Bu parfüm o parfüm....

Korku filmi gibi, aklıma koleksiyoncu filmi geldi. Hasta galiba.

Neden aklıma dexter geliyor?
Dizideki saplantılı tipelr gibi.
Tövbeler olsun.

Ne okudum ben ya?
Yani o kadar mistik dizi film severim, ama bu olaylar daha bile saçma..

Neden aklıma dexter geliyor?
Dizideki saplantılı tipelr gibi.
Tövbeler olsun.
Dexter in en sevdiğim taptığım dizi olması dısında hiçbir sorun yok. Ortaokuldayım o zamanlar dizi baslayacak diye geceleri uyumazdım oyle tapmak.
Yüce rabbimin isine bak “al sana dexter” der gibi olay yaşadım.
Sabahta bana mesaj atıyor seni o yatağa bağlasaydım keske diye.

Bende de Bi Avrupa yakası bi dexter...
Vay arkadaş.
Ağır sapık adam..

Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi adlı bir eseri var. Ana karakter tam da bahsettiğiniz adam gibi biri. Okumanızı tavsiye ederim
Şu an anca kendime geliyorum yeni yeni toparlanıyorum. Hazır toparlanmısken kitapta etkileyip beni öldürmesin... ama aldım arşive çok merak ettim okuyacağım cok teşekkürler

Parfümünüz ismi nedirki

gercekten sanki gerilim romani okuyorum gibi hissettim.adam pskiopat sakin dönme.Bu arada bu adamla nerde tanismistiniz?

gercekten sanki gerilim romani okuyorum gibi hissettim.adam pskiopat sakin dönme.Bu arada bu adamla nerde tanismistiniz?
Okulda göz göze geldik 10-15 saniye bi’ bakışma yaşadık. Sonrası malum adam resmen bakışlarıyla konuştu yoksa hayatta uzun uzun bakmam kimseye. Gözünü oyduğum.

Herkes parfümü sormuş da olay parfümün çok güzel olması değil, o parfümle kişiyi eşleştirip takıntı yapmak.

Valla Allah korumuş, takıntılı insan gördüm de bu kadarını görmemiştim, bence çok dikkatli olun.

Şu an anca kendime geliyorum yeni yeni toparlanıyorum. Hazır toparlanmısken kitapta etkileyip beni öldürmesin... ama aldım arşive çok merak ettim okuyacağım cok teşekkürler
Haklısınız zamana bırakmalı. Kolaylıklar çok geçmiş olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Büyü müyü yaptırmasın ruh hastası herşeyi alsaydın keşke.

Allah bundan sonra onun hayatina girecek kadinlara yardim etsin

Bu olaylardan 5 sezonluk netflix dizisi çıkar
Geçmiş olsun bence numaranızı değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…