Bu sefer sanal degil gercek hayat ne yapmaliyim?:))

Simdi gecen markete gittim 3 lu isimleri bulunan marketlerden biri isim vermeyeyim.Orda onceden calisan biri vardi market muduru onu sordum kasada bu kisi nerde diye farkli bir magazamiza gecti dedi .Onu taniyordum arkadasimin esiydi.Kasadaki calisan o kisi burda degil bu arkadas onun yerine geçti deyince bana bakip gulumsedi.Yalniz cocuk tatli:)Ber gittiginde yardimci oluyor ilgileniyor, gulumsuyor .Hatta kampanya ileri tarihte olmasima ragmrn benim icin kampanyali urunleri ayirtti cunku her gittigimde tarih degisiyordu .Kampanya tarihi belli olmadigi icin magdur etmeyelim sizi dedi.Bilmiyorum ne dusunmeliyim gulumsemesi oylesine mi ilgilenmesi felan yoksa ben mi gelin guvey oluyorum kendi kendime .Gercek hayat dediniz gercek hayata döndum iste :))nasil belli edecem ki ben buna ilgilendigimi:P baktim ortak arkadsslarimiz var ama is arkadasim ona hic soyleyemem dedikodu yapar isteyen var istemeyen var benimle ilgili olumsuz konusabilir.Zamaninda hocama is arkadasim beni olmadigim gibi biri gostermisti .o yuzden ozel hayatima is yerindekileri bulastirmiyorum

Orda onceden calisan biri vardi market muduru onu sordum kasada bu kisi nerde diye

Onu taniyordum arkadasimin esiydi.

Önceki mağaza müdürünü niye sordunuz ki ?

Simdi gecen markete gittim 3 lu isimleri bulunan marketlerden biri isim vermeyeyim.Orda onceden calisan biri vardi market muduru onu sordum kasada bu kisi nerde diye farkli bir magazamiza gecti dedi .Onu taniyordum arkadasimin esiydi.Kasadaki calisan o kisi burda degil bu arkadas onun yerine geçti deyince bana bakip gulumsedi.Yalniz cocuk tatli:)Ber gittiginde yardimci oluyor ilgileniyor, gulumsuyor .Hatta kampanya ileri tarihte olmasima ragmrn benim icin kampanyali urunleri ayirtti cunku her gittigimde tarih degisiyordu .Kampanya tarihi belli olmadigi icin magdur etmeyelim sizi dedi.Bilmiyorum ne dusunmeliyim gulumsemesi oylesine mi ilgilenmesi felan yoksa ben mi gelin guvey oluyorum kendi kendime .Gercek hayat dediniz gercek hayata döndum iste :))nasil belli edecem ki ben buna ilgilendigimi:P baktim ortak arkadsslarimiz var ama is arkadasim ona hic soyleyemem dedikodu yapar isteyen var istemeyen var benimle ilgili olumsuz konusabilir.Zamaninda hocama is arkadasim beni olmadigim gibi biri gostermisti .o yuzden ozel hayatima is yerindekileri bulastirmiyorum
Tanıştığınız herkesin size aşık olması harika

Hahshsh vay sakaci zipir vay, denk gelmiyor ki ceren gibisine, o zaman bulurdu duygularinin karşılığını. 🤣
Ya zaten halka açık bir işte çalışıyorsan gülümsemek zorundasın. Mesela görüşme için geliyorlar ve gülümseyerek tokalaşıyorum, hala hatır soruyorum vs. Yani bu nezaketen yapılan şeyler. Ya da ne bileyim işle alakalı, memnuniyet alınması gereken bir durum var ise daha itinalı davranıyorsun. Anlayan için ölçülü, nezaketen bir samimiyet. Ama gülümsedim diye anlam çıkaran var mı? Var. 😅

Hı bekar olsam belki gerçekten ilgisi vardır diyebilirim (konuyla alakalı) ama şimdi konuyu Ceren açınca yanlış anladı belki diyorum 😅

Yoksa çoğumuz bu şekilde anlamışızdır karşının bize yöneldiğini. Mesela eşim bana bardak uzatmıştı. Orda görevliler vardı fakat o getirdi ve sinyali çakmıştım orda 😅 yani olması gerekenin dışında bir durumdu.

Bana da evinin çevresindeni tüm market çalışanları ve dahi kafe sahipleri ve çalışanları gülümser bugün uğramadınız nerdesiniz diye sorarlar. Hepsi benden hoşlanıyor sanırım. Gerçi hepsi abla diyor ona bozuluyorum biraz 😀

ben de bir dönem hizmet sektöründe çalıştım. market değil. o dönem beni çalıştığım yerde bile rahat bırakmayan tiplere ruh hastaları yeter be ben buraya haftanın 6 günü geliyorum az düşünceli olun beni rahat bırakın müşteriliğinizi bilin diye düşünürdüm. çocuk o sırada mesai bitse de gitsek diye düşünüyor. rahat bırakın.

Bence siz aklı başında birisinin başını yakmadan hemen bu çocukla görüşüp işi ciddi bir boyuta getirin, hemde ne güzel gülümsemiş yani kesinlikle beğenmiş sizi :)

Bence gülümsemesi hoşlantı anlamında olmayabilir.Bariz birşeylerin daha belli olması lazım

Bana da evinin çevresindeni tüm market çalışanları ve dahi kafe sahipleri ve çalışanları gülümser bugün uğramadınız nerdesiniz diye sorarlar. Hepsi benden hoşlanıyor sanırım. Gerçi hepsi abla diyor ona bozuluyorum biraz 😀
işte gittim ertesi gün bana merhabalar felan dedi gülümsedi yine hınzırca:P ben raflara bakarken size de mahcup olduk kampanyalı olanları ayırtayım sizin için dedi biraz orda konuştum tabi kendisiyle.sizlik bir durum yok kapmanya tarihini değiştiren siz değilsiniz deyince muhabbet ettik bana ürünleri ayırttı ilgilendi felan her gitiğimde de içeri girerken bana bakıp gülümsüyor.Ben ürünleri alırken kasa kalabalıktı benle farklı biri ilgiLeniyordu çkarken bana baktı ben de bakınca teşekkür ettim felan çıktım bu da mı yanlış anlama GÜLÜMSÜYOR Dİ,YORUM HERKESE GÜLDÜĞÜNÜ SANMIYORUNM:)))

işte gittim ertesi gün bana merhabalar felan dedi gülümsedi yine hınzırca:P ben raflara bakarken size de mahcup olduk kampanyalı olanları ayırtayım sizin için dedi biraz orda konuştum tabi kendisiyle.sizlik bir durum yok kapmanya tarihini değiştiren siz değilsiniz deyince muhabbet ettik bana ürünleri ayırttı ilgilendi felan her gitiğimde de içeri girerken bana bakıp gülümsüyor.Ben ürünleri alırken kasa kalabalıktı benle farklı biri ilgiLeniyordu çkarken bana baktı ben de bakınca teşekkür ettim felan çıktım bu da mı yanlış anlama GÜLÜMSÜYOR Dİ,YORUM HERKESE GÜLDÜĞÜNÜ SANMIYORUNM:)))
Sapik adam nasil size urun ayirir orada verseydiniz agzinin payini

Ben düzenli kahve içtiğim kafelerdeki çocukların bana davranışı görsen demek :70: aşkımdan 40 kişi intihar etti dersin :70: kahveme adımın yanina kalp falan koyuyorlar siparisi vermeden direk onlar söylüyor kraliçe diyorlar daha neler neler :27: yoksa herkeş bana da aşık mı 🥹🥹

Back
X