bu sefer derdim kp

dimi ama herkesin kendi düzeni var
ben eşimin dogum gününü bile kutlayamadm evde dogum gününde ve sonraki günde de yanımızdaydılar

aslında evet net kesin konusmak gerekiyo ama işte kırılmasınlar üzülmesinler diye, yüz yüze bakıyoruz diye yapamıyorum galiba

ay keşke bıksalar
eşim 3 kardeşin en büyüğü
küçükler geldiğinde illaki bizde o yemekte oluyoruz kardeşin geldi gelin kardeşin burda hadi gelin diye diyee.
bizi geçtim belki o cocukalr yorgun uzun yoldan geldiler yatmak istiyolar.. ama biz ordaykn bizimle oturmak kalıyolar. bu bi örnekti sadece bütün akrabalar için aynı durum geçerli

ay beni istemedi dimi baya bi aydınlanma geldi bana şu an
ben bunu diyeyim bari baba benden için gelmesin demişsin istemiyo musun diye. üste cıkaym hemen
bence o cikar ustesen hic muhatap olma mesafe koy hatta gitme niye gelmiyor derlerse esin derki gelmesin dedinuz

bence o cikar ustesen hic muhatap olma mesafe koy hatta gitme niye gelmiyor derlerse esin derki gelmesin dedinuz

keşke bizi bıraksalar kendi halimize de kendi hayatımızı yaşasak..

Ya gercekten eli ayagi var findigi kirsa nolcak.
Cayi bu kadar seviyorsaniz caydanlik bir sekilde elinin altinda olsun. Kc kadar bardaga doldur bitsin doldur bitsin. Eziyet. Ben bile kendim icim sürekli kalkmazken baskasi icin sürekli kalkmak zoruma gidiyor. Gitmeyi azalttik. Eve de cay almiyorum düsün. Bana gelenler icin siyak cay sallamalik var. Ben almiyorum ama gelirken onlar getiriyor bir sekilde o bardagi bana doldurtuyorlar. Caydanligi atsam caydanlikla gelirler. Ne kadar bunaldigimi anlatamam. O cay doldurma sirasinda baska isle mesgul olamiyorsun. Bosa vakit. Orada sadece cay doldurmak icin varsin cünkü beni sevmediklerini biliyorum, asla benimle muhabbet etmezler, eger ki agzimdan laf ciksin onu hep aleyhime kullanip öyle geri dönüsüm yaparkar. Birseyi elestirsem misal kiskaniyorsun olurum. Düsüncemi söylesem hiic orali olmazlar. Ben kimim onu bile bilmezler ama sayyygiii cay doldurmaaaaak biz büyügüüüüzler. Yine bunaldim bak.

çayla mı geliyolarya eger sevmiyosalar niye geliyolar eşinizi cagırsınlar cok özlüyosalar eğer dısarda görsünler senin oldugun ortama neden giriyolar ki

bnm evime esyalar yeni gelirken biz eşimle çaycıyla sallama cay götürmştk lazım olur diye. kp gitmiş eve o zaman anahtar bırakmıştık ona cay yapmş kendine beni arayip bn nerdeym tahminet demişti nerdesn diyincede sizin evde tv karsısında cay içiyorum demişti cay diyince bndeki hatıra bu

Oyle islerde bi zahmet esin yapsin bende sevmem findik kirmayi kaldiki babası istemis hemen kalkıp kendi kirsin sende ye kp der yesin :)))

A aaaa sevmiyorsa neden geliyorlar. Iste neden acaba bircok sebep bulabiliriz. Yüzüne desen seviyoruuuz derler. Yapip edip bunu derler zaten. Konustukca sinirleniyorum yaa böyle sacma bir durum iste. Hamile kaldigimda bir sene yasini tuttu kadin. Ama beni seviyorlar canim

Anladimm bebisimm buda gecer anam onlar ozlemeye kalmaz cagirir esin konussun acik acik keptinn yorgun geliyor bir bas basa vakit bile geciremiyoz biz desin sik bogaz etmeyin biz geliriz haftada bir iki gun deyin bi alistilarmi tmm.oyle oldugundada sen ararsin hal hatir sorarsin her konusmanda de isler yogun bu ara cok yoruluyom dersin.ne zormus kiz mesafe koymak biraz gercekten anlayışlı olmalari lazim karsi tarafin..ben annemgilne herseyi konusurumda kp kv konusamim yanlis anlamaya cok musaitler ama allahtan birsey demedim simdiyece senide anlıyorum bebigim allah kolaylik versinn. .

cok seviyolar belli ki

evet eşimle konuscam o konussun bn girmiyeyim araya zaten bileniyolar bana karsı iyice kötü olmıyaym
kötü gelin müzeyyen

evet bak bide bu durum var onlara sürekli gidilsin ama bizim ailemize gidilmesin. şükür eşim sürekli gidelim annenlere der azıcık ara açılsn hafta sonu bırakaym seni der ama oraya gidincede böyle oluyo işte
Bizimkisi hiç gidelim demez ben dersem gider biraz yabanıdır kendisi biraz

Sizinle ayni durumlari yaşamış hatta yaşamaya devam eden biri olarak söylüyorum. Tek bir cümle UZAK DURUN. Oğluyla aralarını düzeltmeye falan da çalışmayın yarın herkes iyi olur siz kötü olursunuz. Adam zaten oğluna sikayet etmiş iyi niyetli degil madem anladi sizin gelmek istemediğinizi ne diye israr eder ki? Ayni hareketler bizimkilerle

evet eşimle konuscam o konussun bn girmiyeyim araya zaten bileniyolar bana karsı iyice kötü olmıyaym
kötü gelin müzeyyen
Ha ha hah ha bana esimin dayisi boyle soyler kotu gelin muzeyyenn ama sakasina tabiki bir olaydan dolayi

evett kv kp ikiside her fırsatta beni şikayet ederler sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…