Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yanlışı düzeltemezsem bırak takıntı yapmayı HASTALANIYORUM deli gibi. Gözlerimden ateş püskürüyor. Çok lanet bir özelliğim. Biz napalım başak kadınları olarak5 senedir hayatımda 3 senedir evliyiz. Aşık olabileceklerini dahi düşünmüyorum.akıl mantık adamları. Herşeyin en iyisini en doğrusunu kendileri bilir. Herşeye karısırlar başlarda aman herşeyimle ilgileniyor çok ilgili bir erkek diyordum evlenince gördüm ki yaptıgım yemegi nasıl yapacağimdan giyeceğim koyafete kadar karısıyor. Evde sabun bitse benden önce fark eder. Herşeye eve işe çocuga hakim. Bence en çok bu yoruyor onlar. Haksızlığa ugrayıp maddi manevi zarar görmeye geleniyorlar benimkinin en büyük takıntısı bu diyebilirim. Hele ordaki yanlışı düzeltememişsse o onda takıntı olarak kalıyor. Ha bir de düzen takıntısı var. Bazen çekilmez oluyor. Ama ben inanmıyorum hepsinin geçmişinde unutamadıgı biri vardır genellemesine. Yani benim tecrübeme göre. Neyse çok uzatmayayım. Böle işte başak erkekleri çok sahiplenicidir ilgilidir kıskançtır falan ama aynı evin içine girince herşeye burnununsokan bir erkeğe dönüşeceklerini bilin.
Ben konuşuyorum anlatıyorum ama huy bu malesef can çıkar huy çıkmaz derler. Frenleye bildiğin kadar frenlemeye çalısacaksın. Oldugu kadar. Rahat biriyle evlen. Yoksa iki takıntılı hayat zindan olur ☺Bir yanlışı düzeltemezsem bırak takıntı yapmayı HASTALANIYORUM deli gibi. Gözlerimden ateş püskürüyor. Çok lanet bir özelliğim. Biz napalım başak kadınları olarak![]()
benim bu başak sevgilim de jeeple beni takip etmeye çıkmıştı. yahu küçücük sokakta sanki ben görmiycem onu o koca arabayla. çok sonra kendisine söylemiştim, o koca arabayla beni takip etmeye mi çıktın görmeyeceğimi mi düşündün diye. tabi kendi de güldü bilerek ben göreyim diye jeeple çıkmışEvet benimki de sahte instiğram acmıs Ahmet Mehmet diye beni takip edip :)
Astoria konuyla alakasız ama parfümün adını öğrenebilir miyim acaba canımBenim nişanlım da eski sevgilimle aynı parfümü kullanıyor, şaka gibi. Parfümü ilk buluştuğumuzda tanıdım ama bir şey söyleyememiştim. Sadece parfümün adını söyleyip, bu mu dedim evet dedi. Önceden nereden biliyor olabileceğimi sorgulamayınca ben de bir şey söylemedim. Adamcağız bilse değiştirir ama aklımda eski sevgilim varmış gibi bir izlenim bırakmak istememiştim ona. O da hâlâ kullanıyor ama bu durum aklıma eski sevgilimi getirmiyor. Sizinki takıntılı. Muhtemelen parfümünüzü ilk buluşmanızdan itibaren tanıdı (yeni değiştirmediyseniz) ve o yüzden birlikte sizinle. Ona eski sevgilisini hatırlattığınız için. Bunu da bilmenizi istiyor zaten, parfüm şişesini yanında getirmesi de bunun bir kanıtı. Sürekli şişeyi yanında taşıdığını düşünmek bile istemiyorum; öyle bir durum varsa izinizi kaybettirin derim.
Senin kisi gülmüş.. Ben telefonunda görünce şok oldum birde diyorki benim instigramım yok :)benim bu başak sevgilim de jeeple beni takip etmeye çıkmıştı. yahu küçücük sokakta sanki ben görmiycem onu o koca arabayla. çok sonra kendisine söylemiştim, o koca arabayla beni takip etmeye mi çıktın görmeyeceğimi mi düşündün diye. tabi kendi de güldü bilerek ben göreyim diye jeeple çıkmışbu burç böyle işte
![]()
Şişeyi saklamak ne demek yahu, önce onu bir öğrenin de tekrar konu açın bence.Kizlar selam, keyifler nasıl? Harikadır umarım.
Uzun bir süredir aklıma takılan bir konu var aslında sormayacaktım fakat çok çaresiz düştüm yorumlarınıza ihtiyaç duydum.
Yaklaşık 10 aydır flörtleştiğim bir adam var. Güzel hisler, anılar bıraktık birbirimize ve hala bırakmaya devam ediyoruz. Şöyle ki;
Okulun son defilesinde akşam buluşmaya karar kılmıştık ve buluştuk, eve geçtik oturduk sohbet ediyoruz. Bu bi’ anda “o parfüm” dedi... ve kalktı bir tane şişe çıkardı bir de ne göreyim parfüm benim ki. Lisede sevdiği kızın parfümüymüş saklıyormuş ve aynısı bende. Çok satılan bir parfüm değil ama o parfümün kokusuyla özdeşleştirdiler insanlar beni. Hala bu şoku üzerimden atamam.
Şimdi biz bununla buluşmaya devam ederken bu parfümü kullanmaya devam edecek miyim, edemeyecek miyim? Parfümümü değiştirmeli miyim? Ya da kullanmaya devam edip tamamen o parfümle kendimi mi özdeşleştiriyim? Koku konusunda insanların beyinleri unutması çok zor olur maalesef. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?
Güncelleme: 9 SAYFA.
Öğrenmedim, öğrenemedim de. Soracak kadar had bulmadım kendimde. İçim içimi yedi ve açtım. Artık öğrenmek istiyor muyum? Hayır.Şişeyi saklamak ne demek yahu, önce onu bir öğrenin de tekrar konu açın bence.
aradan bayağı zaman geçince sonradan kendi saçmalığının kendi de farkına vardı da ondan güldü canım. pişmandı. sen gör diye öyle çıktım diyerek de bildiğin kıvırdı. yoksa o günlerde gayet ciddiydi yani.Senin kisi gülmüş.. Ben telefonunda görünce şok oldum birde diyorki benim instigramım yok :)
Bence akli dengesi yerinde degil ve eski sevgililerine ait seyleri koleksiyon gibi biriktiriyor tovbe yarabbimm bu nedir boyleKizlar selam gelişmeleri haber veriyorum. Konuyu açtığımda kendisinden uzaktım ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyordum. 18 inde konuyu açtım 24 ünde buluştuk.
Aksam bulusup gece 4-5 e kadar kavga ettik şiddetli bir biçimde herşey darmadağın oldu. Gece eve bıraktı kapıyı annem açtı alkollüydüm annem yatırdı uyudum sabaha ellerim mosmor kızarmıs sekilde uyandım ellerimi hareket ettiremiyordum. Tırnaklarım stiletto şeklinde uzundu ve kırıldılar.
Alkollü şekilde dikkat ettiğim şeyler gözümden kaçmadı 1,5 ay geçmesine rağmen hala düşünürüm. Kavga esnasında eve gideceğim dediğimde kafamda bi bandana vardı onu hemen çekti aldı saçımdan tutarak “ver onu bana” diyerek bağırdığımda benim oldu dedi. İşin garip yanı da tırnaklarım teker teker kırılıyordu ki hemen yere düşen tırnaklarımı çöpe atayım derken elimden alıp atmayacaksın burda kalacak diye bağırdı. Şiddetli bir kavganın ortasında neden benim kafamdan bandanamı çekip tırnaklarımı saklayarak alıyor?
Acaba o koleksiyonlarına benim tırnak ve bandanamı da mı koydu ne yaptı bilemedim çok korktum ve o günden sonrada bulusmadık. Sevgili yapmıs her yerden silmiş.
Yorumlardan sonra evde en dikkat ettiğim şey bu oldu. Hiç erkeksi objeler nesneler yoktu. Çekmecelerin belirli yerlerinde yüzüklerimi buldum birde. Vucut spreyim vardı yüzük ve spreyimi aldım ama bandana onda kaldı birde kırılan tırnaklarımı ne yaptıysa artık. Ruh hastasıyla sınandım.Bence akli dengesi yerinde degil ve eski sevgililerine ait seyleri koleksiyon gibi biriktiriyor tovbe yarabbimm bu nedir boyle
OhaaaKizlar selam gelişmeleri haber veriyorum. Konuyu açtığımda kendisinden uzaktım ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyordum. 18 inde konuyu açtım 24 ünde buluştuk.
Aksam bulusup gece 4-5 e kadar kavga ettik şiddetli bir biçimde herşey darmadağın oldu. Gece eve bıraktı kapıyı annem açtı alkollüydüm annem yatırdı uyudum sabaha ellerim mosmor kızarmıs sekilde uyandım ellerimi hareket ettiremiyordum. Tırnaklarım stiletto şeklinde uzundu ve kırıldılar.
Alkollü şekilde dikkat ettiğim şeyler gözümden kaçmadı 1,5 ay geçmesine rağmen hala düşünürüm. Kavga esnasında eve gideceğim dediğimde kafamda bi bandana vardı onu hemen çekti aldı saçımdan tutarak “ver onu bana” diyerek bağırdığımda benim oldu dedi. İşin garip yanı da tırnaklarım teker teker kırılıyordu ki hemen yere düşen tırnaklarımı çöpe atayım derken elimden alıp atmayacaksın burda kalacak diye bağırdı. Şiddetli bir kavganın ortasında neden benim kafamdan bandanamı çekip tırnaklarımı saklayarak alıyor?
Acaba o koleksiyonlarına benim tırnak ve bandanamı da mı koydu ne yaptı bilemedim çok korktum ve o günden sonrada bulusmadık. Sevgili yapmıs her yerden silmiş.
Tanıyamadım, ruh hastası çıktı ölümden döndüm.Konuyu yeni gordum ama direk ilk sayfaya gore yorum yapacagim daha sonra tamamini okuyacagim. Kokuyu animsamasi olabilir ama yaninda şişe taşimak asiri takintili bir hareket, sise tasiyacak kadar takili kaldigi biri varken sizinle işi neymiş? Ayrica assiri duygusal demişsiniz, bu tarz asiiirrii duygusal "gorunen" takintili tipler ayran gönüllü olur, bu tiplerin aldatma potansiyeli yuksek oluyor![]()