- 10 Ekim 2014
- 31.915
- 143.032
- 798
- Konu Sahibi papatyalicicek
Belli işte var biri. Siz de tutturdunuz yok gidecegim belki baska bir sey vardir diye. Illa diyorsunuz bana bir kac yalan uydursun ben de inanayim yeter ki bu adamla görüseyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün sordum mesajlaşırken güldü hayır dedi sadece sosyal medya sevmiyorum falan dediYa evli ya da birlikte yaşadığı bir sevgilisi, nişanlısı var. Arkadaş ortamında tanıştıysanız hiçbir arkadaşınız bilmiyor mu adamın evli olup olmadığını veya sevgilisi olup olmadığını? Çok saçma geldi.
Buluşacaksanız da açık açık sorun "hayırdır ne bu gizemler, gizlilikler, evli misin, sevgilin mi var" diye. Gerekirse göstersin e devletten. Arkadaşlarınıza da sorun sevgilisi var mı yok mu? Yeni tanıştığınız biri ve aklınızda soru işaretlerinin olması çok normal. Eğer bir falsosu yoksa zaten size dürüst olup anlayışla karşılayacaktır değilse de bağırıp çağırı, telaşlı şekilde bahaneler uydurmaya, beni nasıl böyle bir şeyle itham edersin diye suçlamaya başlayacaktır.
Ha ama bence bu kadar muhatap olmaya bile gerek yok. Adamda var gizlediği bir şeyler.
Çocuğu bile vardır.arkadaş ortamında tanıştık benle tanışmak istediğini falan söyledi instagram vs kullanmıyorum dedi sosyal medya kullanmıyorum dedi numarasını verdi dün gece de iş yerindedirler beni rahatsız ediyor sabah telefonum kapalı oluyor 10 buçuk gibi telefonumu açarım uyanır uyanmaz seni ararım dedi dün gece profili hakkımda kısmı son görülmesi falan gitti bu kişi evli olabilir mi?
Mesajlaşırken nasıl anlayacaksınız ki doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor? Ne diyecekti, evet aslında evliyim mi?Dün sordum mesajlaşırken güldü hayır dedi sadece sosyal medya sevmiyorum falan dedi
Akşam telefon niye kapanir ki ?Dün sordum mesajlaşırken güldü hayır dedi sadece sosyal medya sevmiyorum falan dedi
Evet eve giderken seni engellemiş puştarkadaş ortamında tanıştık benle tanışmak istediğini falan söyledi instagram vs kullanmıyorum dedi sosyal medya kullanmıyorum dedi numarasını verdi dün gece de iş yerindedirler beni rahatsız ediyor sabah telefonum kapalı oluyor 10 buçuk gibi telefonumu açarım uyanır uyanmaz seni ararım dedi dün gece profili hakkımda kısmı son görülmesi falan gitti bu kişi evli olabilir mi?
İş yerindedirler rahatsız etmesinler diyeymiş sözde 10-11 gibi telefonu açıcam uyanır uyanmaz seni arıycam dedi bide hala ortalıkta yok kesinlikle evli olduğunu düşünüyorum artıkAkşam telefon niye kapanir ki ?
Bence de..Evet eve giderken seni engellemiş puşt
Çok mantiksiz e devletten bekar oldugunu kanitlasa bile bu adam boş.İş yerindedirler rahatsız etmesinler diyeymiş sözde 10-11 gibi telefonu açıcam uyanır uyanmaz seni arıycam dedi bide hala ortalıkta yok kesinlikle evli olduğunu düşünüyorum artık
Belli ki görüşeceksiniz artık kimlikte evlilik görünmüyor. E devletten vukuatlı nüfus kayıt örneğini görmek isteyin. Aile (tüm olaylar) seçeneği ileYa bilmiyorum belki de farklı bi durum oldu evli değilse de ne olduğunu öğrenmek istiyorum ama kafam karışık hala da aramadı ve hala profili vs hiç bişeyi yok
Böyle ciddi bir soruyu mesajla sormanız siz de kandır beni al beni her halinle kabulüm der gibisinizDün sordum mesajlaşırken güldü hayır dedi sadece sosyal medya sevmiyorum falan dedi
Hayır öyle demiyorumBöyle ciddi bir soruyu mesajla sormanız siz de kandır beni al beni her halinle kabulüm der gibisiniz
Kız bugün pazar ya hani, karısıyla koyun koyunadır şimdi. Sen bugün bekleme, yarın evden çıkınca arar mutlaka.Ya bilmiyorum belki de farklı bi durum oldu evli değilse de ne olduğunu öğrenmek istiyorum ama kafam karışık hala da aramadı ve hala profili vs hiç bişeyi yok
Başınıza gelirse de böyle düşünürsünüz :)Kız bugün pazar ya hani, karısıyla koyun koyunadır şimdi. Sen bugün bekleme, yarın evden çıkınca arar mutlaka.
Gelmez.Başınıza gelirse de böyle düşünürsünüz :)