- Konu Sahibi agresifkiz
-
Şöyle diyeyim son 6-7 aydır böyle arada içiyorum ayda bir falan ama ne fark eder ki ben aynı benim
Eğer bahaneyle ayrilmak istemiyorsa ciddi düşünüyor demek.Acaba gerçekten artık evlilik düşündüğü için mi böyle dedi. Normalde evlilik düşünmüyorum ben diyordu birden şimdi ciddi düşüneceksem demeye başladı.
İçki içmeyi seven insana göre evet.Keyfi zevki sadece içkiden mi almak zorunda insanlar?
İçki içmeyen ot gibi mı yaşıyor?
Allahım mantığa gel
Her insanın hayatına birini alırken belli başlı kriterleri vardır, bazıları karşı tarafın sigara, alkol vs kullanmamasına dikkat eder. En başından beri içmeyip 6-7 ay önce içmeye başladıysanız rahatsız olması normal ama tepkisi kesinlikle normal değil. Kimse için değişmeyinŞöyle diyeyim son 6-7 aydır böyle arada içiyorum ayda bir falan ama ne fark eder ki ben aynı benim
Peki bu "ot gibi yaşamak" içki içmeyen insanlara bir hakaret deği mi ? Sevebilirsiniz. Gayet doğal hakkınız.. sonuçta herkesin hayatı, yaşantısı kendisine.. Lakin içmeyen birisine de ot demek mantıksızca ve bağnazca.. Nasıl ki içmeyen birisi bu konu başlığı altında içenlere birşey demediyse. İçenlerde içmeyenler için "ot gibi yaşamak" adı altında kırıcı cümleler kurmamalı. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar..İçki içmeyi seven insana göre evet.
Benim için ot gibi yaşamak.
İçmeyen biriyle sevgili olmam evlenmem.
Şu hayatta en büyük zevklerimizden biri de haftasonu oğlanı uyutup birer kadeh içmek. Bunu eşimle yapamasam mutlu olmazdım. O birer kadehte yapılan sohbet iyi geliyor
Bana göre diyorum zaten. Bana göre öyle. Size göre öyle olmayabilir. Benim tercih edeceğim bir hayat değil. Sıkıcı geliyor bana. Bu bir hakaret değil. Başkasına da mesela kitap okuyan insanlar sıkıcı gelebilir. Kitap sever bir insan olarak buna gocunmam mesela.Peki bu "ot gibi yaşamak" içki içmeyen insanlara bir hakaret deği mi ? Sevebilirsiniz. Gayet doğal hakkınız.. sonuçta herkesin hayatı, yaşantısı kendisine.. Lakin içmeyen birisine de ot demek mantıksızca ve bağnazca.. Nasıl ki içmeyen birisi bu konu başlığı altında içenlere birşey demediyse. İçenlerde içmeyenler için "ot gibi yaşamak" adı altında kırıcı cümleler kurmamalı. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar..
Kitap okuyan veya okumayan insana da ot gibi yaşıyorsun demek yine kırıcıdır.. Tercih ettiğimiz hayatlar sizlere uymuyorsa o hayatı yaşayan insanlara ot gibi yaşıyorsun demek yine kırıcıdır. Size göre ot gibi yaşıyor olabiliriz ama bu cümle benim nazarımda kırıcı ve nakaret içeren bir cümle.. ben sizin için kırcı bir laf söylemiyorsam sizin de söylemeye hakkınız olmadığını düşünüyorum. Ayrıca gocunacak cümle vardır, gocunmayacak cümleler vardır.. Bunları da ayırt etmeniz çok iyi olurBana göre diyorum zaten. Bana göre öyle. Size göre öyle olmayabilir. Benim tercih edeceğim bir hayat değil. Sıkıcı geliyor bana. Bu bir hakaret değil. Başkasına da mesela kitap okuyan insanlar sıkıcı gelebilir. Kitap sever bir insan olarak buna gocunmam mesela.
Biri bana ot gibi yaşıyorsun diyorsa ve ben kendi yaşamından memnunsam gerçekten buna hiç üzülmem. Neden bu kadar alındığınızı anlayamadım??Kitap okuyan veya okumayan insana da ot gibi yaşıyorsun demek yine kırıcıdır.. Tercih ettiğimiz hayatlar sizlere uymuyorsa o hayatı yaşayan insanlara ot gibi yaşıyorsun demek yine kırıcıdır. Size göre ot gibi yaşıyor olabiliriz ama bu cümle benim nazarımda kırıcı ve nakaret içeren bir cümle.. ben sizin için kırcı bir laf söylemiyorsam sizin de söylemeye hakkınız olmadığını düşünüyorum. Ayrıca gocunacak cümle vardır, gocunmayacak cümleler vardır.. Bunları da ayırt etmeniz çok iyi olur
Hem insanları ayrıştırıyorsunuz hem de dar görüşlüsünüz. İçmek ne kadar normalse içmemek de o kadar normal. Sizin yaşam biçiminize uygun olmayan insanları bu şekilde yaftalamanız hiç doğru değilFırsatçılık yapmış resmen. Seni gözden çıkarmış bahane bulmaya bakıyormuş. Gitsin annesi ona keyfi zevki bilmeyen ot gibi bi kız bulsun evlendirsin sen neşeni bozma
İnsanların hayatına saygı duyulması gerektiğini ve hakaret edilmemesi gerektiğini düşündüğüm için rahatsız oldum.. Bu benim hayatım. Hayatımdan mutlu ve memnunum bu hayatı yaşadığım için ve sevdiğim için birisi bana ot derse tabiki de kırılırım ve üzülürüm cevap hakkım doğduğunu düşünüp tepkimi gösteririm.. çünkü bu konuda içki içenlere herhangi bir kötü kelime kullanılmadı.. farkındaysanız içmeyenlere kullanıldı.. İyi günlerBiri bana ot gibi yaşıyorsun diyorsa ve ben kendi yaşamından memnunsam gerçekten buna hiç üzülmem. Neden bu kadar alındığınızı anlayamadım??
Ben hayatımdan memnunum ve başka hayat tercihindekiler benim hayatımı güzel bulmayabilir. Sıkıcı da bulabilir. Bu beni gerçekten rahatsız etmez.
Ne istediğimi, nasıl bir hayatla mutlu olacağımı biliyorum. Dolayısıyla beğenmeyenleri de umursamıyorum.
Size göre hayatınız sıkıcı değildir bana göre öyle. Bu kadar başkalarının ne düşündüğünü umursamayın bence
Bilmiyorum kafasından geçeni sadece bu problem olacak bunu biliyorsun değil mi dedi? Bende haliyle öfkelendim beni böyle kabul etmelisin diye biraz fazla çıkışmış olabilirim.
İçki içenlere laf gelince size ne benim kararım size mi soracağım diyenler bu ifadeleri kullanıyor.İnsanların hayatına saygı duyulması gerektiğini ve hakaret edilmemesi gerektiğini düşündüğüm için rahatsız oldum.. Bu benim hayatım. Hayatımdan mutlu ve memnunum bu hayatı yaşadığım için ve sevdiğim için birisi bana ot derse tabiki de kırılırım ve üzülürüm cevap hakkım doğduğunu düşünüp tepkimi gösteririm.. çünkü bu konuda içki içenlere herhangi bir kötü kelime kullanılmadı.. farkındaysanız içmeyenlere kullanıldı.. İyi günler
Karşı tarafı anlayabiliyorum açıkcası benim eşim de ayda yılda 1 içerim özel bişey olursa yada arkadaşlarla demişti bana şu sıralar 3 4 haftada bir içmeye başladı çünkü içen arkadaşları ile takılıyor içince kimseye zararı olan biri degil hatta normalin aksine daha konuşkan farklı biri oluyor tatlı denilecek seviyede bile diyebiliriz ama ben hoşlanmıyorum içki içmesinden çok nadir olsa idare ediliyor ama bu durum sıklaşınca bilmiyorum içimde garip bi his oluyor uzaklaşıyorum içkinin kokusu tiksindiriyor beni içtigi zaman da sanki karşımda çok sevdiğim eşim degil de başkası varmış gibi hissediyorum bi uzaklaşma tiksinme hissi oluyor bunun ona olan sevgimle bi alakası yok hala çok seviyorum ilk günden farklı bi duygu hissettiğimden degil ama durum böyle yani belki karşı taraf da bu şekilde düşünüyordur ha yanlış anlaşılmasın içki içmek isteyen içer kimsenin zevkleri kimseyi ilgilendirmez karşı taraf hoşlanmıyor ise uzak durabilir sizden hepsi tercih meselesiŞöyle diyeyim son 6-7 aydır böyle arada içiyorum ayda bir falan ama ne fark eder ki ben aynı benim
Bir üyenin fikrini elestirmek yerine konuya odaklansak?Bu tartismanin yeri degil bence burasi.Peki bu "ot gibi yaşamak" içki içmeyen insanlara bir hakaret deği mi ? Sevebilirsiniz. Gayet doğal hakkınız.. sonuçta herkesin hayatı, yaşantısı kendisine.. Lakin içmeyen birisine de ot demek mantıksızca ve bağnazca.. Nasıl ki içmeyen birisi bu konu başlığı altında içenlere birşey demediyse. İçenlerde içmeyenler için "ot gibi yaşamak" adı altında kırıcı cümleler kurmamalı. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?