• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer bitti...

benımde çok zoruma gitti :KK43: yüzük olayına sevindim ama şuan ne olacagını bilmediğim için kararsızım açıkcası
Ben saana söylim mi ne olucak ?
Barışacaksınız..
Böyle saçma seylerden kavga etmeyı bırakın ve bu güzel günlerinizin tadını çıkarın. Allahım mutlu eylesn inşallah doğru kişidir...

tamam adam sizi aramıyor sormuyor da siz arayıp soruyo musunuz? her seferinde beni aramıyosun diye trip yapacağınıza onun da istediği gib nasılsın deyin. adam çalışıyor, meşgul, başka sıkıntıları var. o aramıyorsa biraz da siz arayın incileriniz mi dökülür?

ben arıyorum zaten hatta bir süre hiç bişe demedim hep onla ilgilendım dediğiniz gibi halini hatrını sordum ama tek taraflıda olmuyoki insan birazda karşısından bekliyor. ben hep böle yaptıkça zaten son zmanlar da hep meşgüle atar oldu neymiş yanında müştei varmıs musaıt değilmiş

Ya cocuk yastasin yada hasta ruhlusun kiskanc ozguvensiz baskici kadinlar bas belasi size agiziyla kus tutsa erkek neden g*tunle tutmadin diye trip atarsiniz yazik

="okis2014, post: 45043365, member: 735635"]Ya cocuk yastasin yada hasta ruhlusun kiskanc ozguvensiz baskici kadinlar bas belasi size agiziyla kus tutsa erkek neden g*tunle tutmadin diye trip atarsiniz yazik
Yeni üye... yavaş gel...:KK70:

Sizin ilişkimiz yıpranmış. Bağırmaya cigirmalar ara verelim demeler vs. Bu ilişki seni zorlar. Uzattikca idare ede ede iyice mutsuzlasirsiniz. Haber verecek adam verir zaten bağırıp sinirini senden çıkarmaz. Bence küçük ihtimalleri düşünüp beklenti işine girme . Direkt önüne bak. Kendini geleceğini düşün.:KK66:

Ya cocuk yastasin yada hasta ruhlusun kiskanc ozguvensiz baskici kadinlar bas belasi size agiziyla kus tutsa erkek neden g*tunle tutmadin diye trip atarsiniz yazik

Biraz önce de kedicikin konusuna aynı yorumu yazmışsın nerdeyse, insanlar sevdiğini kıskanıyor diye yada bu yüzden tartışıyorlar diye senin hasta ruhlu demene gerek yok bence, Böyle bi hakkında yok.
Kelimelerini daha dikkatli seçersen insanları da incitmemiş olursun.
Sevgiler.

Birdeğil ce de kedicikin konusuna aynı yorumu yazmışsın nerdeyse, insanlar sevdiğini kıskanıyor diye yada bu yüzden tartışıyorlar diye senin hasta ruhlu demene gerek yok bence, Böyle bi hakkında yok.
Kelimelerini daha dikkatli seçersen insanları da incitmemiş olursun.
Sevgiler.
Anlasildi sende oylesin ki gucune gitmis :) benim icin sorun değil arkadasim ama boyle devam edenler daha çok böyle konu acar ;)

Anlasildi sende oylesin ki gucune gitmis :) benim icin sorun değil arkadasim ama boyle devam edenler daha çok böyle konu acar :KK66:

Gücüme giden bi durum yok çok şükür ,eşimle aramda böyle bi sorun da yok ama senin insanları bilmeden tanımadan direk hasta ruhlu diye itham etmen hiç bi şekilde hoş değil, hakarete kaçıyo biraz bunu kastetdim.
İsteyen istediği konuyu açar ayrıca seni gerecek bi durum göremedim.
Polemiğe girmiycem seninle.
İyi geceler.

Back