ben oraya gittiğimde hiç yemeği tam hazır görmedimBence gidip bi konuşun çünkü kötü bi niyetle çağırmıyorlar sizi, yüksek ihtimalle gelin çalışıyor yemekle uğraşmasın bize gelsinler beraber yiyelim diyorlar, o yüzden gidip bi konuşun işten geliyorum yorgun oluyorum o yüzden sık gelemiyorum sizde kusura bakmayın ama evde olduğumuz geliriz tabi falan de, bence kötü niyetli değiller
ilklerde bende öyle dedim yalnız kaldılar beklerler vs diye her hafta gittik bu arada eşime iş çıkışları ugra özlerler dedim hep
sonra bizim gittiğimiz harici cagırmaya başladılar gidip gelmeler sıklasınca bende bunalmaya başladım ben evimde yatagımı toplayamıyorum vaktim olmuyo veya diğer işlerimi halledemiyorum
evlendigimiz hafta izinliydim diye her allahın günü kahvaltıya cagırlar beni gitmedim öğle yemeğine ona da gitmedim eşimle beraber akşam yemegine cagırdılar
Tam hazır görmedim derken masayı hazırlayıp buyrun demelerini mi bekliyordun sonuçta sende o evden biri oldun kendi ailen masayı hazırlayıp seni buyur mu ediyor yoksa beraber mi hazırliyorsunuz ayrıca bi salatayı yapmak kaç dk sürer Allah aşkınaben oraya gittiğimde hiç yemeği tam hazır görmedim
kv yemek yapmayı sevmezde bilmezde genelde beraber hazırlıyoruz salatası vs si evde gerekirse yumurta kırıp yiyoruz yorgunum dediğimde ama oraya gidince öyle olmuyo
mesela evde cay demliyoruz eşime çay döksene aşkım diyorum cok halsizsem ama orda 4 5 kişiye cay servisi yapıyorum
Karismayin bence. Sonra onlar iyi olur sen suclu olursun. Bosver esin arkandaymis ztn.kızlar hepinize merhaba mutlu haftalar diliyorum :)
konu uzun ama kısa tutmaya çalışıcam..
kv ve kp in sürekli iç içe olma istekleri var
kp hergün aralıksız arar annen şu yemeği yaptı gelin şu geldi hadi sizde gelin diye ısrar eder gitmezsek tekrar tekrar arar.
cumartesi günü eşime de bana da tatildi evden çıkmayalım keyif yapalım dedik
ama ben telefon çalıcak biliyorum ve bekliyorum.
akşam 6 oldu telefon çaldı kp arıyo
açtım annen balık yapmış gelin beraber yiyelim dedi ben eşim uyuyo şimdi dedim
eşime anlattım evde yiyelim dedi
tam yemek yicez tekrar aradı kp
gelmiyo musunuz dedi uyandı ama biz şimdi yemek yicez belki çaya geliriz, gelirsek haber veririz dedim
dünde eşim dısarı cıktı bende işlerimi bitirip anneme geçtim
eşimde saat 7 gibi gelir alırım seni dedi
sonra babası cagırmış eşimde keptinn annesine gitti demiş kp de gelmesin zaten gönüllü gelmiyo fln demiş
eşim gitmiş kavga etmişler zaten haftanın 2 3 günü burdayız sürekli cağırıyosunuz kız işten geliyo gitmem demiyo hep geliyo daha ne istiyorsunuz fln demiş su an konusmuyolar ben git aranı düzelt olmaz öyle küs dedim banane ugrasamam dedi.
ben şimdi ne yapmalıyım ? hazır araya sogukluk girmişken hiç karışmasam mı yoksa bi akşam eşimle gidip konussak mı ?
ben sürekli gitmekten memnun değildim ama su an ki durumdan da memnun değilim araları bozulsun istemiyorum karasız kaldım
Tam hazır görmedim derken masayı hazırlayıp buyrun demelerini mi bekliyordun sonuçta sende o evden biri oldun kendi ailen masayı hazırlayıp seni buyur mu ediyor yoksa beraber mi hazırliyorsunuz ayrıca bi salatayı yapmak kaç dk sürer Allah aşkına
bizde hiç yalnız kalamıyoruz hafta sonları.. gitmesek bile illa arıyolar napıyosunuz nerdesiniz gelsenize bize vs diyeVe bende haftasonu bu yüzden eşimle tartıştım çok gidiyorsun ediyorsun dedim beni tanıyorsun senin annen yada baban vefat etmiş olsa onların da her zaman yanında olurum bana bir erkeklik tasladi gitmeyeceksin diye tmm dedim cumartesi günü götüreyim mi diye aradı gittik dün de balık alalım kardeşin istiyor dedi dedim bu kdr tartışmaya gerek yokmuş bak sonra babamlardan çıktık eşimin teyzesine gittik inanır mısınız bilmem ama bn 1 ay olmuştur heralde eşimle hafta sonunu yalnız gecirmedim ama pişman da değilim
şehir değiştirttir böyle insanlarbizde hiç yalnız kalamıyoruz hafta sonları.. gitmesek bile illa arıyolar napıyosunuz nerdesiniz gelsenize bize vs diye
ama sizin durum farklı annen vefat etmiş(mekanı cennet olsun) baban tek vicdan yapman cok normal bizimkiler ikiside saglam saglıklı gençler ve iş için değil keyifleri istediği için cagırıyolar yani gelin diyolar gitmek zorundaymışız gibi davranıyolar gitmeyince de durum bu oluyoCanım babamın evini bu hafta içi temizledim dün eşim süpürge yaptı çalışmıyorum bana söyleniyor bazen biraz da kendi evine bak eli ayağı tutuyor kendi yapsın diye mesela ama olmuyor gerçekten hani insan üzülüyor eşim de şuan annem olmadığı için bazen git yap et der hatta evimi resmen otel gibi kullanmaya başladık her haftasonu disaridayiz bu haftadan haftaya kardeşini lip gezelim dedik mesela birseyleri yapmak lazım şimdi eşin ailesi ile tartıştı bir anda ailesine birşey olsa vicdan azabı duyar bence bu duruma son versinler
ama sizin durum farklı annen vefat etmiş(mekanı cennet olsun) baban tek vicdan yapman cok normal bizimkiler ikiside saglam saglıklı gençler ve iş için değil keyifleri istediği için cagırıyolar yani gelin diyolar gitmek zorundaymışız gibi davranıyolar gitmeyince de durum bu oluyo
ben masadan bahsetmedim yemekten bahsettim.. ayrıca evet dediğiniz gibi ilklerde iyi niyetle cagırıyolar dedim her cagırıldıgında gittim-ki gitmeyince surat yapılıyodu- ama sonralarda görev olarak görülmeye başlandı bu gitmelerTam hazır görmedim derken masayı hazırlayıp buyrun demelerini mi bekliyordun sonuçta sende o evden biri oldun kendi ailen masayı hazırlayıp seni buyur mu ediyor yoksa beraber mi hazırliyorsunuz ayrıca bi salatayı yapmak kaç dk sürer Allah aşkına
ben masadan bahsetmedim yemekten bahsettim.. ayrıca evet dediğiniz gibi ilklerde iyi niyetle cagırıyolar dedim her cagırıldıgında gittim-ki gitmeyince surat yapılıyodu- ama sonralarda görev olarak görülmeye başlandı bu gitmeler
ben calışıyorum yoruluyorum eve gidip ayaklarımı uzatmak dinlenmek en dogal hakkım diye düşünüyorum. haftada 1 zaten gidiyoduk hatta eşimle kp in ortak sevdiği dizinin oldgu gün gidiyoduk beraber izlesinler diye
ama bi süre sonra gelin çalışıyo yazık kıyamam dan çıktı olay malesef..
karışmıyorum ama karıssamda araları düzelsin diye ugrasırım bilmiyorum yüz bulurlar mı geline laf söyledik ama o aramızı yaptı vs diye daha ileri giderler mi diye düşünmüyo da değilim çünkü yapıcak potansiyel var yaniKarismayin bence. Sonra onlar iyi olur sen suclu olursun. Bosver esin arkandaymis ztn.
karışmıyorum ama karıssamda araları düzelsin diye ugrasırım bilmiyorum yüz bulurlar mı geline laf söyledik ama o aramızı yaptı vs diye daha ileri giderler mi diye düşünmüyo da değilim çünkü yapıcak potansiyel var yani
ben annemde de kv de yardımcı oluyorum herşeye ama ben akşam 6 da işten cıkıp eve gidip üstümü değiştirip oraya gidiyorum cagırıldık gidelim ayıp olmasın diye. kv calışmıyo bütün gün evde ben gittiğimde ne yemek ne salata ne baska bişey hazır olmuyo bende sanki gelin gelsin yapsın deniyolmuş gibi hissediyorum buda bnm kendi kuruntum kabul ediyorumbenim kendi annem sofrayı hazırlıyor. hazır olmasa bile biz salonda otururken mutfaga gidip hazırlıyor. bu zamana kadar da eşimin yanında bir kere cagırmadı gel yardım et diye.
böyle şeyler yapı meselesi. beni kendi annem kullanmıyosa kv ye hiç düşmez.
ha ben gittigimde oturuyormuydum . hayır?
o gün işte 5 km yol yürüsemde akşam onlara çay servisi yapıyodum.
- sonuç :değmezmiş (hersey anlayana)
bnm ananemde aynı teyzem alt katında oturur cok fazlA yukarı cıktıgında kovar git evine diyebenim b.annem 70 yasında kendi başına yasıyor.
önemli olan kişinin gercekten cocgunun hayatına müdahale etmeme istegi.
her yasta her sey mümkün
Bosverin hic ugrasmayin. Zaten uzerinize duseni yapmissiniz. Fazlasi icin hic bir sey yapmayin.karışmıyorum ama karıssamda araları düzelsin diye ugrasırım bilmiyorum yüz bulurlar mı geline laf söyledik ama o aramızı yaptı vs diye daha ileri giderler mi diye düşünmüyo da değilim çünkü yapıcak potansiyel var yani
öyle galiba.. eve gidip yatmanın hayaliyle eve koşarken yolda kp in araması cidden moralimi düşürüyoaynı seyler benimde başıma geldi.
çalışan insanın halinden çalışmayan anlayamaz maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?