Bu sefer dert değil Teşekkür

Çok şüpheli bir durum evet. Acaba özelden yazınca ben insanlara ne yapacağım . Kafaniz da bu kadar kurmayı nasıl basariyorsunuz anlamış değilim

böyle değildik yaşarken olduk:KK12:

bakın buradan kadın gibi davranıp özelden milletle dertleşip kırmızı gecelik giy şöyle işveli böyle cilveli ol diyen bir erkek geçti.
kimse size güvenipte özelini açmaz sizde güvenmeyin.

İyi de vajinismus topikleri var. Gir oraya uyguladığın yöntemi yaz neden uzatıyorsun o zaman? Sayın D Domateskafa . Biliyorsunuz ki bu dertten muzdarip tonla insan var ve üye değiller, hiç olmazsa okuyup başarırlar belki ;)

böyle değildik yaşarken olduk:KK12:

bakın buradan kadın gibi davranıp özelden milletle dertleşip kırmızı gecelik giy şöyle işveli böyle cilveli ol diyen bir erkek geçti.
kimse size güvenipte özelini açmaz sizde güvenmeyin.
Artık insanlar o kadar kötü kI. .

Siz de yardımı burdan almışsınız başkasına nasıl yardımınız dokunacak? Linki verin millet baksın, neden özellerini size açsınlar sayın yeni üye?
Vajinismus tedavisinde başkalarının tecrübe ve deneyimleri büyük önem taşıyor. Bu hastalığı yenmek için en önemli şey motivasyon. Hastalığı yenen artık tecrübe sahibi oluyor ve yenemeyenlere yol gösteriyor. Vajinismus hastasını en iyi anlayan kişi vajinismus yaşamış kişidir. Onun bütün korkularını, çekincelerini bilir çünkü aynı yollardan o da geçmiştir. :110:

Vajinismus tedavisinde başkalarının tecrübe ve deneyimleri büyük önem taşıyor. Bu hastalığı yenmek için en önemli şey motivasyon. Hastalığı yenen artık tecrübe sahibi oluyor ve yenemeyenlere yol gösteriyor. Vajinismus hastasını en iyi anlayan kişi vajinismus yaşamış kişidir. Onun bütün korkularını, çekincelerini bilir çünkü aynı yollardan o da geçmiştir. :110:
Kesinlikle size katılıyorum yaşamayan bilmez. Hafif bişey gibi gelir ama o kadar zor ki.

Kesinlikle size katılıyorum yaşamayan bilmez. Hafif bişey gibi gelir ama o kadar zor ki.
ya ıyıde konu sahıbı bana özelden yazın yardımcı olucam dememıskı. kadıncagız ben yendım nasıl yendıgım hakkındada bılgı verebılırım demıs. sonucta atlatmıs bu durumu bızede taktık verebılır ne var bunda. kımse gercek adıyla gercek adresıyle yazmıyorki buraya. konu sahıbı yrdımcı olunca özel hayatımız ısım ve adresımızle ıfsa mı olcak.neyse naptınız mesela nasıl yendınız ıste suraya takılıyorum ben illa bı tedavımı gerek. hiç tedavıyle aparatla bılmem neyle ugrasmadan yenmenın bı yolu yok mu mesela o gece gozumuzu karartsak bı anlık acı nasıl olsa bı kez olsun katlanalım dıyıpte denesek sonrasında rahat rahat yapabılır mıyız. off delı olcam ya eskıler nasıl hıc aldırmadan yapmıs bırde 8-9 tane cocuk yapmıslar en az. yanı ınsan buna nasıl alısıyor nasıl devamlı yapıyor zevk alarak. aklım almıyor. ben nısanlıyım daha suan cok guzel aramız ama evlenınce napıcamı bılmıyorum nısanlım allahtan anlayıslı ne zmn hazır hıssedersen o zmzn yaparız dıyo ama ben de herkes gıbı zevkle ısteyerek yapmak ısterım esimi kısıtlamak engellemek bekletmek ıstemıyorum evlennce. bazen acaba evlenmesemmı o geceyı yapamıcam bosuna adamı bır evlılıkte tutsak etmıyeyım dıyorum .egıtım durumunuz ne merak ettım cunku genelde okumus kısıler bu seyden korkuyor cok arastırıp kurcaladıgımız ıcın mı bılmıyorum ama saglıkcıyım ben ustelık dusunun :( bı staj hocam demıstı genelde okumus ınsanlar bu seyden korkuyor ılgınc olarak demıstı. keske en bastan hıc kurcalayıp desmeseydık amaan bı gecelık bı anlık ıs sonra adam ıstemese bıle sen ıstıyosun kımı kadınlar eslerı bıkac gun yaklasmayınca bıle trıplere gırıyor dıyolar bende oyle olmak ıstıyorum :( inşallah evlenene kadar atlatırım su takıntıyı

ya ıyıde konu sahıbı bana özelden yazın yardımcı olucam dememıskı. kadıncagız ben yendım nasıl yendıgım hakkındada bılgı verebılırım demıs. sonucta atlatmıs bu durumu bızede taktık verebılır ne var bunda. kımse gercek adıyla gercek adresıyle yazmıyorki buraya. konu sahıbı yrdımcı olunca özel hayatımız ısım ve adresımızle ıfsa mı olcak.neyse naptınız mesela nasıl yendınız ıste suraya takılıyorum ben illa bı tedavımı gerek. hiç tedavıyle aparatla bılmem neyle ugrasmadan yenmenın bı yolu yok mu mesela o gece gozumuzu karartsak bı anlık acı nasıl olsa bı kez olsun katlanalım dıyıpte denesek sonrasında rahat rahat yapabılır mıyız. off delı olcam ya eskıler nasıl hıc aldırmadan yapmıs bırde 8-9 tane cocuk yapmıslar en az. yanı ınsan buna nasıl alısıyor nasıl devamlı yapıyor zevk alarak. aklım almıyor. ben nısanlıyım daha suan cok guzel aramız ama evlenınce napıcamı bılmıyorum nısanlım allahtan anlayıslı ne zmn hazır hıssedersen o zmzn yaparız dıyo ama ben de herkes gıbı zevkle ısteyerek yapmak ısterım esimi kısıtlamak engellemek bekletmek ıstemıyorum evlennce. bazen acaba evlenmesemmı o geceyı yapamıcam bosuna adamı bır evlılıkte tutsak etmıyeyım dıyorum .egıtım durumunuz ne merak ettım cunku genelde okumus kısıler bu seyden korkuyor cok arastırıp kurcaladıgımız ıcın mı bılmıyorum ama saglıkcıyım ben ustelık dusunun :KK43: bı staj hocam demıstı genelde okumus ınsanlar bu seyden korkuyor ılgınc olarak demıstı. keske en bastan hıc kurcalayıp desmeseydık amaan bı gecelık bı anlık ıs sonra adam ıstemese bıle sen ıstıyosun kımı kadınlar eslerı bıkac gun yaklasmayınca bıle trıplere gırıyor dıyolar bende oyle olmak ıstıyorum :KK43: inşallah evlenene kadar atlatırım su takıntıyı
Beni anladığıniz için teşekkür ederim öncelikle. Aslında dediğiniz gibi çok araştırmayla alakali bi durum yada okumakla. Ama daha nisanliyken kendinizi bu kadar kasmayin çünkü benim de korkum nişanlılik döneminde başladı daha çok. Tedavi gördüm yalnız aparat tarzı şeyler kullanmadim.

Beni anladığıniz için teşekkür ederim öncelikle. Aslında dediğiniz gibi çok araştırmayla alakali bi durum yada okumakla. Ama daha nisanliyken kendinizi bu kadar kasmayin çünkü benim de korkum nişanlılik döneminde başladı daha çok. Tedavi gördüm yalnız aparat tarzı şeyler kullanmadim.
ACI hıssettınızmı o ankı acı nasıl tarıf edılebılır? annemler nenemler bıhafta oturamadık okadr acıyokı ucgunde anca bekaretı kaybettık vs yorumlar yapınca dahada korkar oldum. onlarda tabı boyle seylere evlenmeden yeltenmeyelım dıye dıyolardr ama kafamda betımleyınce tıksınıyorum kasılyıoru mdogal olarak

ACI hıssettınızmı o ankı acı nasıl tarıf edılebılır? annemler nenemler bıhafta oturamadık okadr acıyokı ucgunde anca bekaretı kaybettık vs yorumlar yapınca dahada korkar oldum. onlarda tabı boyle seylere evlenmeden yeltenmeyelım dıye dıyolardr ama kafamda betımleyınce tıksınıyorum kasılyıoru mdogal olarak
Ben uyusturmak için sprey kullandığım için acıyı tarif edemem

Ben uyusturmak için sprey kullandığım için acıyı tarif edemem
BEN DE SPREY kullanmayı dusunyorumda nısanlım yok o gece hersey zamannda olması gerektıgı gıbı olsun dıyo ılk acı hıssedersn belkı ama snrada o zevkı hıssetmen gerek spreyle hıssedemeyebılırsın dıyo. spreyde kullandırmıyo

Back
X