Bu sefer cidden tıkandım lütfen ciddi cevap verin konularımla dalga geçmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Sürekli aynı döngüleri yaşamaktan sıkıldım, nasıl dönüştürebilirim yardım edin.
8 aya yaklaşan bir ilişkim vardı, İlk hafta bana evlenme teklifi etmek için yüzük aldı, zorla evlenmeye çalıştı sonra yılbaşında Paristeydik 6 ülke gezdik yüzük cebinde dolaştı evlenme teklifi etmedi,
ben onun ailesiyle ilk haftada tanıştım o benim ailemle 2.ayda tanıştı
Ben istemediğim halde ilk başta yalvaran peşimi bırakmayan evlenmek için baskı yapan gözümü boyamak için sürekli hediyeler alan istemediğim halde para veren adam evlenme teklifi etme cesaretini bile gösteremedi,
Türkiyeye döndükten sonra ilgisizliği ve bana telefon artık yasaklandı işteyken yazamam dediği için ayrıldım, 8 saat işteyken başıma bir şey gelse yalan söylediği için haberi bile olmayacak.
Ben yalan söylediğinden emin olduğum için yalanını itiraf et dedim etmedi ayrıldık engelledim neyse 1 ay boyunca farklı farklı hesaplar açıp sürekli bana ulaşmaya çalıştı iş yerine hediye gönderdi son şans ver ben salağın tekiyim aptalım seni kaybettiğim için bir daha şaka bile olsa yalan yok dedi ve ben gene inandım Nisan 2025 te istemeye geleceklerdi Eylül'de düğün olacaktı zaten nikahı daha erken yapmamız lazımdı evrak işleri için neyse
Biz barıştık Türkiye'ye geldi 1 hafta zaman geçirdik her şey güzeldi yan yanayken sıkıntı yoktu zaten neyse ilgi alakası da artmıştı ben de artık şu tarihleri ayarlayalım isteme düğün tarihlerini dedim bana ilişkimize biraz daha bakalım acele etmeyelim dedi gezip tozup eğleniyoruz işte dedi ben ona başından beri gezip tozmak gibi bir niyetim olmadığını beni oyalamamasını söylemiştim neyse ben dedim ben gezip tozacak erkek aramıyorum ayrılalım dedim hemen gitti tarih ayarladı ailesiyle konuştu ama benim baskımdan dolayı sonra ne kadar eril bi hareket yaptığımı anladım bugüne kadar hep erkekler evlenmek için bana baskı yapardı bi soğudum hem ondan hem kendimden,
sosyal medya hesaplarına fotoğrafımızı koymasını istedim bir anda kullanmıcam diye hepsini kapattı whatsappa koydu neyse 1 gün bile küs yatarsak umursamazsan bu durumu devam etmeyelim demiştim, çünkü bazen mesajına 5 saat cevap vermesem bekliyordu cevap gelsin diye çok rahatsız oluyordum onun da sözünü vermişti
3 gün önce mesajına cevap vermedim diye tüm gün aramadı zaten vardiyalı çalışıyor gece akşam falan işe gidiyor sürekli onu bekliyorum
ben de aramadım tabiki, bana 1 gün önce ayrılmayalım diye yalvaran defalarca konuşmak için beni arayan adam 1 gün sonra aramayıp fotoğrafımızı kaldırdı ben de bu sefer hiç açık kapı bırakmadan engelleyip hayatımdan çıkardım
Bu ne ya neden böyle salak ne istediğini bilmeyen dengesiz erkeklerle birlikte oluyorum acaba
Herkes bu yaz evleneceğimi biliyordu :/

İkiniz kaç yaşındasınız? İlk hafta evlilik teklifi için yüzük almış. Ben olsam direkt kaçarım tabanları yağlarım. Bu herifin ne kusuru var da ilk haftadan bana yapıştı diye düşünürdüm. 8 aylık ilişki çok kısa bir süre evlilik kararı için. Böyle ilişkinin başında abartılı ilgi gösterenlerden ,hediye gönderip lovebombing yapanlardan uzak durun. Neden bu kadar acele ediyorsunuz ki? Nasıl tanışmıştınız ? Sürekli ayrıl barış, fotoğraf koy kaldır engelle toksik ilişki

İkiniz kaç yaşındasınız? İlk hafta evlilik teklifi için yüzük almış. Ben olsam direkt kaçarım tabanları yağlarım. Bu herifin ne kusuru var da ilk haftadan bana yapıştı diye düşünürdüm. 8 aylık ilişki çok kısa bir süre evlilik kararı için. Böyle ilişkinin başında abartılı ilgi gösterenlerden ,hediye gönderip lovebombing yapanlardan uzak durun. Neden bu kadar acele ediyorsunuz ki? Nasıl tanışmıştınız ? Sürekli ayrıl barış, fotoğraf koy kaldır engelle toksik ilişki
evet haklısın ve ilk hafta annesi bana oğlu için sana araba alsın böyle zor olur dedi bu ailemle çok tuhafımıza gitti ne alaka yani diye keşke hiç bulaşmasaydım çok uzak kalmaya çalıştım olmadı
aslında benim yaşım ilerliyor diye çocuk sahibi olmak istediğim için biraz acele ediyorum genel anlamda bu ilişkimle alakalı değil.

Siz bir an evvel evlenmek için böyle adımlar atmaya devam ederseniz yüksek olasılıkla evlendikten sonra burada boşanma aşamalarınızla ilgili konular açacaksınız.
Ayrıca ilişkinizin başından başlamış beyefendinin dengesiz hareketleri. İlk haftadan yaptıkları pek sağlıklı durmuyor.
Ki siz bunların hepsinin fazlasıyla farkındasınız.
"Ben neden böyle erkeklerle birlikte oluyorum" sorusunun cevabını da biliyorsunuz.

bana telefon artık yasaklandı dedi
yani iş yerinde telefon yasak kullanamayacağım dolaba koyuyorum dedi ama o sırada telefon cebinde geziyordu
aaa yalanciya bak. Net yol verin gitsin.
Ben bir de siz kendi iliski tarzinizi bir gozden mi gecirseniz. En bastan ciddi iliski diye her iliskiye baslanmaz. Gecirilen zaman da vakit kaybi diye bakilmaz. Belki siz bastan bu sekilde net konusunca en bastan gaza gelip sonrasinda kararini sorgulamaya itiyor olabilir misiniz insanlari?
Yapacak olan erkek her turlu her seyi yapar. Siz foto koy demeden foto koyar. Ne bileyim gel demeden gelir. Yani yapmak isteyen her turlu herseyi yapar. Bu tarz olaylarin su gibi akmasi lazim. Zorlama ile olacak seyler degil

evet haklısın ve ilk hafta annesi bana oğlu için sana araba alsın böyle zor olur dedi bu ailemle çok tuhafımıza gitti ne alaka yani diye keşke hiç bulaşmasaydım çok uzak kalmaya çalıştım olmadı
aslında benim yaşım ilerliyor diye çocuk sahibi olmak istediğim için biraz acele ediyorum genel anlamda bu ilişkimle alakalı değil.
Verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun . Eski sevgilin de annesi de çok tuhaf. Senin böyle birine kapılıp inanman da tuhaf valla. Kaç yaşındasınki? Çocuk sahibi olmak için acele etme, yanlış kişilerle ilişki kurup dertsiz başına dert açma bence. Sırf evlenmek için ya da çocuk sahibi olmak için evlenilmez beni yanlış anlama. Mantıklı seçim yapmalısın. 8 ay çok kısa bir süre. İnsan evlenmeden önce 40 kere düşünmeli. Çocuk oyuncağı değil yani bu işler. Toksik biriyle evlenip mutsuz olup boşanmaktansa bekâr kalmak daha iyi. Seni gerçekten seven, sana değer veren insanlar olsun hayatında. Eğer çocuk sahibi olma konusunda bir sorun varsa yumurta dondurma yaptırabilirsin.

aaa yalanciya bak. Net yol verin gitsin.
Ben bir de siz kendi iliski tarzinizi bir gozden mi gecirseniz. En bastan ciddi iliski diye her iliskiye baslanmaz. Gecirilen zaman da vakit kaybi diye bakilmaz. Belki siz bastan bu sekilde net konusunca en bastan gaza gelip sonrasinda kararini sorgulamaya itiyor olabilir misiniz insanlari?
Yapacak olan erkek her turlu her seyi yapar. Siz foto koy demeden foto koyar. Ne bileyim gel demeden gelir. Yani yapmak isteyen her turlu herseyi yapar. Bu tarz olaylarin su gibi akmasi lazim. Zorlama ile olacak seyler degil
evet çok haklısınız ben ilk baştan diyorum evlenmeyeceksek ilişkiye başlamayalım diye bundan dolayı ilk etapta etkilenip böyle davranıyorlar sanırım
aynen ben de o konuda kendime kızıyorum bunları söylemeden onun yapması lazım zaten

Siz bir an evvel evlenmek için böyle adımlar atmaya devam ederseniz yüksek olasılıkla evlendikten sonra burada boşanma aşamalarınızla ilgili konular açacaksınız.
Ayrıca ilişkinizin başından başlamış beyefendinin dengesiz hareketleri. İlk haftadan yaptıkları pek sağlıklı durmuyor.
Ki siz bunların hepsinin fazlasıyla farkındasınız.
"Ben neden böyle erkeklerle birlikte oluyorum" sorusunun cevabını da biliyorsunuz.
evet ama istediğim birisiymiş gibi numara yapıyorlar ben de inanıyorum

evet çok haklısınız ben ilk baştan diyorum evlenmeyeceksek ilişkiye başlamayalım diye bundan dolayı ilk etapta etkilenip böyle davranıyorlar sanırım
aynen ben de o konuda kendime kızıyorum bunları söylemeden onun yapması lazım zaten
Iliski dediginiz sey zaten karsinizdaki insani tanimak. Nasil bir insani tanimadan evlenme sarti koyuyorsunuz aklim almiyor? Mesela her gun burada bir tomar konu aciliyor. Hic mi korkmuyorsunuz benim basima da gelir mi acaba diye? Ben esimle tanisana kadar, birileriyle gercek bir iliskiye baslamaya bile korkuyordum. Hep kacak dovusen taraf ben oldum. Dunyanin bin bir turlu hali var. Evlenip ugrasmaktansa basta iliski icerisinde taniyip yol vermek daha kolay

Verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun . Eski sevgilin de annesi de çok tuhaf. Senin böyle birine kapılıp inanman da tuhaf valla. Kaç yaşındasınki? Çocuk sahibi olmak için acele etme, yanlış kişilerle ilişki kurup dertsiz başına dert açma bence. Sırf evlenmek için ya da çocuk sahibi olmak için evlenilmez beni yanlış anlama. Mantıklı seçim yapmalısın. 8 ay çok kısa bir süre. İnsan evlenmeden önce 40 kere düşünmeli. Çocuk oyuncağı değil yani bu işler. Toksik biriyle evlenip mutsuz olup boşanmaktansa bekâr kalmak daha iyi. Seni gerçekten seven, sana değer veren insanlar olsun hayatında. Eğer çocuk sahibi olma konusunda bir sorun varsa yumurta dondurma yaptırabilirsin.
çocuk sahibi olma konusunda bi sorun olduğunu sanmıyorum da ben çocuğumla arkadaş gibi olmak annesi olduğum belli olmasın ablası falan sansınlar istiyordum demekki öylesi nasip değilmiş
33 yaşındayım teşekkür ederim verdiğin cevaplar için

Siz çok toksik bir insansınız. Bu halinizi düzeltmeden karşınıza düzgün birinin çıkma imkanı yok. Normal ruh halindeki aklı başında erkekler size yaklaşmazlar çünkü. Hep bu herif gibileri girer hayatınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X