Ohooo bunlarinkini 35 yildir cumle alem dinliyor artik bikmislar. Kizlari haric kimse kendileriyle gorusmek istemiyor. Bosver yine sansliyiz yani boylelerinden uzakta olmak lazimkesinlikle normal değiller
biz eşimle kavga ettiğimizde ailelerden kimse bilmez kimseye anlatmayız kendi içimizde çözeriz ki daha 3 aylık evliyiz ne kavgası
ama kimse kimseyle uğraşmak zorunda değil bebek değillerki eğleyelim peşlerinde koşalım olur abbacıgım peki babacıgım diye kafa sallayalım.. koca insanlarız ne yapıcaz ne zaman gidicez nasıl davranıcaz gayet iyi biliyoruz
hay Allah ozaman ne yapilirki, esin girsin madem devreye ama kesin oda sert cikamiodur dimi ailesine?işte beni arıyolarsavunmasız yakalanıyorum. eşime sen ac diyorum ben acarsam sen söylettirdi olursun sen aç diyo bende cogu zaman gelmicez diyemiyorum
o zaman karışmıyorumSen onun gözünde hep kötü kalicaksin zaten kusum. Oğlu onlara laf etse. Aha bakın gelin doldurdu diyecek. Ne yaparsan yap birsey değişmeyecek
arkadan tabi gelmesin ne demekkız hiç öyle düşünmemiştm ben arkamdan konustu dimi
adamlara dedikodu hiç yakışmıyo yaaa
işte uzakta olamıyoruzOhooo bunlarinkini 35 yildir cumle alem dinliyor artik bikmislar. Kizlari haric kimse kendileriyle gorusmek istemiyor. Bosver yine sansliyiz yani boylelerinden uzakta olmak lazim
yok kız cok güzel bagırıyohay Allah ozaman ne yapilirki, esin girsin madem devreye ama kesin oda sert cikamiodur dimi ailesine?
ay beni istemedi dimi baya bi aydınlanma geldi bana şu anarkadan tabi gelmesin ne demek
kesinlikler erkeklerin bir agirligi olmali geleki babalarin
BIz de oyle yaptik ev alirkenişte uzakta olamıyoruzgeçen annem size ev alıcam nerden istiyosun dedi ilçenin diğer ucundan anne dedim
bencede. bn annemle kavga ediyorm cekişiyoruz fln ertesi gün bal kaymak oluyoruz ama kv nin bana syledikleri batıyoBIz de oyle yaptik ev alirkenaslinda dogru olan herkesin kendi ailesiyle ilgilenmesi. Ben kendi anneme tahammul edebilirim,huyunu suyunu bilirim ona gore davranirim. Ama esimin ailesine oyle olma zorunlulugum yok. Evlendik diye sulalesinin tamamiyla takilma zorunlulugum hic yok. Siz esinizi salin ustlerine. Kendisi basa ciksin. Gitsin gelsin gorussun arasin. Ama sizi zorlamasinlar. Zorladikca ters tepiyor insan
işte uzakta olamıyoruzgeçen annem size ev alıcam nerden istiyosun dedi ilçenin diğer ucundan anne dedim
Ben baskasindan su istemiyorum ki kim istiyorsa mecbur o icecek deseydiniz keskebencede. bn annemle kavga ediyorm cekişiyoruz fln ertesi gün bal kaymak oluyoruz ama kv nin bana syledikleri batıyo
mesela geçen su istedi kp bende 2 bardak götürdüm ikisinide doldurdm içen olur diye kuş geldi bardagın içinden su içti oynadı fln kv diyo şimdi bu suyu keptinn a içirmek lazımsize de iyilik yaramıyo dedm döndm arkamı
asla bişeyler yapmaya mecbur değilim kimsede diretemez istiyorum gönül koymasınlar diye yapıyorm ama hep bi pişmanlık..
eşimde bozuldu bende bozuldm ama bişey desem şaka yaptık dicekler diye sustum.Ben baskasindan su istemiyorum ki kim istiyorsa mecbur o icecek deseydiniz keske
Arsizlar
Göç kız taşı evini onlardan uzak diyarlarasıcak memleketlere göçeceğim
biz zaten buraya taşıncaktık diye peşimizden gelmezlerse bişe bilmiyorumGöç kız taşı evini onlardan uzak diyarlara
kızlar hepinize merhaba mutlu haftalar diliyorum :)
konu uzun ama kısa tutmaya çalışıcam..
kv ve kp in sürekli iç içe olma istekleri var
kp hergün aralıksız arar annen şu yemeği yaptı gelin şu geldi hadi sizde gelin diye ısrar eder gitmezsek tekrar tekrar arar.
cumartesi günü eşime de bana da tatildi evden çıkmayalım keyif yapalım dedik
ama ben telefon çalıcak biliyorum ve bekliyorum.
akşam 6 oldu telefon çaldı kp arıyo
açtım annen balık yapmış gelin beraber yiyelim dedi ben eşim uyuyo şimdi dedim
eşime anlattım evde yiyelim dedi
tam yemek yicez tekrar aradı kp
gelmiyo musunuz dedi uyandı ama biz şimdi yemek yicez belki çaya geliriz, gelirsek haber veririz dedim
dünde eşim dısarı cıktı bende işlerimi bitirip anneme geçtim
eşimde saat 7 gibi gelir alırım seni dedi
sonra babası cagırmış eşimde keptinn annesine gitti demiş kp de gelmesin zaten gönüllü gelmiyo fln demiş
eşim gitmiş kavga etmişler zaten haftanın 2 3 günü burdayız sürekli cağırıyosunuz kız işten geliyo gitmem demiyo hep geliyo daha ne istiyorsunuz fln demiş su an konusmuyolar ben git aranı düzelt olmaz öyle küs dedim banane ugrasamam dedi.
ben şimdi ne yapmalıyım ? hazır araya sogukluk girmişken hiç karışmasam mı yoksa bi akşam eşimle gidip konussak mı ?
ben sürekli gitmekten memnun değildim ama su an ki durumdan da memnun değilim araları bozulsun istemiyorum karasız kaldım
biz zaten buraya taşıncaktık diye peşimizden gelmezlerse bişe bilmiyorum
Her zaman, çat kapı gidemeyeceğinizi bilmeliler. Bunu onlara izah etmelisin. Özlemeleri, sizleri yanlarında istemeleri doğal ve insani bir istek ama kendilerini frenlemeyi bilmeliler. Balık yapmışlarsa karı koca oturup yesinler. Artık beklentilerini kendilerine göre ayarlamaları getekiyor. Sizin hayatınız farklı, onların ki farklı. İç içe olmak diye birşey herkesin hoşlanacağı bir durum değil.kızlar hepinize merhaba mutlu haftalar diliyorum :)
kp hergün aralıksız arar annen şu yemeği yaptı gelin şu geldi hadi sizde gelin diye ısrar eder gitmezsek tekrar tekrar arar.
gelmiyo musunuz dedi uyandı ama biz şimdi yemek yicez belki çaya geliriz, gelirsek haber veririz dedim
sonra babası cagırmış eşimde keptinn annesine gitti demiş kp de gelmesin zaten gönüllü gelmiyo fln demiş
eşim gitmiş kavga etmişler zaten haftanın 2 3 günü burdayız sürekli cağırıyosunuz kız işten geliyo gitmem demiyo hep geliyo daha ne istiyorsunuz fln demiş su an konusmuyolar ben git aranı düzelt olmaz öyle küs dedim banane ugrasamam dedi.
ben şimdi ne yapmalıyım ? hazır araya sogukluk girmişken hiç karışmasam mı yoksa bi akşam eşimle gidip konussak mı ?
ben sürekli gitmekten memnun değildim ama su an ki durumdan da memnun değilim araları bozulsun istemiyorum karasız kaldım
Çok iyi düşünmüşsünuz. Açık olun gidin hem barışırsiniz hemde düşüncelerinizi söyleyin.kızlar hepinize merhaba mutlu haftalar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?