ya ıyıde konu sahıbı bana özelden yazın yardımcı olucam dememıskı. kadıncagız ben yendım nasıl yendıgım hakkındada bılgı verebılırım demıs. sonucta atlatmıs bu durumu bızede taktık verebılır ne var bunda. kımse gercek adıyla gercek adresıyle yazmıyorki buraya. konu sahıbı yrdımcı olunca özel hayatımız ısım ve adresımızle ıfsa mı olcak.neyse naptınız mesela nasıl yendınız ıste suraya takılıyorum ben illa bı tedavımı gerek. hiç tedavıyle aparatla bılmem neyle ugrasmadan yenmenın bı yolu yok mu mesela o gece gozumuzu karartsak bı anlık acı nasıl olsa bı kez olsun katlanalım dıyıpte denesek sonrasında rahat rahat yapabılır mıyız. off delı olcam ya eskıler nasıl hıc aldırmadan yapmıs bırde 8-9 tane cocuk yapmıslar en az. yanı ınsan buna nasıl alısıyor nasıl devamlı yapıyor zevk alarak. aklım almıyor. ben nısanlıyım daha suan cok guzel aramız ama evlenınce napıcamı bılmıyorum nısanlım allahtan anlayıslı ne zmn hazır hıssedersen o zmzn yaparız dıyo ama ben de herkes gıbı zevkle ısteyerek yapmak ısterım esimi kısıtlamak engellemek bekletmek ıstemıyorum evlennce. bazen acaba evlenmesemmı o geceyı yapamıcam bosuna adamı bır evlılıkte tutsak etmıyeyım dıyorum .egıtım durumunuz ne merak ettım cunku genelde okumus kısıler bu seyden korkuyor cok arastırıp kurcaladıgımız ıcın mı bılmıyorum ama saglıkcıyım ben ustelık dusunun

bı staj hocam demıstı genelde okumus ınsanlar bu seyden korkuyor ılgınc olarak demıstı. keske en bastan hıc kurcalayıp desmeseydık amaan bı gecelık bı anlık ıs sonra adam ıstemese bıle sen ıstıyosun kımı kadınlar eslerı bıkac gun yaklasmayınca bıle trıplere gırıyor dıyolar bende oyle olmak ıstıyorum

inşallah evlenene kadar atlatırım su takıntıyı