Bu psikolojik yüke dayanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Irkçı değilim hatta farklı kültürdeki insanları çok severim. Ama insanlar gittikleri yerlere ayak uydurmalı ve o toplumun kültürüne göre yaşamalıdır . Nitekim bir yabancı gelip benim ülkemin örf ve adetlerini yargılanamaz yada ne bileyim o ülke insanlarını rahatsız edemez. Eğer uyum sağlamayıp diğer insanları rahatsız ediyorsa o insan topluluğu ülkede istemez , istemedikleri zaman da ırkcılık yapıyorsunuz diyorlar. Bazen kapalı alanlarda Somali’lerin telefonda bağıra bağıra konuştuklarına şahit oluyorum ve açıkçası bu durumdan rahatsız oluyorum . Ben oluyorsam bu ülkenin kendi halkı hayli hayli oluyordur , onları anlıyor ve hakveriyorum. Orman yangınlarına değişmeyeceğim bile. tüm gün düşündüm durdum . Sanırım kıyamet pek te uzakta degil gibi …

Bir belediye baskani, kendi ilinde yapacaklarini aciklayarak, “geçici koruma” statusunde bulunan insanlarla ilgili konuyu gundeme getirdi. Okudugum yorumlarda insanlarin cogunlukla destekledigini gordum. Tabii hemen sorusturma acildi, devami nasil olacak merak ediyorum.

Aynen ya tedavi arefesinswyim.kayiplarim da var ama olmaması daha mi iyi olur acaba ya

bie ev alıp 3 sene satmazsan vatandaşlık veriyorlar.
3 sene ne ki..
mıçımın yunanistanında bile bu kadar bedava vatandaşlık yok.

Cok uzuluyorum, korkuyorum.. gelecegimiz, vatanimiz
hepimizin bir seyler yapmasi lazim, birakalim artik kayinvalide, gorumce, koca dertlerini.. ulkemiz icin ne yapmaliyiz oturalim onu dusunelim bunu dert edelim kendimize..

Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…