- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Spora devam ediyor musun canımO kadar ugrasiyorim ama 12.5 kilo yakılacak yağ var imiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spora devam ediyor musun canımO kadar ugrasiyorim ama 12.5 kilo yakılacak yağ var imiş
Evet sadece geçen hafta iki gün gidemedim hastane işlerinden devam ediyorum Ocak in ilk haftasına kadar paketimSpora devam ediyor musun canım
Oo süper o zamana kadar güzel kilo vereceksinEvet sadece geçen hafta iki gün gidemedim hastane işlerinden devam ediyorum Ocak in ilk haftasına kadar paketim
Gayet güzel canım aksam ne yiyeceksinBugün sabah kahvaltısı
İki dilim t b ekmek
Bir yane haşlanmış yumurta
6 tane siyah zeytin
Yarım domates
Bir kaç dal maydanoz ve dereotu
İki kibrit kutusu kadar peynir
Ara da bir havuç yarım muz
Öğlen
8 kaşık kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Küçük kase yağsız salata
Pırasa sanırım et türü bişey yapamadım bugünGayet güzel canım aksam ne yiyeceksin
Olsun canım pırasada güzel her zaman uymak zor oluyor listelerePırasa sanırım et türü bişey yapamadım bugün
Ya 3 köfte kadar eti pisirmek inan zor geliyor çocuklar da yemiyorOlsun canım pırasada güzel her zaman uymak zor oluyor listelere
1 kilo alsın yine buzluga atarsın haftada iki defa balık yersiniz güzel olurYa 3 köfte kadar eti pisirmek inan zor geliyor çocuklar da yemiyor
Eskiden bir kilo balığı oturur yerdik eşim uarin icin balık alalım dedi
bir tane çipura al dedim
neden dedi
E as yiyeceğiz dedim bir tane balığı pisirtmek pazara mi gideceğim dedi o bile koyuyor yani :))
Eşimin çok saçma bir huyu var et değil ama balığı asla buzlukta nekletmez beklerse yemez :/1 kilo alsın yine buzluga atarsın haftada iki defa balık yersiniz güzel olur
Bende yemiyorum genelde buzluga giren balıgı ama cogu kişi yiyor diye düşünmüştüm banada değişik geliyor nedense garip huylarım var benimde :))Eşimin çok saçma bir huyu var et değil ama balığı asla buzlukta nekletmez beklerse yemez :/
O yüzden aldığımız gün pişir dik pisirdik yoksa kedilere verir :/
Eşimde tadında değişiklik oldugunu söylüyorBende yemiyorum genelde buzluga giren balıgı ama cogu kişi yiyor diye düşünmüştüm banada değişik geliyor nedense garip huylarım var benimde :))
Yağ ölçümü sormuştu n ya bacım gittim olcturdumwaow harikasın.yağ yakımın nası.terleme olayı vs