- 25 Nisan 2018
- 4.542
- 8.770
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi gecen markete gittim 3 lu isimleri bulunan marketlerden biri isim vermeyeyim.Orda onceden calisan biri vardi market muduru onu sordum kasada bu kisi nerde diye farkli bir magazamiza gecti dedi .Onu taniyordum arkadasimin esiydi.Kasadaki calisan o kisi burda degil bu arkadas onun yerine geçti deyince bana bakip gulumsedi.Yalniz cocuk tatli:)Ber gittiginde yardimci oluyor ilgileniyor, gulumsuyor .Hatta kampanya ileri tarihte olmasima ragmrn benim icin kampanyali urunleri ayirtti cunku her gittigimde tarih degisiyordu .Kampanya tarihi belli olmadigi icin magdur etmeyelim sizi dedi.Bilmiyorum ne dusunmeliyim gulumsemesi oylesine mi ilgilenmesi felan yoksa ben mi gelin guvey oluyorum kendi kendime .Gercek hayat dediniz gercek hayata döndum iste :))nasil belli edecem ki ben buna ilgilendigimibaktim ortak arkadsslarimiz var ama is arkadasim ona hic soyleyemem dedikodu yapar isteyen var istemeyen var benimle ilgili olumsuz konusabilir.Zamaninda hocama is arkadasim beni olmadigim gibi biri gostermisti .o yuzden ozel hayatima is yerindekileri bulastirmiyorum
Orda onceden calisan biri vardi market muduru onu sordum kasada bu kisi nerde diye
Onu taniyordum arkadasimin esiydi.
Tanıştığınız herkesin size aşık olması harikaSimdi gecen markete gittim 3 lu isimleri bulunan marketlerden biri isim vermeyeyim.Orda onceden calisan biri vardi market muduru onu sordum kasada bu kisi nerde diye farkli bir magazamiza gecti dedi .Onu taniyordum arkadasimin esiydi.Kasadaki calisan o kisi burda degil bu arkadas onun yerine geçti deyince bana bakip gulumsedi.Yalniz cocuk tatli:)Ber gittiginde yardimci oluyor ilgileniyor, gulumsuyor .Hatta kampanya ileri tarihte olmasima ragmrn benim icin kampanyali urunleri ayirtti cunku her gittigimde tarih degisiyordu .Kampanya tarihi belli olmadigi icin magdur etmeyelim sizi dedi.Bilmiyorum ne dusunmeliyim gulumsemesi oylesine mi ilgilenmesi felan yoksa ben mi gelin guvey oluyorum kendi kendime .Gercek hayat dediniz gercek hayata döndum iste :))nasil belli edecem ki ben buna ilgilendigimibaktim ortak arkadsslarimiz var ama is arkadasim ona hic soyleyemem dedikodu yapar isteyen var istemeyen var benimle ilgili olumsuz konusabilir.Zamaninda hocama is arkadasim beni olmadigim gibi biri gostermisti .o yuzden ozel hayatima is yerindekileri bulastirmiyorum
Yok o zaman da doktora musallat oluyorBu kaçıncı? Artık psikiyatriden bir randevu alın. İşini yapan insanları rahat bırakın.
Evet o da doğru. Ama hiç sağlıklı değil böyle yaşanmazYok o zaman da doktora musallat oluyor
Bkz: bir önceki konu
Ya zaten halka açık bir işte çalışıyorsan gülümsemek zorundasın. Mesela görüşme için geliyorlar ve gülümseyerek tokalaşıyorum, hala hatır soruyorum vs. Yani bu nezaketen yapılan şeyler. Ya da ne bileyim işle alakalı, memnuniyet alınması gereken bir durum var ise daha itinalı davranıyorsun. Anlayan için ölçülü, nezaketen bir samimiyet. Ama gülümsedim diye anlam çıkaran var mı? Var.Hahshsh vay sakaci zipir vay, denk gelmiyor ki ceren gibisine, o zaman bulurdu duygularinin karşılığını.![]()
işte gittim ertesi gün bana merhabalar felan dedi gülümsedi yine hınzırcaBana da evinin çevresindeni tüm market çalışanları ve dahi kafe sahipleri ve çalışanları gülümser bugün uğramadınız nerdesiniz diye sorarlar. Hepsi benden hoşlanıyor sanırım. Gerçi hepsi abla diyor ona bozuluyorum biraz![]()
MESELA NAPMASI GEREKİYOR YA DA BENİM NAPMAM GEREKİYOR:))Bence gülümsemesi hoşlantı anlamında olmayabilir.Bariz birşeylerin daha belli olması lazım
Adam gelip buyrun yardimci olayim deseydi sapik bana ne demek istedi demek icin heraldeÖnceki mağaza müdürünü niye sordunuz ki ?
Sapik adam nasil size urun ayirir orada verseydiniz agzinin payiniişte gittim ertesi gün bana merhabalar felan dedi gülümsedi yine hınzırcaben raflara bakarken size de mahcup olduk kampanyalı olanları ayırtayım sizin için dedi biraz orda konuştum tabi kendisiyle.sizlik bir durum yok kapmanya tarihini değiştiren siz değilsiniz deyince muhabbet ettik bana ürünleri ayırttı ilgilendi felan her gitiğimde de içeri girerken bana bakıp gülümsüyor.Ben ürünleri alırken kasa kalabalıktı benle farklı biri ilgiLeniyordu çkarken bana baktı ben de bakınca teşekkür ettim felan çıktım bu da mı yanlış anlama GÜLÜMSÜYOR Dİ,YORUM HERKESE GÜLDÜĞÜNÜ SANMIYORUNM:)))
Ben düzenli kahve içtiğim kafelerdeki çocukların bana davranışı görsen demekişte gittim ertesi gün bana merhabalar felan dedi gülümsedi yine hınzırcaben raflara bakarken size de mahcup olduk kampanyalı olanları ayırtayım sizin için dedi biraz orda konuştum tabi kendisiyle.sizlik bir durum yok kapmanya tarihini değiştiren siz değilsiniz deyince muhabbet ettik bana ürünleri ayırttı ilgilendi felan her gitiğimde de içeri girerken bana bakıp gülümsüyor.Ben ürünleri alırken kasa kalabalıktı benle farklı biri ilgiLeniyordu çkarken bana baktı ben de bakınca teşekkür ettim felan çıktım bu da mı yanlış anlama GÜLÜMSÜYOR Dİ,YORUM HERKESE GÜLDÜĞÜNÜ SANMIYORUNM:)))