- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
-
Normal tabi ama bunu beni iterek uzaklastirarak mi cozecek birlikte battik birlikte cikmaya calisalim diyorum ama bana dusman oldu sankiNormal değil mi sence... bu zamana kadar bir evin erkeğiymiş, şimdi Kv misafir olmuş. Ne yapmasını bekliyorsun ki... canı sıkkın belli ruhu daralmış. Geçici bir dönem yaşıyorsunuz sadece sabır gerek
Onlarin evi suan icin daha musait benin ailem kalabalik evdede yer yok oraya gidecegiz onun icin esimde burda kalmak istemiyorDogum icin neden kv deye gidiyorsunuz. Annenizde diye size niye cektiriyor ki. Sanki siz kendi evinizi tercih etmezdiniz.
Dışarıya katlı Güleryüz’lü ve cıvıl cıvıl mı? Sadece sizi mi itiyor? Sanmıyorum. Sabırlı olmaya çalışın. İşler yoluna girince eskiye dönersinizNormal tabi ama bunu beni iterek uzaklastirarak mi cozecek birlikte battik birlikte cikmaya calisalim diyorum ama bana dusman oldu sanki
Eve gelince direk uyuyor zaten sonra kalkip ise gidiyor 5 dk bile gormuyorum ben cogu zaman isteyken birsey yansitmiyor oraya oraya gidince rahatliyor biraz evde boguldugunu soyluyor bunuda benden cikariyor ama benimde sabrim kalmadi evden Kovcam bu gidisle o kadar bunaldim bendeDışarıya katlı Güleryüz’lü ve cıvıl cıvıl mı? Sadece sizi mi itiyor? Sanmıyorum. Sabırlı olmaya çalışın. İşler yoluna girince eskiye dönersiniz
O normal tabi ama bana davranislari sanki ben cok memnunum bu durumdan gibi benden de uzaklastiHaklı bence, kendini iç güveysi gibi hissetmesi normal
Ailenin eşine davranışı nasıl peki onlarla alakali olabilir mi bu durum ?O normal tabi ama bana davranislari sanki ben cok memnunum bu durumdan gibi benden de uzaklasti
Biz yapsak oyle demezler ama, annelerinin evinde bi yuzumuzu asalim kiyamet koparNormal değil mi sence... bu zamana kadar bir evin erkeğiymiş, şimdi Kv misafir olmuş. Ne yapmasını bekliyorsun ki... canı sıkkın belli ruhu daralmış. Geçici bir dönem yaşıyorsunuz sadece sabır gerek
Ailem normal davranıyor ama o zaten hiç kimseye gorunmuyor cogu zaman iste ben dahil kinse gormuyor onuAilenin eşine davranışı nasıl peki onlarla alakali olabilir mi bu durum ?
Ablam bosandi benim 2 cocugu var ailemle kaliyor birde kardesim annem babam 6 kisiler yani birde biz 8 odamiz var cok sukur. Esim kendini odaya kapatip uyuyor kimse onu gormuyor normal davraniyolar onun disindaEv kalabalık derken kaç kişi ve sizin odanız var mı? Ailenizin eşinize dair tutumu ne?
Valla bende bazen böyle dusunuyorum onun yuzunden ben bu haldeyim birde bana tersleniyor diyorum ama 2 tane cocuk ne olacak diyorum sonra sabret diyorum ama isin icinden cikamiyorumEvine yuvasına bakamayan adam, adam degıldır benım gozumde ayrıl kurtul net culsuzlukları yetmıyor bırde truplerını cekıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?