• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer bitti...

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Arkadaslar günaydın herkese ...

Daha önceden buraya yazmıştım hatırlayan olcaktır. Sevgilimle olan sorunumu ve 14 şubatta ne alacağımı.

çarşamba akşamı kavga ettik yine gün içn de arayıp sormamasından dolayı 2 gündür gece de çalışıyordu işleri bitmemişti bende baya söylendım açıkcası 1 dk zamanını ayırıp bana haber vermıyosun sonra benden anlayıs bekliyorsun diye oda bağırdı çağırdı gece çalıştığımı biliyorsun ne yaptın nasılsın diye sormak yerine hep beni sucluyosun ben artık kaldıramıyorum hergün kavga ara verelim benı 1 ay arama dedi öle kapadık sonra mesaj attı ben bu zamanı sana da veriyorum kafanı topla düşün hatalarını düşün yine aynıyım dıyosan devam etmememize gerek ikimizede yazık dedı. hatırlıycasınız yüzük alcakmıs demiştim kuzenimle dün kuzenım aramızdaki sorunu bilmeden onu aramıs sipariş ettiğimiz yüzük gelmiş ben almaya gidiyorum bi aksılık yok dime demiş oda sipariş verdik sonçta al demiş. ve ben şuan okadar kotuyum ki anlatamam size sizde neden aldırdı yüzüğü ben olsaydım alma kalsın bizim ilişkimiz bitti derdim :( şuan napcağımı bilmiyorum :( bana sorsanız ben haklıyım ama ona sorsanız da o haklı

Bir şey anlamadım. Ayrılma sebebinizi yani? Sadece yazdıklarınsa çocuk gibisin.

Hiç bir şey yapma bekle ..
Seni gözden çıkarmak demek ara verelim demek .
O yüzden evet karşılıklı hatalar yapılmış ama sevgilin şu söylediğin de ciddi mi yoksa sinir anında mı söyledi
bekle ..

Hiç bir şey yapma bekle ..
Seni gözden çıkarmak demek ara verelim demek .
O yüzden evet karşılıklı hatalar yapılmış ama sevgilin şu söylediğin de ciddi mi yoksa sinir anında mı söyledi
bekle ..

evet bencede ara verelim demesi bittiğini gösteriyor. öyle dediğinde bende bilerek bittiyse açık açık söyle zaman diyerek beni boş yere bekletip umutlandırma dedım. Sonra oda ben zamanı saana veriyorum sen kafanı toplayıp iyi düşün dedi

Geçen gün buraya konu açtığım için uzun uzun sorunlarımı yazmadım. bu linkte mevcut k.bakmayın http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-sikkin-uzgunum.900733/
Ama borçlanmış, şuan en önemli şey çalışması ve o borcu sıfırlaması. Senin daha anlayışlı olman lazım,sürekli arayıp sık boğaz etmemen lazım.Sanırım aradığında da niye aramadın diye tartışıyorsun sürekli. Kendini geri plana çekersen o sana adım atacak, biten bir şey yok yani akıllan diye böyle demiş.

evet bencede ara verelim demesi bittiğini gösteriyor. öyle dediğinde bende bilerek bittiyse açık açık söyle zaman diyerek beni boş yere bekletip umutlandırma dedım. Sonra oda ben zamanı saana veriyorum sen kafanı toplayıp iyi düşün dedi
Yahu vereceği ara da en fazla 14 şubata kadar. Dediğim gibi bu sürede sessiz kal.

Ya aslında şöyle..
Eğer adama kesinlikle güveniyorsan bu noktada rahat bırakacaksın. Çünkü bütün erkekler aynı. "Çalışıyorlar,biliyorsun,ilgilenemezler." Onlar için mesele bu kadar.
İşte tam bu noktada adama güvenin tam ise sorun yok. Biraz sabredip bekleyeceksin. Zaten molaya falan çıktığında kısa bi haberleşmeniz oluyordur diye varsıyorum.
Ama senin sevgilinde benim eski sevgilim gibi çok ağır derecede şer...z ise o zaman sal ipini gitsin. Çünkü bunların başkasıyla ilgilenip sana çalışıyorum bahanesini sunanlarıda var.
Dediğim gibi adamın huyunu suyunu biliyorsan en başından beri böyleyse ve güvenin tamsa, yani bu konudan başka bi sıkıntınız yoksa, dert arama kendine.
Biraz bekle şimdilik. Yüzük müzük almış adamcağız. Arar belki. O zaman bi konuşur yoluna koyarsınız.. Aman zaten olmuyorsada fazla zorlamamak lazım ya..

Ara verelim ne demek ye eşimle 3,5 yıl sevgili kaldım hiiç ara vermedik. Sadece 1 kere 3 ay ayrıldık.. Ne sevgililer günüymüş ya mutlu olucagnıza kendınızı strese sokuyorsunuz.

Ama borçlanmış, şuan en önemli şey çalışması ve o borcu sıfırlaması. Senin daha anlayışlı olman lazım,sürekli arayıp sık boğaz etmemen lazım.Sanırım aradığında da niye aramadın diye tartışıyorsun sürekli. Kendini geri plana çekersen o sana adım atacak, biten bir şey yok yani akıllan diye böyle demiş.

evet hep tartışmalarımız bu yüzden, çok şükür başka sorunumuz yok ben anlıyorum onu ama çok bişe ıstemıyorum sadece gün içinde varlığına ihtiyaç duyuyorum :(

Ya aslında şöyle..
Eğer adama kesinlikle güveniyorsan bu noktada rahat bırakacaksın. Çünkü bütün erkekler aynı. "Çalışıyorlar,biliyorsun,ilgilenemezler." Onlar için mesele bu kadar.
İşte tam bu noktada adama güvenin tam ise sorun yok. Biraz sabredip bekleyeceksin. Zaten molaya falan çıktığında kısa bi haberleşmeniz oluyordur diye varsıyorum.
Ama senin sevgilinde benim eski sevgilim gibi çok ağır derecede şer...z ise o zaman sal ipini gitsin. Çünkü bunların başkasıyla ilgilenip sana çalışıyorum bahanesini sunanlarıda var.
Dediğim gibi adamın huyunu suyunu biliyorsan en başından beri böyleyse ve güvenin tamsa, yani bu konudan başka bi sıkıntınız yoksa, dert arama kendine.
Biraz bekle şimdilik. Yüzük müzük almış adamcağız. Arar belki. O zaman bi konuşur yoluna koyarsınız.. Aman zaten olmuyorsada fazla zorlamamak lazım ya..

güvenim olduğu için sabrediyorum zaten. yüzük almışlar kuzenime siparişi ver sen al demiş ortak beğenmişler yani işte dunde kuzenım onu aramış yüzük gelmiş alıyımmı dıye siparişi verdik madem al demıs o zoruma gitti hanı sankı zorunlu oldu almaya eğer sipariş verilmeseydi almıycaktı o yuzden içim buruk :(

güvenim olduğu için sabrediyorum zaten. yüzük almışlar kuzenime siparişi ver sen al demiş ortak beğenmişler yani işte dunde kuzenım onu aramış yüzük gelmiş alıyımmı dıye siparişi verdik madem al demıs o zoruma gitti hanı sankı zorunlu oldu almaya eğer sipariş verilmeseydi almıycaktı o yuzden içim buruk :KK43:
Yüzükten haberin olacağı için öyle söylemiş.Aklı sıra naz yapıyor sana karşı.

Ben kaldıramam öyle şeyler. Benım için ara demek bitti demek. Bir daha zor barışırdım ama konu sahıbı bitti mitti dıyo ama hiçbirşeyin bittiği yok yüzük aldı dıye içi gidiyo şuan :KK70:

benımde çok zoruma gitti :( yüzük olayına sevindim ama şuan ne olacagını bilmediğim için kararsızım açıkcası

tamam adam sizi aramıyor sormuyor da siz arayıp soruyo musunuz? her seferinde beni aramıyosun diye trip yapacağınıza onun da istediği gib nasılsın deyin. adam çalışıyor, meşgul, başka sıkıntıları var. o aramıyorsa biraz da siz arayın incileriniz mi dökülür?

Back