Bu parfüm o parfüm....

Senin icin herseyi öldürurum lafı bana you dizisini animsatti ordakide saplantili manyak..bence kacin
Bu diziyi ben çok merak ettim. İzleyeceğim.
Çok kıskanç deli gibi hemde
Takıntılı bide
Bazen cok cekilmez oluyor çocuk gibi
Ama yine de tatlış işte
Başak erkeklerinin nasıl kanser edici bir özelliğe sahip olduğunu herkes bilir. Başak kadınıyım ve takıntı beni hastalık hastası yapıp yataklara düşürüyor. Detaylar ve takıntılar bizi öldürür.
Erkeği zaten çekilmiyor bir tane de kardeşimin başında var adam yakışıklı mı yakışıklı tatlı mı tatlı ama gel gör ki içinden öyle bir takıntı çıkıyor ki günlerce devam ediyor bu.

Kısaca hayattayken ahiret sınavına sokuyoruz adamı.

Canım yükseleni falan da etkili bunda
Benim burcum da baskın bi burç güç savaşları oluyor aramızda ama baya bi mücadele verdim şu an ben daha baskınım çok şükür nazar değmesin

3-4 kisiyle konusmak cunku kafayi mesgul etmek? Az once saskinlikla okudum fuckbuddy felan, amaaaaa hanfendi sizide pek masum gormedim ben. Neyse susuyum ben banlanmiyim.
Ya elbette anlıyorum bende isterdim sadık kalmayı. Ama yaşadığım olayların şoku beni buna itti. Ona dönüştüm resmen. Bu kadar midesiz değilim. Kafam dağılır belki yok olur hayatımdan dedim başaramadım. Tamamen uzaklaştım 3 haftadır kimseyle muhatap olmuyorum zaten.

10 aydır flört mü olur kendinizi bu adamda önemli hissetmeyin bence.
Takılıyor işte kendince yoksa çoktan sevgili olurdu sevmiyor ki
parfüm olayına da takılmayın bir kankasına anı anlatır gibi anlatmış geçmiş işte size asık değil zaten sıkın gidin önemsemeyin ya da irtibatı kesin

Başak erkekleri nin özellikleri nelerdir? Neyini gömdünüz? Benim eşimde başak burcu ve cok zorlanıyorum
başak bir sevgilim vardı. başak burcu kıskançtır, kıskançlık olmadık şeyler yaptırabilir.tehditler, takip etmeler kıskançlıktan bunları yapmıştı mesela.ama bana asla bir zarar vermedi. evet takıntılıdır, ama aşk meşk konularında tehlikeli bir takıntılı durumu yoktur. takıntısı burcun tipik özelliği titizlikten kaynaklı.bu titizlik illa temizlik anlamında değil. gözleri çok keskindi aklıma gelmeyen şeyleri o görürdü. biraz gıcık bi burç

Ortada fuckbuddy var,eski sevgiliye takıntı var,karaktersiz bir herif ve ona benzer arkadaşı var. Şu karakterlere bak,hepsi mide bulandırıcı ve siz en başından belli bu herifle “ilişki” yaşıyorsunuz. Yazık.

Evet benimki de sahte instiğram acmıs Ahmet Mehmet diye beni takip edip :)

Ayakkabının eşini arayan prens gibi parfümün eşini mi arıyormuş yıllardır.çanyasında gezdiriyor bide ..pess

Wo wo wo
Koku isimden önce gelir bende isimi unuturum kokuyu unutmam diyecektim ki dallas çıktı işin içinden. Koşarak kaç ordan.

Burçla bu işin ne ilgisi var yahu en gamsız şerefsiz burçlardan birine mensubum ama çok takıntılıyımdır hatta yükselenim de öyle en gamsız bilinen burçlardan

Kocam başak yukseleni başak. Takınrılı ama aşk meşk işlerine değil
Her şeye takıntılılar nerdeyse
İlla takılı kaldıkları bir kadın oluyor bunlarda ama arızaları o yüzden.
Herkesin tercih edeceği burçtan çıkmadığı için takılı kaldıkları kadın oranı yüksek bu burcun erkeklerinde :)

5 senedir hayatımda 3 senedir evliyiz. Aşık olabileceklerini dahi düşünmüyorum.akıl mantık adamları. Herşeyin en iyisini en doğrusunu kendileri bilir. Herşeye karısırlar başlarda aman herşeyimle ilgileniyor çok ilgili bir erkek diyordum evlenince gördüm ki yaptıgım yemegi nasıl yapacağimdan giyeceğim koyafete kadar karısıyor. Evde sabun bitse benden önce fark eder. Herşeye eve işe çocuga hakim. Bence en çok bu yoruyor onlar. Haksızlığa ugrayıp maddi manevi zarar görmeye geleniyorlar benimkinin en büyük takıntısı bu diyebilirim. Hele ordaki yanlışı düzeltememişsse o onda takıntı olarak kalıyor. Ha bir de düzen takıntısı var. Bazen çekilmez oluyor. Ama ben inanmıyorum hepsinin geçmişinde unutamadıgı biri vardır genellemesine. Yani benim tecrübeme göre. Neyse çok uzatmayayım. Böle işte başak erkekleri çok sahiplenicidir ilgilidir kıskançtır falan ama aynı evin içine girince herşeye burnununsokan bir erkeğe dönüşeceklerini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…