Bu parfüm o parfüm....

Vallahi keşke senaryo olsaydı da yatağıma uzanıp rahat rahat keyifli uyku çekseydim. Hayatım entrikalarla dolu geçiyor. Lanetlendiğimi düşünüyorum. Buraya da bazen konu açmaya korkuyorum.
Öyle demek istemediğimi belirttim. Başlığı okuyunca eyvah bi aldatma ve yakalama hikayesi diye düşündüm biran girip okuyunca kendime güldüm hepsi bu.

Benim de yıllardır sakladığım bir yüzük var. Çocukluk aşkımdan bana kalan tek şey belki de. Sonumuz kötü bitse de bana çok şey kattı hayat anlamında ve pek çok ilkimi yaşadığım insandır kendisi. Yıllar öncesinde aniden duyduğum bir müzik için şey demiştim ilerde bu müzik düğün şarkım olacak falan ve o aşkımla ikimizin şarkısı olmuştu o seçmişti şarkıyı haberi bile yoktu böyle düşündüğümden. İlk lunaparka gittiğim sevgilimle evleneceğim demiştim ilk onunla gitmiştik. Böyle insanın hayatında iz bırakan birileri oluyor işte. Ama yeni sevgilime de çıkarıp işte bu yüzük o yüzük! Gibi saçma sapan bir tepki vermem. Garip olmuş yaptığı. Kokuyu da sıkıp mutsuz hissedecekseniz kullanmayın.

Okudukça sağ gözümün üzedinden bir seğirme geldi

Nasil nasil nasil nasil???
Sok kelimesi az kalir.
Bu neee?? Hangi orf ve adetlerin ozentisi buu??? Aklima guldur guldur showda Turkish Bilal skecleri geldi. Hani su evlenmek istedigi kizin hep anasi babasi belli olmayan, cunku onune gecen onune gecenle "o soguk gecede"birbirinin oluyor. Ama onu hatirlayinca gulumseme aliyor beni. Sizin konunuzu hatirlayincada midem bulanacak.

3-4 kisiyle konusmak cunku kafayi mesgul etmek? Az once saskinlikla okudum fuckbuddy felan, amaaaaa hanfendi sizide pek masum gormedim ben. Neyse susuyum ben banlanmiyim.

Belki kadınlarında böyledir.
Başak erkekleri çok garip ve takıntılı
Hatırlıyor musun yıllar önce seninle başak erkeklerini gömmüş ve kınamıştık
Çok sağlam kınamış olmalıyım ki şu an birine aşığım belamı buldum sdfghjk

Kovalar takintili degildir ki
Yukselenim aslan ay burcum akrep olmasina ragmen bu kadar psikopat degilim. Yoksa oyle miyim? Belki birazcik olabilirim ama bana ciddi zararlar verecek ki anca oyle delireyim yoksa onun disinda kimse umrum olmaz kendimden baska.
Kovalara laf soyletmem kovalar candir

Anlattiklarinizdan guzel seri katil senaryosu cikar valla kafamda cok can alici sahneler canlandi (bu cumleyle psikopatligimi tescilledim evet)

Bence uzak durun.

bende ilk sevgilimin parfümünü hatirlarim. Beynimde o parfüm ona ait.nerde burnuma gelse hatirlarim eski sevgiliyi.
Şansıma nişanlım tiksinir o parfümden ve kullanmaz.
Eğer kullansaydı tatli bir dille beğenmediğimi söylerdim. Kullandirmazdim

Senin icin herseyi öldürurum lafı bana you dizisini animsatti ordakide saplantili manyak..bence kacin

Hatırlıyor musun yıllar önce seninle başak erkeklerini gömmüş ve kınamıştık
Çok sağlam kınamış olmalıyım ki şu an birine aşığım belamı buldum sdfghjk
Başak erkekleri nin özellikleri nelerdir? Neyini gömdünüz? Benim eşimde başak burcu ve cok zorlanıyorum

Başak erkekleri nin özellikleri nelerdir? Neyini gömdünüz? Benim eşimde başak burcu ve cok zorlanıyorum
Çok kıskanç deli gibi hemde
Takıntılı bide
Bazen cok cekilmez oluyor çocuk gibi
Ama yine de tatlış işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…