Ay yeminle benim de aklıma ilk bu geldi sapık olmasından ziyade
böyle şeyler konuşmak yasak diye yazmak istememiştim.
Ben de inanmak istemiyorum ama bi arkadaşım var bir dönem uzun süre içine kapanmıştı, kimseyle ilgilenmiyordu ilişki anlamında. Kilo falan almıştı iyice salmışti yani, ki normalde çok çapkın hiperaktif biriydi. Neyse bunun halasının Bi falcısi mi neyi varmış telefonda konuşurken halasına demiş ki, o evde bi çocuk var şöyle böyle, ona büyü yapmış sevgilisi. Ona dikkat edin yanında olun. Bir daha kimsede bir çöpünü dahi bırakmasın demiş. Çiğnedigi sakızın kağıdını bile bırakmasın demiş bildiğin. Benim de takıntılı manyak eski sevgilimde ceketim kalmıştı bu muhabbet yüzünden "Ayy olabilir mi öyle bir şey lütfen olmasın
" paranoyası yaşamışlıgim vardır.
Neyse ki arkadaşım düzeldi evlendi vs.
Ben yine de saplantılı bir manyak olduğunu düşünüyorum konudaki şahsın. Böyle koleksiyoner tipler olduğunu da duymuştum ama tırnak saklamak nedir ya? Hele ki o şiddetli kavga anında bunu düşünebilmesi, tırnağı çöpten alması falan korkunç. Lisedeki kızın kokusunu unutmayıp parfümü saklaması da aynı derecede korkunç. Unutamadığıni falan düşünmüyorum tamamen sapkınlık. Psikologlar daha iyi yorumlar ama kadınlara karşı aşağılık kompleksi belki de, hepsinden bir parçayı saklayıp kendisiyle övünecek ruh hastası.
Bu manyak ilerde tekrar piyasaya çıkabilir aman diyeyim. Bütün iletişim kapılarını kapatın. Bir yolunu bulup iletişime geçerse de çok sert tepki vermeden sıyrılın iyice saplantı yapmasın