Bu sefer de kaynana ve görümcenin gözünden sizce kim haklı kızlar ?

Şimdi bu ne?
babam açıkça “babasının ona yapmadığını ben yaptım” diyerek kendi kendine üzülüyor
Bu ne?

Demek ki içten içe herkes kendi evladına yapıyor diye bir düşünceniz yok. Yapmak zorunda da değildiniz gerçi, iki insan evlenmeyi biliyorsa evlerini de kurmaliydılar.

İlk eşimin annesine babasına 9 yıl x teyze- Y Amca diye hitap ettim.. Sevmiyor değildim bi kötülüklerini de görmedim ama içimden öyle geldi.. İkinci eşimin anne babasına neredeyse tanıştığım gün anne-baba dedim.. Bence benimsemekle alakalı bi durum..yani bende öyle oldu en azından..

Karşısında aldığı her şeyin hesabını soracak bir kayinbaba var ama öyle saça böyle tarak.

Su anne baba demiyor düygü sömürüsünü yapmasalar keske. Demek zorunda degil bende demiyorum üzerimde hala baski var bu konuda en son samimiyetsiz olmak istemiyorum icimden gelmiyor dedim. Bayramda aramamasi kötü olmuş ama anneler günündede aramak zorunda degil.
Babanizin söyledigide cok ayip.
Kiz mesafesini korumakla iyi yapiyor ama durup sürekli bişeyler istemeside yüzsüzce.

Yeni gelin ilk bayram ilk anneler günü tabiki arayıp kutlaması gerekirdi o konuda haksız.
Herkes çok rahat anne baba diyemeyebilir. Annecim babacım diyen abini tebrik ediyorum
Bu arada sende görümcelik yapma bence fitneme aileni

Nisanlıyken bile aranması lazım,aile olunmıs artık,kaldıki burda nikahlı kocan.Nasıl aramıyor bayramda ya?Bisey istemeye utanmıyor iyi bayramlar demeye mi utanıyor.?Ataması yapılmıs koca kadın,kocasının ailesinden sunu alın,bunu alın diye bisey istemeye utansın önce.
Calısıyorsun kendin al yani bi zahmet evinin ihtiyacını.
Bilemiyorm ben dolandırıcı gelin hikayelerine benzetttim,sadece bisey isteneceginde aramasını.

Ahhahahaha Allah korusun yok yok sadece çok mesafeli ama bizimkiler söz verdiği için atıyor isteklerini o yüzden

Hahaha ay ne değişik ya. Gelin baştan oynamış kartlarını. En iyisi bu zaten aferin ona. Ben ve benim gibi saf tipler de kv den çekiyor baştan çok yüz verdiği için.
Kv ye zor gününde de normal zamanda da elimden gelen iyiliği yapmışımdır, ne evlenirken ne şuan (3 sene olacak evliyim) asla bir çöp hediyesini görmedim maddi manevi hakkı yok üzerimde. Aksine bol zararı olmuş biridir. :)

anneler gününde mesaj attım, evine gitmedim diye mesajımı görüldü bile yapmadı bana kızmış üstüne eşime karın benim anneler günümü kutlamadı diye yalan atmış. bundan sonra ister bayram ister seyran asla ne ararım ne msj atarım sileceğim numarasını. Ne kadar uzak o kadar iyi belki sizin gelin de geleceği görüyordur yüz göz olmak istemiyordur. Siz taraf olmayın.

Ahhahahaha Allah korusun yok yok sadece çok mesafeli ama bizimkiler söz verdiği için atıyor isteklerini o yüzden
Sizinkiler de bi garip,kocaman insanlar alsınlar evlerinin ihtiyclarını.
Yine de sacma,mesafeli insan maddi konularda da mesafesini korur.
Iııh gözüm tutmadı bu gelini benim gkkfk(gelinde aglıyordu simdi benden onay cıkmadı diye gfklglkfg)

Anne baba demeyen bi tek ben varım sanıyordum meğer ne çok kişi varmış
Bence çok fazla beklenti içine girmeyin. Normal bir araya geldiğinizde görüşün konuşun. Gelin mesafeliyse siz de o mesafeyi koruyun. İki tarafta kötü olmamış olur

Valla ne deseniz haklısınız zaten baştan gariplikler dolu oldu ama babam yüzünden çoğu şey böyle oldu yani her şeyi ben yaparım dedi ama babamızı biz tanıyoruz yaptıktan sonra burnundan gelir insanın yengeme de bir şeyler demiş olabilir beklerim yani ama yine de babam şakayla söyler belki yengem insanlık bende kalsın diyebilirdi

Öyle birsey olduysa gelin hakli ama. En nerfret ettigim insan tipinden bir tanesi bonkör görünmeye calisip ama sonra bubun lafini yapan insanlar. Beklenti ile yapiliyorsa o zaman yapilmamasi daha iyi. Siz babanizin huyunu biliyorsunuz bosverebilirsiniz ama gelin daha yeni aileye katildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…