Bu saatten sonra bu tanışma ertelenir mi kızlar, ne yapmalıyım ben sizce?

Yani annesi daha sizi tanımadan ne elbisesi almış ki? Belki tarzını değildir diye düşünmesi gerekir. Yerinizde olsam aldığı hiç bir şeyi giymem, sırf o aldı diye giymem sizin tarzınıza da uymuyor o da var. Kendi tarzınızda giyinin belki k. Valideniz sizin tarzınızı anlar çünkü belli ki bir şeyler almaktan vazgeçmeyecek.

yok onlar tanışmaya geldiğinde giymem için elbise seçiyor direkt ama benim böyle bi talebim olmadı, bilmiyorum sanki ben giyinmeyi vs bilmiyorum da gelenlere rezil olmak istemiyor

elbise de bende yok erkek arkadaşımda gördüm çok detaylı da bakmadım açıkçası, kısa çiçekli bir elbise klasik yani, olay biraz da elbise giysin de nası elbise olursa olsun gibi geldi bana

Şimdiden giyim kuşamınıza karışan birinin 2 sene hiçbir şeye müdahale etmeyeceğini hiç sanmıyorum

yok onlar tanışmaya geldiğinde giymem için elbise seçiyor direkt ama benim böyle bi talebim olmadı, bilmiyorum sanki ben giyinmeyi vs bilmiyorum da gelenlere rezil olmak istemiyor
Eskiden bayraklık elbise falan alınırmış geline bazı yerlerde hediye, o şekilde hediye olarak düşünmüştüm ben.
O istedi diye alacak değilsiniz tabi oda anlar herhalde zamanla.

teşekkür ederim şimdi gördüm sizin yorumunuzu evet çünkü aslında tek karıştığı şey de bu zamana kadar yaptığı tek şey de bu değil hep huzursuzdum ama herhalde bi şey olmaz daha da diyordum bu şekilde kalır, ama sürekli dozu arttırıyor
erkek arkadaşım anneme söyleyim sen her şeye karışıyosun her şeyi karıştırdın diyim erteleyim diyor ama o şekilde yapınca da nasıl olur iyice ortalığı karıştırmaya çalışır mı beni aramak, ailemi aramak falan olsun yapar mı emin olamıyorum

Madem sevgilin farkinda öyle söylemesin ama desin ki biz tekrar konustuk erken olduğuna karar verdik. Kimse de buna karismayacak, karışırsanız problem yaşarız. Biz size hazır olduğumuzda haber veririz ona göre plan yaparız desin. Ha kadin ortalığı karıştırmaya kalkarsa da ilerde neler yasayabilecegini fragman olarak gormus olur gardını alirsin. Tabi hala ertelemek istiyorsan.

Ertelemez de tanışma gerceklesirse de mesafeni korumaya özen göster. Ailen de açıkçası nisanlaniyormussunuz gibi bir havaya girmesin. Öyle dünürcülük oynamasına simdiden

Sonuna kadar okuyamadım ama sen istemediğin sürece her şey mümkün, kendine değer verirsen sana hiç kimse istemediğin bir şey yaptıramaz.

Vallahi zor bir durum.
Kendine göre şekillendirmeye çalışan bir kayınvalide ile karşı karşıyasın.
Erkek arkadaşının bu konuda vermiş olduğu tepki yerinde olmuş.
Ama bu noktada, ancak erkek arkadaşın bu konularda mesafeyi koruyacak.

Hediyeleri kabul etmeseydiniz keşke, hatta erkek arkadaşınız bunları annesine verirken de "onun tarzına hiç uymayan şeyler, boşuna harcama yapma, onun kendine göre zevkleri var, teşekkür etti ama boşuna zahmet etmişsin" tarzında bir cevap ile iade etseydi, bence bu şekilde davranışların önüne geçilmiş olurdu.

Daha önceki konunu da hatırlıyorum.
O zaman da demiştim sanırım, şimdi de diyorum.
Bence görüşme ve tanışma için erken.
Ha isteme olur, nişanlılık süreci olur ve bu süreç 2-3 sene sürer diyorsan tamam.
Ben nişanlandıktan 1 sene sonra evlenmiştim, maddi anlamda kendimi toparlamam için gerekliydi bu süre.

Sen de o şekilde ilerleyeceksen, o zaman görüşülür ama yine de erken derim, sorun çok çıkar.
Eskiler özellikle bilir ve bu konuda çok derler "nişanlılıkta nifak çok olur, ne kadar kısa sürerse o kadar iyidir" diye.
İş resmileştiği ve artık bir nihayete varacağı için, konuşan, kulp bulan, kafa karıştıran da çok olur.
O yüzden dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Bunalman da çok normal.

erkek arkadaşım anneme söyleyim sen her şeye karışıyosun her şeyi karıştırdın diyim erteleyim diyor, ama öyle de olur mu nası yapılır
Ya bu üslupla değil tabii ki. Anne şu an çok erken olduğunu düşünüyoruz önümüzde daha 2-3 sene var. Daha yakın bir tarihte tanışmanız daha uygun olur desin.

3 senelik bir iliskide tanismak normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…