- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
-
Benim uzerime olan borclar ve 2 cocuk dusununce suan bosansam daha iyi olmayacagim gibi en azindan. Borclari odetmem lazim bosarsam odemezAnnem de sızın gıbı 26 sene cektı mümkün ddegıl bır erkek degısmez allah yardımcınız olsun mıllet gezıp eglenır bebegının hastane odasını bıle mılyarlar verıp susletırken söz sıkıntı cekıyorsunuz su halınızle valla koyun tekmeyı ya sıze yazık
Gayet normal davrandigini ustune gitememi soyluyor kufur etmiyormus hakaret etmiyormus kotu davranmiyormusKonuştuğunuzda bu durumu nasıl açıkladı? Zaten az bir süre kalmış ailenizin üzülmesine gerek yok bence.
Aynen sanki sadece o sikintida biz de sikintidayizBiz yapsak oyle demezler ama, annelerinin evinde bi yuzumuzu asalim kiyamet kopar
Bencil yaratiklar, sanki bi onlar dertli
En iyisi o aslinda ama ben kendi kendimi yiyorum sinirdenSabret
Gecer
Hic ustune dusme
Kendi haline birak onu
Olabilir benimde sinirlerim cok yiprandi artik anlayissiz davranıyor olabilirim ama ne yapmaliyim iyi davransam olmuyor kizsam olmuyor kendi haline birakip iyice uzaklasmasini da istemiyorum aslinda ne yapmaliyim yaniTamam durumunuz çok çok zor düşünemiyorum bile üstüne hamilelik, ama sizde anlayışsız bir insansınız gibi geldi bana. Tahammülüm kalmadı, evden kovacam, sabredemiyorum falan çok çirkin şeyler.
Cidden o adamın yerinde olmak istemezdim. Düştüğü duruma bskılırsa bunalıma girmesi ve bu davranışları çok doğal.
Hadi geneldede böyle olsa neyse ama normal hayatında çok iyi olduğunu kendiniz söylüyorsunuz. Şimdi böyle olmasındaki sebep ortada hemde müthiş geçerli bir sebep.
Adam zaten hayatın sillesini yemiş bide siz vurunda tam olsun.
Simardi mi yoruldu mu ne oldu bilmiyorum ben onu kendi haline biraktigim zaman ise gidiyor gece calisiyor bu ara zaten sabaha karsi geliyor uyuyor ise gidene kadar buda benim sinirlerimi bozuyorTamam içinde bulunduğu durum zor ama acısını neden hamile eşinden çıkarıyor? Bu kadar bunalıma girmeye gerek var mı? Sonuçta geçici bir durum.
Bosverin kendi kendine takılsin. Siz üstüne düştükçe de simarmis belli. Batmasaymis o zaman. İnsanlar evini açmışlar zor gününde bir de suratını çekiyorlar.
Sabret. Yapman gereken bu. O asık suratlı olsada sen hep gül. Gülemesende gül. Normalde elbette böyle böyle yap demem ama adam zorda yani belli extrem bir durum var ortada, psikolojik çöküntü ve bunu etrafa yansıtması çok doğal.Olabilir benimde sinirlerim cok yiprandi artik anlayissiz davranıyor olabilirim ama ne yapmaliyim iyi davransam olmuyor kizsam olmuyor kendi haline birakip iyice uzaklasmasini da istemiyorum aslinda ne yapmaliyim yani
Ben bu olayi biraz acmak istiyorum izninizle birde boyle deneyecegim yalniz benim esim gece calisiyor bu ara sabah 4de eve geliyor ben uyumus oluyorum ben sabah uyaniyorum o yeni uyumus oluyor aksama kadar da kalkmiyor ise gidis saatinden 10 dk once kalkip gidiyor ben onu erken uyandirsam tersleniyor bana ne yapacam kalkip insanlarin icinde mi oturayim diye kiziyor o bana kizinca ben ona nasil guleyim uyandirmasam da gormuyorum nasil guleyim gun icinde beni hic aramiyor ben arasam yogunum diyor simdi o dediginizi nasil yapacagimSabret. Yapman gereken bu. O asık suratlı olsada sen hep gül. Gülemesende gül. Normalde elbette böyle böyle yap demem ama adam zorda yani belli extrem bir durum var ortada, psikolojik çöküntü ve bunu etrafa yansıtması çok doğal.
Kaldıki bu süreç hayatının bir dönemi ve geçip gidince elinde ne kalacağı senin şuanki davranışlarına bağlı. Sen eşine tam destek olursan bu kötü dönem geçince eşini eskisi gibi bulursun. Yok sende adama darbe vurursan bu günler geçtiğinde onu eskisi gibi bulamazsın zira eşin demekki karım iyi benimle ama kötü günde o da yok diye düşünür ki çokda haklı olur.
Evet zor çok zor ama bir şekilde idare edeceksiniz başka çare yok. Sonuçta geçici bir durum bunu unutmayın. İllaki Allah'ın yardımı ile kurtulacaksınız. Ve kurtulduğunuz zaman ise elinizde olan şey bugün inşa ettikleriniz olacak. Ne zaman sıkılsanız daralsanız Allah'a sığının.Ben bu olayi biraz acmak istiyorum izninizle birde boyle deneyecegim yalniz benim esim gece calisiyor bu ara sabah 4de eve geliyor ben uyumus oluyorum ben sabah uyaniyorum o yeni uyumus oluyor aksama kadar da kalkmiyor ise gidis saatinden 10 dk once kalkip gidiyor ben onu erken uyandirsam tersleniyor bana ne yapacam kalkip insanlarin icinde mi oturayim diye kiziyor o bana kizinca ben ona nasil guleyim uyandirmasam da gormuyorum nasil guleyim gun icinde beni hic aramiyor ben arasam yogunum diyor simdi o dediginizi nasil yapacagim
Esim annesini arayip soyledi gelecegiz diye onlarda oraya gitmedigimiz icin kirilmislar bize esime sitem etmis biraz icguveyisi oldun neden gelmedin diye gitmeye karar verdik hicbirsey eskisi gibi olmayacak tabiki kv evinde de ben rahat olamayacagim insallah burdan daha iyi olur diyorum ama esim boyle devam ederse 2 haftayida goremeden bir kiyamet kopacak gibiEski konularını hatırladım canım ikinizde kolay şeyler yasamadiniz keşke böyle yapmasa ama aileside onu yüz üstü bıraktı bunalıma girmiş herhalde şimdi işler yoluna girdiğine sevindim ozaman ailesi yanına cagirmiyor demiştin senin ailen ayrı dert biraz daha sabret belki onun şehrine gittiğinizde herşey eskisinden daha iyi olur
Tesekkur ederim yorumlariniz icin sabretmeye calisacagim insallahEvet zor çok zor ama bir şekilde idare edeceksiniz başka çare yok. Sonuçta geçici bir durum bunu unutmayın. İllaki Allah'ın yardımı ile kurtulacaksınız. Ve kurtulduğunuz zaman ise elinizde olan şey bugün inşa ettikleriniz olacak. Ne zaman sıkılsanız daralsanız Allah'a sığının.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?