• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi yakışırmı??

shqiptare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
362
0
116
İstanbul
merhaba kızlar daha önce hiç saçlarımı boyatmadım şimdi boyatmak istiyorum ama bi yandan da çok korkuorum ya boyattıgım renk yakışmazsa diye..şimdi begendiğim ve istediğim rengi buldum ama bana yakışırmı karar veremıyorum yardım edın lutfen yorumlarınızı beklıyorum....

$IMG_4813.jpg bu şimdiki halim

$Ar2338.jpg bu da istediğim renk

yorumlarınızı beklıorum kızlar...

teşekkur ederım.. aslında kuaförüm de aynısını diyo sakın saçını bozma rengi çok güzel die ama bilmiorum işte arada esio boyatıım diorum bakalım napıcam bide dediğim gibi yakışırmı yakışmazmı karar veremıorum... :(

yaklasık 5 belkide daha fazla süredir saçlarını boyatıp suan kendi rengine dönebilmek icin deli gibi cırpınan biri olarak lütfen yapma derimmm o güzelim saçlarına bunu:umursamaz: kendi saç rengin cok cok hoş

canım o çok açık bir renk yakışabilir ama doğallığını bozmakta kararsızsan ve değişiklik istiyorsan sadece gölge attır derim...

bende gölgeyi sevmiorum işte sorun orda olursa komple boya olur heralde off bilmiorum işte gelen yorumlara göre karar vercem inş...

Doğal saç renginle çok güzel görünüyorsun.
Diğer renge boyarsan daha kadınımsı görüneceksin. Şimdiki rengin kadar yakışamaz kesinlikle. Bizde de bir arkadaş var o sarımtırak rengi yapan hiç de hoş görünmüyor. Herkeste var artık neredeyse zaten.Kendi saç rengin tenine çok yakışıyor emin ol.

Ben de bozmamanız gerektiğini düşünenlerdenim, insan anlamıyor kendi saç renginin kıymetini ama boyatıp yığrattıktan sonra öyle bir anlıyorsunuz ki. Tavsiye etmem :(

Back