dediğimi iki etmez yapar . ama kızmayıversin her şeyi yapar sinirle. hakarette eder herşeyi yapar. o fotoyu bana yollayarak gösterdi bunu.
niyeti birlikte olmak değildi onu hep diyodu ama ben nişan olana kadar da evine girip çıkmak istemiyodum çok fazla. o ise bende kal diyodu. önce tamam diyip sonra kalmıycam dediğimde gururuna dokunmuş.
yok onu çok öncelerden derdi. aslında aklı başında romantik düşünceli bi insan bir dediğimi iki etmez yapar . ama kızmayıversin her şeyi yapar sinirle. hakarette eder herşeyi yapar. o fotoyu bana yollayarak gösterdi bunu.
niyeti birlikte olmak değildi onu hep diyodu ama ben nişan olana kadar da evine girip çıkmak istemiyodum çok fazla. o ise bende kal diyodu. önce tamam diyip sonra kalmıycam dediğimde gururuna dokunmuş.
Evet aslinda cok iyi cok mukemmel romantik dusunceli bla bla bla ama kizmayagorsun, meme falan gonderir, hatta gun gelir öldürüverir. Ama aslinda cok iyi biri...
Hi hi anladim.
5 dk dır bu yoruma gülüyorum, cok yasa sen. Konu sahibi saba gelince, bırak su sapığı ya, senin pişman olman icin söylüyor bunları kesin. Dam üstünde oyniler, Tombul Tombul memeler Şarkısı eşliğinde teklif ederdi bu Sapık herif eger ayrılmasaydınbabanın mezarını mı süsleyecekmiş? evet gerçekten çok orjinal olacakmışsınız, evlenme teklif ederken çarpılan ilk çift olarak..
işte buna bayıldım sen çok yaşa officebabanın mezarını mı süsleyecekmiş? evet gerçekten çok orjinal olacakmışsınız, evlenme teklif ederken çarpılan ilk çift olarak..
Sebin kafan çok karışmışevlilik fikrine yuh dediniz dimi? :/
Simdi gözüme carpti.. Baslikta bugün ayrildim yaziyor.. Daha önce ayrilmamis miydin sen?
Rahmetli babamın mezarı gözümün önüne geldi. Mumlar, kırmızı güller, kemancı… Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Sevgilinin bunu akıl etmesi mi daha garip, yoksa konu sahibesinin bu plandan etkilenip duygulanması mı?babanın mezarını mı süsleyecekmiş? evet gerçekten çok orjinal olacakmışsınız, evlenme teklif ederken çarpılan ilk çift olarak..
babam vefat etti benim küçükken. babamın mezarı şehir dışında hep gidelim seni ondan istiycem derdi. meğer evlenme teklifini babamın mezarında yapıcakmış. orayı süsleyip beni götürcekmiş. çok kötü oldum bunu duyunca.