Sen ne burcusunCok zor bir burc Allah yardımcımız olsun Değişik manyak bir burc
Bu diziyi ben çok merak ettim. İzleyeceğim.Senin icin herseyi öldürurum lafı bana you dizisini animsatti ordakide saplantili manyak..bence kacin
Başak erkeklerinin nasıl kanser edici bir özelliğe sahip olduğunu herkes bilir. Başak kadınıyım ve takıntı beni hastalık hastası yapıp yataklara düşürüyor. Detaylar ve takıntılar bizi öldürür.Çok kıskanç deli gibi hemde
Takıntılı bide
Bazen cok cekilmez oluyor çocuk gibi
Ama yine de tatlış işte
Hayır bitmedi. İki şişe vardı çok kullandığım elimde 1 tane kalınca çok özenli ve özel günlerde ara ara kullanıyorum.Birkaç yıldır bitmedi mi? Çok kullanıyorum demişsiniz de..
Canım yükseleni falan da etkili bundaBu diziyi ben çok merak ettim. İzleyeceğim.
Başak erkeklerinin nasıl kanser edici bir özelliğe sahip olduğunu herkes bilir. Başak kadınıyım ve takıntı beni hastalık hastası yapıp yataklara düşürüyor. Detaylar ve takıntılar bizi öldürür.
Erkeği zaten çekilmiyor bir tane de kardeşimin başında var adam yakışıklı mı yakışıklı tatlı mı tatlı ama gel gör ki içinden öyle bir takıntı çıkıyor ki günlerce devam ediyor bu.
Kısaca hayattayken ahiret sınavına sokuyoruz adamı.
Ya elbette anlıyorum bende isterdim sadık kalmayı. Ama yaşadığım olayların şoku beni buna itti. Ona dönüştüm resmen. Bu kadar midesiz değilim. Kafam dağılır belki yok olur hayatımdan dedim başaramadım. Tamamen uzaklaştım 3 haftadır kimseyle muhatap olmuyorum zaten.3-4 kisiyle konusmak cunku kafayi mesgul etmek? Az once saskinlikla okudum fuckbuddy felan, amaaaaa hanfendi sizide pek masum gormedim ben. Neyse susuyum ben banlanmiyim.
Koç maalesefSen ne burcusun
Hmm zor ama eğitmen lazımKoç maalesef
başak bir sevgilim vardı. başak burcu kıskançtır, kıskançlık olmadık şeyler yaptırabilir.tehditler, takip etmeler kıskançlıktan bunları yapmıştı mesela.ama bana asla bir zarar vermedi. evet takıntılıdır, ama aşk meşk konularında tehlikeli bir takıntılı durumu yoktur. takıntısı burcun tipik özelliği titizlikten kaynaklı.bu titizlik illa temizlik anlamında değil. gözleri çok keskindi aklıma gelmeyen şeyleri o görürdü. biraz gıcık bi burçBaşak erkekleri nin özellikleri nelerdir? Neyini gömdünüz? Benim eşimde başak burcu ve cok zorlanıyorum
Evet benimki de sahte instiğram acmıs Ahmet Mehmet diye beni takip edip :)başak bir sevgilim vardı. başak burcu kıskançtır, kıskançlık olmadık şeyler yaptırabilir.tehditler, takip etmeler kıskançlıktan bunları yapmıştı mesela.ama bana asla bir zarar vermedi. evet takıntılıdır, ama aşk meşk konularında tehlikeli bir takıntılı durumu yoktur. takıntısı burcun tipik özelliği titizlikten kaynaklı.bu titizlik illa temizlik anlamında değil. gözleri çok keskindi aklıma gelmeyen şeyleri o görürdü. biraz gıcık bi burç
Wo wo woKızlar yorumlarınızı tek tek okudum hepinize çok teşekkür ederim her ne kadar birbirimize güzel anılar bırakmış olsak ta çoook felaket olaylar yaşadım çoook. Ve ben galiba bu adama takıntılı kaldım veya hırs yaptım bilmiyorum içimde bitmek bilmeyen bir tutku, hırs var çok çabalıyorum. Bir takım yaşadığım vakalardan yüzeysel anlatayım;
ilk tanıştığımız zamanlarda tanıştığımız 1 ayın sonunda fuckbuddy'si ekledi beni konuştuk. Ben beyfendi ile ballandıra ballandıra sohbet ederken kız kollarının arasındaymış. Kız ismimi bana mesaj atarken görmüş eklemiş. Onu çok seviyorum dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve gözümün önünde ''ben kızın beni sevdiğini bilmiyordum'' dedi ve sildi.
Ve aynı zamanda fuckbudyy olan kızın en yakın arkadaşı benim arkadasım. Fuckbuddy ile gününü gün ederken arkadasıma da yavşıyormuş. Ben yine vefat...
Beyfendinin kankası dostu yani bana sulanıyor beraber olalım diye amaç cinsellik yani. Ben bunu ona belirttiğimde sövüp küfürler etti. Ama ertesi gün bakıyorum adamla haşır neşir. Ben şok...
Fazla yazamıyorum. Aşk ı memnunun bile adabı vardır. Benim bu adamdan kurtulmam lazım ne oluyor bana?
Her şeye takıntılılar nerdeyseKocam başak yukseleni başak. Takınrılı ama aşk meşk işlerine değil
Make me wonder.Bu arada parfümü cok merak ettim ya söyler misiniz
TeşekkürlerMake me wonder.
5 senedir hayatımda 3 senedir evliyiz. Aşık olabileceklerini dahi düşünmüyorum.akıl mantık adamları. Herşeyin en iyisini en doğrusunu kendileri bilir. Herşeye karısırlar başlarda aman herşeyimle ilgileniyor çok ilgili bir erkek diyordum evlenince gördüm ki yaptıgım yemegi nasıl yapacağimdan giyeceğim koyafete kadar karısıyor. Evde sabun bitse benden önce fark eder. Herşeye eve işe çocuga hakim. Bence en çok bu yoruyor onlar. Haksızlığa ugrayıp maddi manevi zarar görmeye geleniyorlar benimkinin en büyük takıntısı bu diyebilirim. Hele ordaki yanlışı düzeltememişsse o onda takıntı olarak kalıyor. Ha bir de düzen takıntısı var. Bazen çekilmez oluyor. Ama ben inanmıyorum hepsinin geçmişinde unutamadıgı biri vardır genellemesine. Yani benim tecrübeme göre. Neyse çok uzatmayayım. Böle işte başak erkekleri çok sahiplenicidir ilgilidir kıskançtır falan ama aynı evin içine girince herşeye burnununsokan bir erkeğe dönüşeceklerini bilin.Her şeye takıntılılar nerdeyse
İlla takılı kaldıkları bir kadın oluyor bunlarda ama arızaları o yüzden.
Herkesin tercih edeceği burçtan çıkmadığı için takılı kaldıkları kadın oranı yüksek bu burcun erkeklerinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?