- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
Yüzükten haberin olacağı için öyle söylemiş.Aklı sıra naz yapıyor sana karşı.
yok kuzenime çok güveniyor bana diyeceğini tahmin bile edemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzükten haberin olacağı için öyle söylemiş.Aklı sıra naz yapıyor sana karşı.
Ben saana söylim mi ne olucak ?benımde çok zoruma gitti yüzük olayına sevindim ama şuan ne olacagını bilmediğim için kararsızım açıkcası
tamam adam sizi aramıyor sormuyor da siz arayıp soruyo musunuz? her seferinde beni aramıyosun diye trip yapacağınıza onun da istediği gib nasılsın deyin. adam çalışıyor, meşgul, başka sıkıntıları var. o aramıyorsa biraz da siz arayın incileriniz mi dökülür?
Ben saana söylim mi ne olucak ?
Barışacaksınız..
Böyle saçma seylerden kavga etmeyı bırakın ve bu güzel günlerinizin tadını çıkarın. Allahım mutlu eylesn inşallah doğru kişidir...
Yeni üye... yavaş gel...="okis2014, post: 45043365, member: 735635"]Ya cocuk yastasin yada hasta ruhlusun kiskanc ozguvensiz baskici kadinlar bas belasi size agiziyla kus tutsa erkek neden g*tunle tutmadin diye trip atarsiniz yazik
Ya cocuk yastasin yada hasta ruhlusun kiskanc ozguvensiz baskici kadinlar bas belasi size agiziyla kus tutsa erkek neden g*tunle tutmadin diye trip atarsiniz yazik
Anlasildi sende oylesin ki gucune gitmis :) benim icin sorun değil arkadasim ama boyle devam edenler daha çok böyle konu acarBirdeğil ce de kedicikin konusuna aynı yorumu yazmışsın nerdeyse, insanlar sevdiğini kıskanıyor diye yada bu yüzden tartışıyorlar diye senin hasta ruhlu demene gerek yok bence, Böyle bi hakkında yok.
Kelimelerini daha dikkatli seçersen insanları da incitmemiş olursun.
Sevgiler.
Anlasildi sende oylesin ki gucune gitmis :) benim icin sorun değil arkadasim ama boyle devam edenler daha çok böyle konu acar