- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.931
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
nasıl gidiyor didim diyet
Ben anlamadım spor a başlayalı iki hafta oldu uediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ! Vücutta inanılmaz sıkılaşma oldu ama tartı da icraat yoknasıl gidiyor didim diyet
spor kiloya çok etki etmiyor.kasları vs şeklillendiriyor.özellikle yürüyüş,ağırlık vs çalışıyorsanBen anlamadım spor a başlayalı iki hafta oldu uediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ! Vücutta inanılmaz sıkılaşma oldu ama tartı da icraat yok
Spor un dibine vurdum iki haftadaspor kiloya çok etki etmiyor.kasları vs şeklillendiriyor.özellikle yürüyüş,ağırlık vs çalışıyorsan
waow harikasın.yağ yakımın nası.terleme olayı vsSpor un dibine vurdum iki haftada
Haftada 3 gün gidiyorum en az bir saat spor aletlerinde bir saat plates yapıyorum günde
İkinci gün 3 saat kaldım salonda
Yağ ölçümü yaptırmadım hiç bilmiyorum ki :/waow harikasın.yağ yakımın nası.terleme olayı vs
inşallah hedefe ulaşırsın :)) boy kaçBen de 70 kilo oldum. Bir bucuk ayda 10 kilo verdim. Bir ay sonra ne olacak merak ediyorum.
İnşaallah boy 1.65inşallah hedefe ulaşırsın :)) boy kaç
Maşallah benden uzunsun :))İnşaallah boy 1.65
:)Maşallah benden uzunsun :))
Simdi etiket olmus canım hayırlı olsun topiğin yeni gördüm
Tamam canım önemli değil önceden açmıştım ama şimdi faaliyete geçtiSimdi etiket olmus canım hayırlı olsun topiğin yeni gördüm
❤
Diyet listesi var sanırım eve gidince inceleyecğim simdi az işim var canım
O kadar ugrasiyorim ama 12.5 kilo yakılacak yağ var imişwaow harikasın.yağ yakımın nası.terleme olayı vs