- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 38
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Benimde eski erkek arkadasım böyleydiFırsatçılık yapmış resmen. Seni gözden çıkarmış bahane bulmaya bakıyormuş. Gitsin annesi ona keyfi zevki bilmeyen ot gibi bi kız bulsun evlendirsin sen neşeni bozma
Konuya gelince konu sahibi sevgilisine gereken cevabı verdi daha diyecek birşey yok.. başkasının fikri bir başkasının hayatını rencide edici cümleler barındırıyorsa eleştermek hakkımdır diye düşünüyorum çünkü ben ve benim gibi yaşayan insanlara hakaret içeren bir cümle var.. üzgünüm..Bir üyenin fikrini elestirmek yerine konuya odaklansak?Bu tartismanin yeri degil bence burasi.
Konuya gelince, sanki bana bahane gibi geldi.. bi bahane ariyormus da bunu gorunce bi olay cikarip kacmis gibi.. uzgunum umarim boyle degildir... yine de donerse surundurun ki bi daha yapmaya cesaret edemesin..
Kriterleri arasında olabilir benimde hassas noktam içmem esiminde içmesini istemem ama bunu ilişkinin başında soylicekti...Gayet güzel giden bi ilişkinin ortasında bunu problem etmek karşı tarafın ayibiKısaca özet geçeyim çok canım sıkkın kızlar. Ben arada alkol alan biriyim erkek arkadaşım içmez pek. iki yıldır beraberiz. Bugünde çalışmıyordum evde olduğum için biraz keyif yapmak istedim bir şeyler içip film izledim. Olay orda başladı. Erkek arkadaşım bir anda soğuk yapmaya başladı sonra üstüne gittim dediği şey şu ileriye yönelik ciddi düşünüyorsak benim ailem böyle birini kabul etmez bende çok sevmem dedi. Oysa bugüne dek kendisinin problem ettiğini görmedim hiç. Bende çok şaşırdım tabi ki bir anda nerden çıktı dedim o da bilip öyle devam edelim ben sana baştan söylüyorum dedi. Bende kimse için değişmeyeceğimi beni kabul etmek isteyenin böyle kabul edeceğini ama herkese saygılı olduğumu söyledim. Daha sonra resmen veda konuşmasına geçtik ne oldu bitti anlamadım. Benden bu yüzden vazgeçtiğine inanmıyorum. Ben mi öfkeden yanlış düşünüyorum?
Sağolun ya siz olmasanız hayatımdaki eksikliğin alkol kullanmamak olduğunu anlayamayacaktım. Biz alkol kullanmayanlar ot gibi yaşayıp gidecektik tühhhhhFırsatçılık yapmış resmen. Seni gözden çıkarmış bahane bulmaya bakıyormuş. Gitsin annesi ona keyfi zevki bilmeyen ot gibi bi kız bulsun evlendirsin sen neşeni bozma
Ben de içmem ama insanların arada içip keyif yapma hakkını da sonuna kadar savunurum. İnsanların bu küçücük zevkine bile karşı çıkan da evet karşısındaki gülmesin eğlenmesin ot olsun istiyordur. Araya içki girince herkes ne zıplamış yaSağolun ya siz olmasanız hayatımdaki eksikliğin alkol kullanmamak olduğunu anlayamayacaktım. Biz alkol kullanmayanlar ot gibi yaşayıp gidecektik tühhhhh
Yaa adamın otluğuna birşey demedik anlamadığınız şey şu içki içmeyenlere hayattan zevk almayar ot gibi yaşayan insanlarmş gibi rencide edilmesi.. Yoksa herkesin hayatı kendisine banane kim içiyor kim içmiyor. Benim eşim de evlenmeden önce arkadaş ortamında içerdi birşey dedim mi demedim onun hayatı. Evlenince bir aile oluyorum diye kendisi kendi isteğiyle bıraktı ben birşey demedim.. İçmeşe devam etseydi kızmazdım laf demezdim ama bana ot gibi yaşıyorsun bu hayatı da deme hakkı olmazdı. Araya içki girince kimse zıplamadı. Zıplanılan nokta içki içmeyenlere ot gibi yaşıyorsunuz denmesi.. Genelleme yapılması "Genelleme" anlaşılmıştır umarım..Ben de içmem ama insanların arada içip keyif yapma hakkını da sonuna kadar savunurum. İnsanların bu küçücük zevkine bile karşı çıkan da evet karşısındaki gülmesin eğlenmesin ot olsun istiyordur. Araya içki girince herkes ne zıplamış ya
Aslında bu konuda yazmayacaktim ama dayanamadim yine...bence erkek arkadasiniz hatali ama nerde bu hata..madem bu onun icin bir mesele idi(benim icin kirmizi cizgidir)bastan hic baslamayacakti..hatasi bu..ot meselesine hic girmiyorum..provokasyon olsun maksat belli..icki isteyen galon ile varille icsin ..ben evime sokmam satis yapilan yerden alis veris yapmam..hic migros bana kusup darilmiyor..niye alışverişi kestin diye..bende icenlerin alanlarin yakalarina yapismiyorum..banane yahuu..kim ne eder kendine
Mesala ben sigara içiyorumNe yapmalıyım peki?
Evlenmeyeceğim diyordu normalde bende şaşırdım bugün böyle aileyi işin içine katınca ve ciddi düşünüyorsak demesine. Normalde evlenmeyeceğim derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?