Bu sebepten vazgeçmesi?

Keyfi zevki sadece içkiden mi almak zorunda insanlar?
İçki içmeyen ot gibi mı yaşıyor?
Allahım mantığa gel
Tadını sevmediğim için içki içmem doğal olarak kendimi de ot gibi görmem. Ama bi film açıp ili kadeh içerek minimal bir şekilde eğlenmeyi bilen bir kadına böyle birini ailem kabul etmez diyen adam evet ot gibi birini istiyordur. Ben çayla keyif yaparım o içkiyle kime ne ne hakkı var laf söylemeye. Evet aynen gitsin hayattan zevk almayan ot gibi birini bulsun

Söyledikleriniz çok çelişiyor bence.

Acaba gerçekten artık evlilik düşündüğü için mi böyle dedi. Normalde evlilik düşünmüyorum ben diyordu birden şimdi ciddi düşüneceksem demeye başladı.

Şöyle diyeyim son 6-7 aydır böyle arada içiyorum ayda bir falan ama ne fark eder ki ben aynı benim
Önemli olan insanın ilk günü ve bugünü arasında tutarlı olması. İlk gün ben alkole karşıyım dedikten 3 ay sonra alkol alması. Ya da tam tersini yapması. Dayatmacı insanlardan ve sizi yoklukları ile terbiye etmeye çalışanlardan uzak durun derim.

Ne yapmalıyım peki?
Evlenmeyeceğim diyordu normalde bende şaşırdım bugün böyle aileyi işin içine katınca ve ciddi düşünüyorsak demesine. Normalde evlenmeyeceğim derdi.

Evet yanında cipste vardı tabi ki

Acaba gerçekten artık evlilik düşündüğü için mi böyle dedi. Normalde evlilik düşünmüyorum ben diyordu birden şimdi ciddi düşüneceksem demeye başladı.
Bakın bu adamın size pek saygısı var gibi görünmüyor. Yapıcı bir insan zaten oturur çözüm odaklı konuşur. İki insan düşünün ikiside sigara içiyor sonra biri bırakıyor. Bırakan diğerine diyor ki sen de bırak yoksa ayrılalım. Bu adil mi?

son 6-7 aydır kullanıyorum ayda bir kere falan ama fark eder mi ki kimseye bir zararım yok hoşlanmıyorsa yanında da içmem ki içmiyorum
Benim için farkederdi mesela.

Sevgiliniz içinde ediyormuş demek ki

İlk kullandığınizi öğrendiğinde tepki vermeyip 6-7 ayı neden beklemiş pek anlaşılır değil tabi.

bende zaten bu yüzden ikiletmeden sen bilirsin beni böyle kabul et edeceksen dedim. ama kolay değil inanın çok üzgünüm ve anlamaya çalışıyorum.

Söyledikleriniz çok çelişiyor bence.
Yooo gayet tutarlı da siz anlamak istemiyorsunuz. Evinde minimal bi şekilde eğlenme becerisi olan bir kadının zevkine laf etmiş adam. Ben de o zaman böyle becerileri olmayan birini bulsun diyorum neresi mesela çelişiyor

Yooo gayet tutarlı da siz anlamak istemiyorsunuz. Evinde minimal bi şekilde eğlenme becerisi olan bir kadının zevkine laf etmiş adam. Ben de o zaman böyle becerileri olmayan birini bulsun diyorum neresi mesela çelişiyor
O kişi sizin ya da benim yaptığım gibi çayla keyif yapan birini istiyor olabilir.
Bu kısım bana tuhaf geldi.
Keyif yapmasına değil keyif yaptığı şeye tepki gösteriyor ot gibi yaşamasını istediği yok ki.

ayrilmak icin gecerli bir sebep ama sizinle iliskiye baslamamasi icin daha cok gecerli bir sebep olurdu. 2 sene sonra aklina gelmis. bu surecte birak diyor muydu size?

Fırsatçılık yapmış resmen. Seni gözden çıkarmış bahane bulmaya bakıyormuş. Gitsin annesi ona keyfi zevki bilmeyen ot gibi bi kız bulsun evlendirsin sen neşeni bozma
Keyif ve zevki, alkol ve sigarada bulmadığım için ot mu oluyorum ? Allah Allah bu sitede hakkımda daha neler öğreneceğim acaba çook ilginç

Yani ben genel görüşe nedense katılmıyorum. Siz zaten kendinizi ezdirmemiş ben değişmem saygı duy demişsiniz bu konuda size lafım yok. Ancak insan ciddi düşündüğü zaman bütün konular hatta bizim aklımıza gelmeyecek en saçma konular bile gözüne batabiliyor. Taraflardan birinin alkol ya da sigara kullanması diğerinin almaması bence çoğunlukla sorun yaratan bir durum. Erkek ya da kadın farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…