Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltıda bir dlm tam buğday ekmeği hiç düşünmez misiniz? Alışınca yarıma indirirsiniz. Çünkü midem bulana bulana demişsiniz işkence gibi olmasın:)Midem bulana bulana yapıyorum kahvaltıyı
Malum ekmek yok
Bana göre çok zor
Evet olabilirKahvaltıda bir dlm tam buğday ekmeği hiç düşünmez misiniz? Alışınca yarıma indirirsiniz. Çünkü midem bulana bulana demişsiniz işkence gibi olmasın:)
Hmm bereketli olsun eksiler :)Evet olabilir
Karatay yapıcaktım valla olmuyo yapamam
Hurma diyetindeyim şuan 2 nci günüm
Teşekkür ederimmmHmm bereketli olsun eksiler :)
İçeriği nedir peki? Ve doğal mıBunu herkese öneriyorum. Çevremdeki herkese dağıttım. Esila çayını alorsunuz, kilolardan kurtorsunuz. Bu kadar basit. Hesapla falan uğraşamam valla.
Chia tohumu vs. vs. Ben çok faydasını gördüm ve de görüyorum şahsen.İçeriği nedir peki? Ve doğal mı
Nasil iciyoraun kac kilo gitti?Chia tohumu vs. vs. Ben çok faydasını gördüm ve de görüyorum şahsen.
TeşekkürlerChia tohumu vs. vs. Ben çok faydasını gördüm ve de görüyorum şahsen.
Benim acelem vardı yaptım ama yapmasanda çay senin için herşeyi hallediyor.Teşekkürler
Denicem ben de
Peki diyet ve spor yapıyor musun bir yandan
4-5 kilocuğum kaldıBenim acelem vardı yaptım ama yapmasanda çay senin için herşeyi hallediyor.
4-5 kilo mu? Eee hiçbişey değil ki bu.4-5 kilocuğum kaldı
Bu ay vermeessem mutlaka alırım o çayı
68.8 le başladım 15 haziranda4-5 kilo mu? Eee hiçbişey değil ki bu.
Atıyorum bugün aldınız 1haftada garanti 2,5 kilo verirsiniz.
Napıyor peki bu çay derseniz yemekten sonra hemen tuvalete çıkarıyor.
Ekleme yapayım.O çayı içtiniz mi ardndan çok susayıp 2 lt su içiyorsunuz.
Ben olsaydım sizin yerinizde aktardaydım şimdi.
Aynı kilo ve günde başlamışız.Sen 1 tane denemeliğine kullan. Alerji vs. olmasın.68.8 le başladım 15 haziranda
57 ile bitirmek istiyorum 15 ağustosta
Mezun olucam cuma yarışmasından
Kepimi kapmak istiyorum
Aktar yok Kİ burada :))
Bişey dicem
Peki ben normalde 1-2 kere kesin tuvalete çıkarım da
Dengemi bozmaz dimi
Yani kullanıp bırakırsam
Sağol yaa netten alabilirim bakAynı kilo ve günde başlamışız.Sen 1 tane denemeliğine kullan. Alerji vs. olmasın.
Sonrasında olmuyor hiçbişey merak etme. Benim 2. paketim bitiyor. Ama faydasını görünce aksam 2 tane birden içiyorum. Oda hızlandırdı. Tüh burada olsan gönderirdim sana. İstersen gönderim sana
Onuda denedimSağol yaa netten alabilirim bak
Hurma diyeti baya verdiriyor
Bu ikinci günüm
Üç dört gün yapıcam bakalım sağolasın