- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Domateskafa
-
Teşekkür ederimİyi artık bizdensin...
Milli olmuşsun... Tebrikler
Çünkü ben burdan öğrendiğimin dışında bi kaç şey daha yaptım. Ozelllerini acsinlar derken ? Bu derdi sadece yaşayan bilir yaşamayan sizin gibi ters yönden bakar. Kimsenin ozeli kimseyi ilgilendirmez Sayın JanetSiz de yardımı burdan almışsınız başkasına nasıl yardımınız dokunacak? Linki verin millet baksın, neden özellerini size açsınlar sayın yeni üye?
Canları sağolsun Allah kimseye dert vermesin.de dert degil diye ban da yersin simdibana öyle oldu
O zaman nickini degistir. Artik dertli degilsinCanları sağolsun Allah kimseye dert vermesin.
Sizin adımıza çok sevindim. Çok fazla vakit kaybetmeden yendiniz. Gözünz aydın olsun.İyi akşamlar kk nın guzel kadınları. Bi süre önce vajinusmus diye bi konu açmıştım destekleriniz ve önerileriniz ile bu illetten kurtuldum. 7 ay sonunda ilk defa ilişkiye girebildimhepinize çok ama çok teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayan arkadaslara da yardımcı olmak isterim. İyi ki varsınız kk nın güzel kadınları
Evet çok mantıklı ne yapsam acabaO zaman nickini degistir. Artik dertli degilsin
Çok teşekkür ederimSizin adımıza çok sevindim. Çok fazla vakit kaybetmeden yendiniz. Gözünz aydın olsun.
İyi akşamlar kk nın guzel kadınları. Bi süre önce vajinusmus diye bi konu açmıştım destekleriniz ve önerileriniz ile bu illetten kurtuldum. 7 ay sonunda ilk defa ilişkiye girebildimhepinize çok ama çok teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayan arkadaslara da yardımcı olmak isterim. İyi ki varsınız kk nın güzel kadınları
Çok şüpheli bir durum evet. Acaba özelden yazınca ben insanlara ne yapacağım . Kafaniz da bu kadar kurmayı nasıl basariyorsunuz anlamış değilimözelden neden yazsınlar sana şüpheli sakıncalı bir durum
Aynı zamanda gördüğüm bir tedavim de vardı çünkü.konuyu p.tesi açmısın.
7 ayda çözemediğini iki günde çözdün yani üstelik buradan aldıklarından farklı yöntemlerde uygulayarak..
işin uzmanı gibi de yardımcı olacaksın.
oldu peki..
Aynı zamanda gördüğüm bir tedavim de vardı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?