Bu parfüm o parfüm....

Bir yanlışı düzeltemezsem bırak takıntı yapmayı HASTALANIYORUM deli gibi. Gözlerimden ateş püskürüyor. Çok lanet bir özelliğim. Biz napalım başak kadınları olarak

Bir yanlışı düzeltemezsem bırak takıntı yapmayı HASTALANIYORUM deli gibi. Gözlerimden ateş püskürüyor. Çok lanet bir özelliğim. Biz napalım başak kadınları olarak
Ben konuşuyorum anlatıyorum ama huy bu malesef can çıkar huy çıkmaz derler. Frenleye bildiğin kadar frenlemeye çalısacaksın. Oldugu kadar. Rahat biriyle evlen. Yoksa iki takıntılı hayat zindan olur ☺

Evet benimki de sahte instiğram acmıs Ahmet Mehmet diye beni takip edip :)
benim bu başak sevgilim de jeeple beni takip etmeye çıkmıştı. yahu küçücük sokakta sanki ben görmiycem onu o koca arabayla. çok sonra kendisine söylemiştim, o koca arabayla beni takip etmeye mi çıktın görmeyeceğimi mi düşündün diye. tabi kendi de güldü bilerek ben göreyim diye jeeple çıkmış bu burç böyle işte

Astoria konuyla alakasız ama parfümün adını öğrenebilir miyim acaba canım

Senin kisi gülmüş.. Ben telefonunda görünce şok oldum birde diyorki benim instigramım yok :)

Şişeyi saklamak ne demek yahu, önce onu bir öğrenin de tekrar konu açın bence.

Şişeyi saklamak ne demek yahu, önce onu bir öğrenin de tekrar konu açın bence.
Öğrenmedim, öğrenemedim de. Soracak kadar had bulmadım kendimde. İçim içimi yedi ve açtım. Artık öğrenmek istiyor muyum? Hayır.

Ben dikkate alırım burdaki yorumları. Dehledim artık 3 haftadır uzaktım iyice uzaklaştım.
Teşekkürler yorumlarınız için.

Senin kisi gülmüş.. Ben telefonunda görünce şok oldum birde diyorki benim instigramım yok :)
aradan bayağı zaman geçince sonradan kendi saçmalığının kendi de farkına vardı da ondan güldü canım. pişmandı. sen gör diye öyle çıktım diyerek de bildiğin kıvırdı. yoksa o günlerde gayet ciddiydi yani.

Kizlar selam gelişmeleri haber veriyorum. Konuyu açtığımda kendisinden uzaktım ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyordum. 18 inde konuyu açtım 24 ünde buluştuk.

Aksam bulusup gece 4-5 e kadar kavga ettik şiddetli bir biçimde herşey darmadağın oldu. Gece eve bıraktı kapıyı annem açtı alkollüydüm annem yatırdı uyudum sabaha ellerim mosmor kızarmıs sekilde uyandım ellerimi hareket ettiremiyordum. Tırnaklarım stiletto şeklinde uzundu ve kırıldılar.

Alkollü şekilde dikkat ettiğim şeyler gözümden kaçmadı 1,5 ay geçmesine rağmen hala düşünürüm. Kavga esnasında eve gideceğim dediğimde kafamda bi bandana vardı onu hemen çekti aldı saçımdan tutarak “ver onu bana” diyerek bağırdığımda benim oldu dedi. İşin garip yanı da tırnaklarım teker teker kırılıyordu ki hemen yere düşen tırnaklarımı çöpe atayım derken elimden alıp atmayacaksın burda kalacak diye bağırdı. Şiddetli bir kavganın ortasında neden benim kafamdan bandanamı çekip tırnaklarımı saklayarak alıyor?

Acaba o koleksiyonlarına benim tırnak ve bandanamı da mı koydu ne yaptı bilemedim çok korktum ve o günden sonrada bulusmadık. Sevgili yapmıs her yerden silmiş.

Bence akli dengesi yerinde degil ve eski sevgililerine ait seyleri koleksiyon gibi biriktiriyor tovbe yarabbimm bu nedir boyle

Bence akli dengesi yerinde degil ve eski sevgililerine ait seyleri koleksiyon gibi biriktiriyor tovbe yarabbimm bu nedir boyle
Yorumlardan sonra evde en dikkat ettiğim şey bu oldu. Hiç erkeksi objeler nesneler yoktu. Çekmecelerin belirli yerlerinde yüzüklerimi buldum birde. Vucut spreyim vardı yüzük ve spreyimi aldım ama bandana onda kaldı birde kırılan tırnaklarımı ne yaptıysa artık. Ruh hastasıyla sınandım.

Ohaaa

Konuyu yeni gordum ama direk ilk sayfaya gore yorum yapacagim daha sonra tamamini okuyacagim. Kokuyu animsamasi olabilir ama yaninda şişe taşimak asiri takintili bir hareket, sise tasiyacak kadar takili kaldigi biri varken sizinle işi neymiş? Ayrica assiri duygusal demişsiniz, bu tarz asiiirrii duygusal "gorunen" takintili tipler ayran gönüllü olur, bu tiplerin aldatma potansiyeli yuksek oluyor

Tanıyamadım, ruh hastası çıktı ölümden döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…