Anladığım kadarıyla yaşınız çok genç. Siz de kafanızda bu kadar çok soru işareti olduğuna göre henüz evlenmeye hazır değilsiniz. Emin olun birlikte yaşayana kadar zaten tamamen zihninizdekiler netleşemez. Ama ben karşımda daha yeterince olgunlaşmamış bir beraberlik görüyorum. Sizin evlilik kararı almanız için henüz erken . Ben ayrılın falan da demiyorum. Şunu unutmayın her insan ayrı bir dünyadır. Yüzde yüz kimseyle uyuşamazsınız zaten. Bir ilişkide belirleyici bazı kriterler vardır. Onları sağlayabiliyorsanız geriye kalanlar çözülemeyecek gibi değil. Herkesin kriteri kendi içinde değişebilir. Siz en önemlilerinden biri olan paylaşıma dikkat edin. Paylaşım bittiğinde evlilikteki bir sürü şey de beraberinde biter. Paylaşım ilişkiyi canlı tutar,yakınlaştırır, sıcaklığını korur,. Ortak paylaşımlarınız zayıfsa bu evlilikte daha da derinleşecektir. Sorunlarınızı çözme yöntemlerinizi de bir gözden geçirin. Laf atışmasına girmeden yapıcı çözümler üretmeye çalışın. Bu arada erkek arkadaşınızın sizin kariyer planlarınızdan hoşlanmama sebebi kompleksleri muhtemelen. Kendisinden daha güçlü ve kariyer sahibi bir kadını her erkek hazmedemez.