- Konu Sahibi agresifkiz
-
Tadını sevmediğim için içki içmem doğal olarak kendimi de ot gibi görmem. Ama bi film açıp ili kadeh içerek minimal bir şekilde eğlenmeyi bilen bir kadına böyle birini ailem kabul etmez diyen adam evet ot gibi birini istiyordur. Ben çayla keyif yaparım o içkiyle kime ne ne hakkı var laf söylemeye. Evet aynen gitsin hayattan zevk almayan ot gibi birini bulsunKeyfi zevki sadece içkiden mi almak zorunda insanlar?
İçki içmeyen ot gibi mı yaşıyor?
Allahım mantığa gel
Söyledikleriniz çok çelişiyor bence.Tadını sevmediğim için içki içmem doğal olarak kendimi de ot gibi görmem. Ama bi film açıp ili kadeh içerek minimal bir şekilde eğlenmeyi bilen bir kadına böyle birini ailem kabul etmez diyen adam evet ot gibi birini istiyordur. Ben çayla keyif yaparım o içkiyle kime ne ne hakkı var laf söylemeye. Evet aynen gitsin hayattan zevk almayan ot gibi birini bulsun
Bilemiyorum. Belki bırakırsınız diye mi düşündü acaba?O zamanlar pek kullanmazdım ama son 6-7 aydır ayda bir kere en azından kullanıyorum
Isler ciddiye bindiyse kafasinda sagli sollu düşünmeye baslamistir.Esimle flört dönemi ilk gittiğimiz mekan karaoke bardi.Hatta ayrılıp güya dost kaldigimiz dönemler gel beni topla diye kendi aramizda espiri yapardik gelirdi alirdi.Hatta abisiyle gittiğimiz bile olmuştu.Ama isler ciddiye binince bicak gibi kesildi her sey.Aa ayip ailem duymasin karımı götüremem öyle yerlere demeler başladı.Sevgiliyken acaba ben baska biri miydim?Simdi aile etkisi o kafa azaldi ara sira evde içeriz.Hatta bu yıl kendi yıldönümüz de mekana gitmeyi teklif etti.
Erkekler evlenme moduna girince baska oluyorlar demek.Siz simdi sessiz kalin üstüne gitmeyin aramayin msj atmayın.Azicik yükselişi düşünce arayacaktir.Sakince konuşun orta yolu bulun zaten zamanla normale yakın seviyeye dönecektir
Önemli olan insanın ilk günü ve bugünü arasında tutarlı olması. İlk gün ben alkole karşıyım dedikten 3 ay sonra alkol alması. Ya da tam tersini yapması. Dayatmacı insanlardan ve sizi yoklukları ile terbiye etmeye çalışanlardan uzak durun derim.Şöyle diyeyim son 6-7 aydır böyle arada içiyorum ayda bir falan ama ne fark eder ki ben aynı benim
Ben daha olumlu bakacağım duruma
Belki önceden ciddi düşünmüyordu ve artık evlenmeye karar verdi
Dediği gibi yaşam tarzınız aile yapısına uygun değildir
Sizde zevkinizden ödün vermek istememişsiniz
Olmayanı oldurmaya çalışınca ileriki zamanlarda çok üzülürsünüz
O kendine göre haklı sizde öylesinizdir
Altı üstü bir kadeh şarap/bir bardak birayı dert edinecek kafada biriyle işin olmasın zaten. Alkolik değilsin, içip sokakta nara atıp rezillik çıkaramıyorsun... içtiyse içtin yani yanında cips de varsa tadından yenmezboşver sen bu mal değneğini
Bakın bu adamın size pek saygısı var gibi görünmüyor. Yapıcı bir insan zaten oturur çözüm odaklı konuşur. İki insan düşünün ikiside sigara içiyor sonra biri bırakıyor. Bırakan diğerine diyor ki sen de bırak yoksa ayrılalım. Bu adil mi?Acaba gerçekten artık evlilik düşündüğü için mi böyle dedi. Normalde evlilik düşünmüyorum ben diyordu birden şimdi ciddi düşüneceksem demeye başladı.
Benim için farkederdi mesela.son 6-7 aydır kullanıyorum ayda bir kere falan ama fark eder mi ki kimseye bir zararım yok hoşlanmıyorsa yanında da içmem ki içmiyorum
Bakın bu adamın size pek saygısı var gibi görünmüyor. Yapıcı bir insan zaten oturur çözüm odaklı konuşur. İki insan düşünün ikiside sigara içiyor sonra biri bırakıyor. Bırakan diğerine diyor ki sen de bırak yoksa ayrılalım. Bu adil mi?
Bilemiyorum. Belki bırakırsınız diye mi düşündü acaba?
E sizi öyle kabul etmeli zaten.Bilmiyorum kafasından geçeni sadece bu problem olacak bunu biliyorsun değil mi dedi? Bende haliyle öfkelendim beni böyle kabul etmelisin diye biraz fazla çıkışmış olabilirim.
Yooo gayet tutarlı da siz anlamak istemiyorsunuz. Evinde minimal bi şekilde eğlenme becerisi olan bir kadının zevkine laf etmiş adam. Ben de o zaman böyle becerileri olmayan birini bulsun diyorum neresi mesela çelişiyorSöyledikleriniz çok çelişiyor bence.
. iki yıldır beraberiz.
o da bilip öyle devam edelim ben sana baştan söylüyorum dedi
O kişi sizin ya da benim yaptığım gibi çayla keyif yapan birini istiyor olabilir.Yooo gayet tutarlı da siz anlamak istemiyorsunuz. Evinde minimal bi şekilde eğlenme becerisi olan bir kadının zevkine laf etmiş adam. Ben de o zaman böyle becerileri olmayan birini bulsun diyorum neresi mesela çelişiyor
Evet o yüzden fırsat bu fırsat diye ayrılıp gidiveriyor değil mi.O kişi sizin ya da benim yaptığım gibi çayla keyif yapan birini istiyor olabilir.
Bu kısım bana tuhaf geldi.
Keyif yapmasına değil keyif yaptığı şeye tepki gösteriyor ot gibi yaşamasını istediği yok ki.
Ben o kısmı bilemem zaten konuyla alakalı yorum da yapmadım bir fikrim yok çünkü.Evet o yüzden fırsat bu fırsat diye ayrılıp gidiveriyor değil mi.
Keyif ve zevki, alkol ve sigarada bulmadığım için ot mu oluyorum ? Allah Allah bu sitede hakkımda daha neler öğreneceğim acaba çook ilginçFırsatçılık yapmış resmen. Seni gözden çıkarmış bahane bulmaya bakıyormuş. Gitsin annesi ona keyfi zevki bilmeyen ot gibi bi kız bulsun evlendirsin sen neşeni bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?