- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
Aaa ben veriyorum daha bi gümde bile verdimOnuda denedim
Bende sonuç 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben veriyorum daha bi gümde bile verdimOnuda denedim
Bende sonuç 0
1 öğünde atıyorum 5 taneden fazla yiyemiyorsun.Kalori hesabı ve de sporu yapmazsan da olmuyorAaa ben veriyorum daha bi gümde bile verdim
Vay be1 öğünde atıyorum 5 taneden fazla yiyemiyorsun.Kalori hesabı ve de sporu yapmazsan da olmuyor
Ama esilam öyle mi, ne istersen yeyip sporu da yapmazsan da kilo vermiş oluyorsun
Çıkıyordum 1 kere.Vay be
Peki sen bu çaydan önce de hergün wcye çıkıyo muydun
Sorun var mıydı?
Süper yaaaÇıkıyordum 1 kere.
Çayı kullanmadigimi varsay;
Akşam lahmacun yada pizza yicem mesela.
1 dilim max. yiyebilecegim miktar. Sonra yat yada spor yap. Ertesi sabah belki de oglen wc. Oda metabolizman hızlıysa.Yediklerin +kilo kaldı. Tartildin min. +500 gr fazla çıkacaksın belki de daha fazla.
Çay kullandığını varsay;
Akşam istediğini ye. İstediğin kadar. Ama o çayı iç. Çayı içince susuyorsun 2lt su iciyorsun farkında olmadan. 2 saat sonra wvdesin. Sabah tatil bakalım. + göremezsin.Mesela az bi canın istedi yürüdün. O zaman -
bile düşersin.
Sonra 4 5 kilonun hesabını da yapmaz, keyfine bakarsin
Ben acayip rahatım valla.
Çay Br. Değil bildiğin kupa. Ben akşamları s adet. Kupaya limon suyu 2 parmak eninde koyuyorsun. Kaynar su+ çay 10 ak demlensin bekle.sonra iç. Soru sorabilirsin tabiki. Ben artık 69a ulaştığimda tak etti. Itiraf ediyim o kadar tatli degilSüper yaaa
1)Günde kaç çay bardağı içiyorsun
2)Ve aç tok farkediyor mu
Başka da sorum yokk
Aynen ben de o civara ulaştım olamaz şişmanlamakÇay Br. Değil bildiğin kupa. Ben akşamları s adet. Kupaya limon suyu 2 parmak eninde koyuyorsun. Kaynar su+ çay 10 ak demlensin bekle.sonra iç. Soru sorabilirsin tabiki. Ben artık 69a ulaştığimda tak etti. Itiraf ediyim o kadar tatli degil
Hatta ben yanında seftali yada 1 parca bitter kullanıyorum. Kullanırsan anlarsin beni.
Ay 5 kupası. Yanlış o. 2 adet yani 2 sallama çayı 1 kupa suya.Aynen ben de o civara ulaştım olamaz şişmanlamak
Teşekkür ederim ilgin için...
Tadı çok mühim değil
“S” şeklinde çıkmış da...
Beş kupa mı bir mi?
Kac kilo verdin canim?Ay 5 kupası. Yanlış o. 2 adet yani 2 sallama çayı 1 kupa suya.
Sen birde yarış vs. diyordun. Ee şimdi herkes gördü, öğrendi sırrı.Nasıl kazanacaksın?
Tamam canım sağolAy 5 kupası. Yanlış o. 2 adet yani 2 sallama çayı 1 kupa suya.
Sen birde yarış vs. diyordun. Ee şimdi herkes gördü, öğrendi sırrı.Nasıl kazanacaksın?
11 kilo.Vermeye de devam ediyrum.Evet oKac kilo verdin canim?
Bir de yukarda fotosunu ekledigin fantastik 4 lu yazan kutu mu?
Teşekkür ederimmmCanım günlüğün hayırlı olsun :)
Oooo sağol kankiSenin gunlugunu yisinler
Sağol kankişhttps://www.kullananlar.com.tr/fantastik-dortlu-cay/
Bu tarz caylar kiminde cok ise yararken bazisini da mahvedebiliyor.
Bir arkadasim aktardan aldigi cayla cok saglam zayifladi. Ben de aldim aynisini, ayni aktardan, hatta kizla beraber gidip aldik, ama ben icince ölücem sandim, kalp agrisi kulak uguldamasi bas donmesi... Ama kiza hiic bisey olmamisti.
Yani deniceksen 1 2 ic, baktin farkli bisey hissediyosun hemen at cope paketi, alirsirsin falana hic girme kankilettam.