bu sefer derdim kp

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.494
548
kızlar hepinize merhaba mutlu haftalar diliyorum :)

konu uzun ama kısa tutmaya çalışıcam..

kv ve kp in sürekli iç içe olma istekleri var
kp hergün aralıksız arar annen şu yemeği yaptı gelin şu geldi hadi sizde gelin diye ısrar eder gitmezsek tekrar tekrar arar.

cumartesi günü eşime de bana da tatildi evden çıkmayalım keyif yapalım dedik
ama ben telefon çalıcak biliyorum ve bekliyorum.
akşam 6 oldu telefon çaldı kp arıyo
açtım annen balık yapmış gelin beraber yiyelim dedi ben eşim uyuyo şimdi dedim

eşime anlattım evde yiyelim dedi
tam yemek yicez tekrar aradı kp
gelmiyo musunuz dedi uyandı ama biz şimdi yemek yicez belki çaya geliriz, gelirsek haber veririz dedim

dünde eşim dısarı cıktı bende işlerimi bitirip anneme geçtim
eşimde saat 7 gibi gelir alırım seni dedi
sonra babası cagırmış eşimde keptinn annesine gitti demiş kp de gelmesin zaten gönüllü gelmiyo fln demiş

eşim gitmiş kavga etmişler zaten haftanın 2 3 günü burdayız sürekli cağırıyosunuz kız işten geliyo gitmem demiyo hep geliyo daha ne istiyorsunuz fln demiş su an konusmuyolar ben git aranı düzelt olmaz öyle küs dedim banane ugrasamam dedi.

ben şimdi ne yapmalıyım ? hazır araya sogukluk girmişken hiç karışmasam mı yoksa bi akşam eşimle gidip konussak mı ?

ben sürekli gitmekten memnun değildim ama su an ki durumdan da memnun değilim araları bozulsun istemiyorum karasız kaldım

Ese bak valla tebrik ettim
Ama düşüncende haklisin arada huzursuzluk olmasin onlar anne baba bir gun gidin guzelce konusun .Yine surekli gitmezsiniz ama küs olmak iyi değil

Barışırlar kuşum yaa sen hiç karışma. Enişte anasını babasını iyi bildiği icin böyle davranıyor emin ol :)

Ben kayınpederime her zaman “ Memnun olmadığın bir şey olursa bana söyle baba” derim. Bunu arada tekrarlıyorum varsa bir ley söylesn diye. Sizde direk konuşursanız daha iyi olur. Ama eşiniz konuşma derse bırakın onlar halletsin.

Sakın karışmaaa .
Ohh eşini alkışlıyorum .
Böylece mesafe girer aranıza

mesafe koyma işini zaten en başından beri zorluyorum ama pek başarılı değilim galiba bu kadar ısrarcı olduklarına göre :))

Ben bu kdr tepkiye karşıyım ne olursa olsun anne baba yapacak birşey yok evet sizde haklısınız hemde sonuna kadar mesela babam ben ilk evlendigimde o kdr cagirmazdi annem çağırırdı annem vefat etti bir gün ugramasam ne oldu diye arıyor yaşlılar bekliyor bende annem ölmeseydi anlamazdım belki kv kp çok sert çıkardım ama öyle değilmiş malesef ki herşey gelip geçici kalp kırmaya degmiyor inanın

Keşke bizi de kv ve kp yemege çagirsalar hep hemen giderim.bebekle yemek yapmak zor oluyorda

Siz kavgaya karismayin bence kendileri halletsin
bende ilk zamanlar oh ne güzl yemek derdi yok fln diyodum da yavas yavas gittiğimde işler bana yıkılmaya başlandı yanı evde 2 kişiye yemek hazırlamak yerine oraya gidip 4 5 kişiye hizmet etmeye başladım

bizimkilerin huyu beni kendi anneme kadar şikayet etmişlikleri var bana asla bişey söylemezler hep yüzüme gülerler

Bence gidip bi konuşun çünkü kötü bi niyetle çağırmıyorlar sizi, yüksek ihtimalle gelin çalışıyor yemekle uğraşmasın bize gelsinler beraber yiyelim diyorlar, o yüzden gidip bi konuşun işten geliyorum yorgun oluyorum o yüzden sık gelemiyorum sizde kusura bakmayın ama evde olduğumuz geliriz tabi falan de, bence kötü niyetli değiller

Sakın karışmaaa .
Ohh eşini alkışlıyorum .
Böylece mesafe girer aranıza
keşke anneme 10günde bir giderken onlara haftada 2 3 gitmek artık zoruma gitmeye başladı ki ben evden cıkmayı sevmeyen biriyim

Ve bende haftasonu bu yüzden eşimle tartıştım çok gidiyorsun ediyorsun dedim beni tanıyorsun senin annen yada baban vefat etmiş olsa onların da her zaman yanında olurum bana bir erkeklik tasladi gitmeyeceksin diye tmm dedim cumartesi günü götüreyim mi diye aradı gittik dün de balık alalım kardeşin istiyor dedi dedim bu kdr tartışmaya gerek yokmuş bak sonra babamlardan çıktık eşimin teyzesine gittik inanır mısınız bilmem ama bn 1 ay olmuştur heralde eşimle hafta sonunu yalnız gecirmedim ama pişman da değilim

ilklerde bende öyle dedim yalnız kaldılar beklerler vs diye her hafta gittik bu arada eşime iş çıkışları ugra özlerler dedim hep
sonra bizim gittiğimiz harici cagırmaya başladılar gidip gelmeler sıklasınca bende bunalmaya başladım ben evimde yatagımı toplayamıyorum vaktim olmuyo veya diğer işlerimi halledemiyorum
evlendigimiz hafta izinliydim diye her allahın günü kahvaltıya cagırlar beni gitmedim öğle yemeğine ona da gitmedim eşimle beraber akşam yemegine cagırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…