Bu sefer başarıcam⏰

Vay be
Peki sen bu çaydan önce de hergün wcye çıkıyo muydun
Sorun var mıydı?
Çıkıyordum 1 kere.
Çayı kullanmadigimi varsay;
Akşam lahmacun yada pizza yicem mesela.
1 dilim max. yiyebilecegim miktar. Sonra yat yada spor yap. Ertesi sabah belki de oglen wc. Oda metabolizman hızlıysa.Yediklerin +kilo kaldı. Tartildin min. +500 gr fazla çıkacaksın belki de daha fazla.:KK57:

Çay kullandığını varsay;
Akşam istediğini ye. İstediğin kadar. Ama o çayı iç. Çayı içince susuyorsun 2lt su iciyorsun farkında olmadan. 2 saat sonra wvdesin. Sabah tatil bakalım. + göremezsin.Mesela az bi canın istedi yürüdün. O zaman -
bile düşersin.
Sonra 4 5 kilonun hesabını da yapmaz, keyfine bakarsin:KK59:
Ben acayip rahatım valla.

Çıkıyordum 1 kere.
Çayı kullanmadigimi varsay;
Akşam lahmacun yada pizza yicem mesela.
1 dilim max. yiyebilecegim miktar. Sonra yat yada spor yap. Ertesi sabah belki de oglen wc. Oda metabolizman hızlıysa.Yediklerin +kilo kaldı. Tartildin min. +500 gr fazla çıkacaksın belki de daha fazla.:KK57:

Çay kullandığını varsay;
Akşam istediğini ye. İstediğin kadar. Ama o çayı iç. Çayı içince susuyorsun 2lt su iciyorsun farkında olmadan. 2 saat sonra wvdesin. Sabah tatil bakalım. + göremezsin.Mesela az bi canın istedi yürüdün. O zaman -
bile düşersin.
Sonra 4 5 kilonun hesabını da yapmaz, keyfine bakarsin:KK59:
Ben acayip rahatım valla.
Süper yaaa
1)Günde kaç çay bardağı içiyorsun
2)Ve aç tok farkediyor mu
Başka da sorum yokk :KK66:

Süper yaaa
1)Günde kaç çay bardağı içiyorsun
2)Ve aç tok farkediyor mu
Başka da sorum yokk :KK66:
Çay Br. Değil bildiğin kupa. Ben akşamları s adet. Kupaya limon suyu 2 parmak eninde koyuyorsun. Kaynar su+ çay 10 ak demlensin bekle.sonra iç. Soru sorabilirsin tabiki. Ben artık 69a ulaştığimda tak etti. Itiraf ediyim o kadar tatli degil
Hatta ben yanında seftali yada 1 parca bitter kullanıyorum. Kullanırsan anlarsin beni.

Çay Br. Değil bildiğin kupa. Ben akşamları s adet. Kupaya limon suyu 2 parmak eninde koyuyorsun. Kaynar su+ çay 10 ak demlensin bekle.sonra iç. Soru sorabilirsin tabiki. Ben artık 69a ulaştığimda tak etti. Itiraf ediyim o kadar tatli degil
Hatta ben yanında seftali yada 1 parca bitter kullanıyorum. Kullanırsan anlarsin beni.
Aynen ben de o civara ulaştım olamaz şişmanlamak
Teşekkür ederim ilgin için...
Tadı çok mühim değil
“S” şeklinde çıkmış da...
Beş kupa mı bir mi?

Aynen ben de o civara ulaştım olamaz şişmanlamak
Teşekkür ederim ilgin için...
Tadı çok mühim değil
“S” şeklinde çıkmış da...
Beş kupa mı bir mi?
Ay 5 kupası.:bicak: Yanlış o. 2 adet yani 2 sallama çayı 1 kupa suya. :KK16:
Sen birde yarış vs. diyordun. Ee şimdi herkes gördü, öğrendi sırrı.Nasıl kazanacaksın?:KK1:

https://www.kullananlar.com.tr/fantastik-dortlu-cay/

Bu tarz caylar kiminde cok ise yararken bazisini da mahvedebiliyor.
Bir arkadasim aktardan aldigi cayla cok saglam zayifladi. Ben de aldim aynisini, ayni aktardan, hatta kizla beraber gidip aldik, ama ben icince ölücem sandim, kalp agrisi kulak uguldamasi bas donmesi... Ama kiza hiic bisey olmamisti.
Yani deniceksen 1 2 ic, baktin farkli bisey hissediyosun hemen at cope paketi, alirsirsin falana hic girme kankilettam.

https://www.kullananlar.com.tr/fantastik-dortlu-cay/

Bu tarz caylar kiminde cok ise yararken bazisini da mahvedebiliyor.
Bir arkadasim aktardan aldigi cayla cok saglam zayifladi. Ben de aldim aynisini, ayni aktardan, hatta kizla beraber gidip aldik, ama ben icince ölücem sandim, kalp agrisi kulak uguldamasi bas donmesi... Ama kiza hiic bisey olmamisti.
Yani deniceksen 1 2 ic, baktin farkli bisey hissediyosun hemen at cope paketi, alirsirsin falana hic girme kankilettam.
Sağol kankiş
Acaip tırstım almam

X