Ben de öyle ... Hele sırf birileri ihaleye girsin, fahiş paralar kazansın diye
Türk Hava Kurumu'nun yangın söndürme araçlarının ihaleye girememesi haberini okudum ya, nasıl ağrıma gitti.. o yanan kaplumbağaların, ölen geyiklerin, ailesi yok olan kuşların, evinden barkindan ve hatta canından olan insanlarin, ağaçların hakkını yemiş olmuyor mu bunu yapanlar? Kimin yanginin çıkartılmasinda, söndürülmesi konusunda başarısiz olmasında bir gram hakkı varsa dilerim ki sonsuz ateste onlar yansınlar..
Nefret ediyorum , nefret nefret...
Saçma sapan ideolojilerden, kendi kesimini zenginleştirip makam mevki sahibi yapmak-yerini sağlamalastirmak için liyakatsiz yükselen insanlardan, paramızın değerinin olmamasindan...
Her boş vaktimde turist gezdiririm, flört edecek kadar Arapcam var, gercekten cook yakın arkadaşlarım var Arap olan, Ortadoğu ülkelerinden gelen. Asla ırkçı söylemlerde bulunacak bir insan degilim. Ama benim ülkem yol geçen hanı mi ya??? Elini kolunu sallaya nasıl girebiliyor?
Ya daha neler neler var söylenecek ama.... İnsanın cidden iki gram yaşama sevincini de alip götürüyor bu ülke ya. Canım ülkemi bu hale getiren herkes inşallah layığıni bulur
çok mutsuzum...