Öyle demek istemediğimi belirttim. Başlığı okuyunca eyvah bi aldatma ve yakalama hikayesi diye düşündüm biran girip okuyunca kendime güldüm hepsi bu.Vallahi keşke senaryo olsaydı da yatağıma uzanıp rahat rahat keyifli uyku çekseydim. Hayatım entrikalarla dolu geçiyor. Lanetlendiğimi düşünüyorum. Buraya da bazen konu açmaya korkuyorum.
Benim kocamda senin gibi yapa yapa benimle evlendi. Sen bu cocukla evlenirsin bu hırsla. Kocam da başak burcu.Bende başak burcuyum. İçimde ona bitmek bilmeyen bir merak var merak ettikçe ediyorum takıntılarım beni mahvediyor. Hırs mı ne anlamadım ölecem.
Kızlar yorumlarınızı tek tek okudum hepinize çok teşekkür ederim her ne kadar birbirimize güzel anılar bırakmış olsak ta çoook felaket olaylar yaşadım çoook. Ve ben galiba bu adama takıntılı kaldım veya hırs yaptım bilmiyorum içimde bitmek bilmeyen bir tutku, hırs var çok çabalıyorum. Bir takım yaşadığım vakalardan yüzeysel anlatayım;
ilk tanıştığımız zamanlarda tanıştığımız 1 ayın sonunda fuckbuddy'si ekledi beni konuştuk. Ben beyfendi ile ballandıra ballandıra sohbet ederken kız kollarının arasındaymış. Kız ismimi bana mesaj atarken görmüş eklemiş. Onu çok seviyorum dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve gözümün önünde ''ben kızın beni sevdiğini bilmiyordum'' dedi ve sildi.
Ve aynı zamanda fuckbudyy olan kızın en yakın arkadaşı benim arkadasım. Fuckbuddy ile gününü gün ederken arkadasıma da yavşıyormuş. Ben yine vefat...
Beyfendinin kankası dostu yani bana sulanıyor beraber olalım diye amaç cinsellik yani. Ben bunu ona belirttiğimde sövüp küfürler etti. Ama ertesi gün bakıyorum adamla haşır neşir. Ben şok...
Fazla yazamıyorum. Aşk ı memnunun bile adabı vardır. Benim bu adamdan kurtulmam lazım ne oluyor bana?
Kızlar yorumlarınızı tek tek okudum hepinize çok teşekkür ederim her ne kadar birbirimize güzel anılar bırakmış olsak ta çoook felaket olaylar yaşadım çoook. Ve ben galiba bu adama takıntılı kaldım veya hırs yaptım bilmiyorum içimde bitmek bilmeyen bir tutku, hırs var çok çabalıyorum. Bir takım yaşadığım vakalardan yüzeysel anlatayım;
ilk tanıştığımız zamanlarda tanıştığımız 1 ayın sonunda fuckbuddy'si ekledi beni konuştuk. Ben beyfendi ile ballandıra ballandıra sohbet ederken kız kollarının arasındaymış. Kız ismimi bana mesaj atarken görmüş eklemiş. Onu çok seviyorum dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve gözümün önünde ''ben kızın beni sevdiğini bilmiyordum'' dedi ve sildi.
Ve aynı zamanda fuckbudyy olan kızın en yakın arkadaşı benim arkadasım. Fuckbuddy ile gününü gün ederken arkadasıma da yavşıyormuş. Ben yine vefat...
Beyfendinin kankası dostu yani bana sulanıyor beraber olalım diye amaç cinsellik yani. Ben bunu ona belirttiğimde sövüp küfürler etti. Ama ertesi gün bakıyorum adamla haşır neşir. Ben şok...
Fazla yazamıyorum. Aşk ı memnunun bile adabı vardır. Benim bu adamdan kurtulmam lazım ne oluyor bana?
Yalan yok tek flörtüm değil. Ve evet 3-4 kişiyle konuşuyorum kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ama yok kafa öbürüne dönüyor. Beynim sürekli onunla meşgul sürekli onu düşünüyorum. Kurtulmak ve yok etmek için direniyorum.
Hatırlıyor musun yıllar önce seninle başak erkeklerini gömmüş ve kınamıştıkBelki kadınlarında böyledir.
Başak erkekleri çok garip ve takıntılı
Aa hemen özele gel anlat bakayımHatırlıyor musun yıllar önce seninle başak erkeklerini gömmüş ve kınamıştık
Çok sağlam kınamış olmalıyım ki şu an birine aşığımbelamı buldum sdfghjk
Birkaç yıldır bitmedi mi? Çok kullanıyorum demişsiniz de..Satışı yok şu an. Bende kaç yıl önce aldım son olarak bir daha bulamadım.
Kocam başak yukseleni başak. Takınrılı ama aşk meşk işlerine değilBelki kadınlarında böyledir.
Başak erkekleri çok garip ve takıntılı
Daha once hic bakmamistim az once buldum ve dehsetle onunda BASAK oldugunu ogrendim.ay burcum da yengec muhtesem uclu ahahah
sizinki ne
Başak erkekleri nin özellikleri nelerdir? Neyini gömdünüz? Benim eşimde başak burcu ve cok zorlanıyorumHatırlıyor musun yıllar önce seninle başak erkeklerini gömmüş ve kınamıştık
Çok sağlam kınamış olmalıyım ki şu an birine aşığımbelamı buldum sdfghjk
Çok kıskanç deli gibi hemdeBaşak erkekleri nin özellikleri nelerdir? Neyini gömdünüz? Benim eşimde başak burcu ve cok zorlanıyorum
Cok zor bir burc Allah yardımcımız olsun Değişik manyak bir burcÇok kıskanç deli gibi hemde
Takıntılı bide
Bazen cok cekilmez oluyor çocuk gibi
Ama yine de tatlış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?