- 29 Eylül 2014
- 9.208
- 17.878
- 498
Korku filmi gibi, aklıma koleksiyoncu filmi geldi. Hasta galiba.Kizlar selam gelişmeleri haber veriyorum. Konuyu açtığımda kendisinden uzaktım ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyordum. 18 inde konuyu açtım 24 ünde buluştuk.
Aksam bulusup gece 4-5 e kadar kavga ettik şiddetli bir biçimde herşey darmadağın oldu. Gece eve bıraktı kapıyı annem açtı alkollüydüm annem yatırdı uyudum sabaha ellerim mosmor kızarmıs sekilde uyandım ellerimi hareket ettiremiyordum. Tırnaklarım stiletto şeklinde uzundu ve kırıldılar.
Alkollü şekilde dikkat ettiğim şeyler gözümden kaçmadı 1,5 ay geçmesine rağmen hala düşünürüm. Kavga esnasında eve gideceğim dediğimde kafamda bi bandana vardı onu hemen çekti aldı saçımdan tutarak “ver onu bana” diyerek bağırdığımda benim oldu dedi. İşin garip yanı da tırnaklarım teker teker kırılıyordu ki hemen yere düşen tırnaklarımı çöpe atayım derken elimden alıp atmayacaksın burda kalacak diye bağırdı. Şiddetli bir kavganın ortasında neden benim kafamdan bandanamı çekip tırnaklarımı saklayarak alıyor?
Acaba o koleksiyonlarına benim tırnak ve bandanamı da mı koydu ne yaptı bilemedim çok korktum ve o günden sonrada bulusmadık. Sevgili yapmıs her yerden silmiş.
Neden aklıma dexter geliyor?Kizlar selam gelişmeleri haber veriyorum. Konuyu açtığımda kendisinden uzaktım ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyordum. 18 inde konuyu açtım 24 ünde buluştuk.
Aksam bulusup gece 4-5 e kadar kavga ettik şiddetli bir biçimde herşey darmadağın oldu. Gece eve bıraktı kapıyı annem açtı alkollüydüm annem yatırdı uyudum sabaha ellerim mosmor kızarmıs sekilde uyandım ellerimi hareket ettiremiyordum. Tırnaklarım stiletto şeklinde uzundu ve kırıldılar.
Alkollü şekilde dikkat ettiğim şeyler gözümden kaçmadı 1,5 ay geçmesine rağmen hala düşünürüm. Kavga esnasında eve gideceğim dediğimde kafamda bi bandana vardı onu hemen çekti aldı saçımdan tutarak “ver onu bana” diyerek bağırdığımda benim oldu dedi. İşin garip yanı da tırnaklarım teker teker kırılıyordu ki hemen yere düşen tırnaklarımı çöpe atayım derken elimden alıp atmayacaksın burda kalacak diye bağırdı. Şiddetli bir kavganın ortasında neden benim kafamdan bandanamı çekip tırnaklarımı saklayarak alıyor?
Acaba o koleksiyonlarına benim tırnak ve bandanamı da mı koydu ne yaptı bilemedim çok korktum ve o günden sonrada bulusmadık. Sevgili yapmıs her yerden silmiş.
Kizlar selam gelişmeleri haber veriyorum. Konuyu açtığımda kendisinden uzaktım ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyordum. 18 inde konuyu açtım 24 ünde buluştuk.
Dexter in en sevdiğim taptığım dizi olması dısında hiçbir sorun yok. Ortaokuldayım o zamanlar dizi baslayacak diye geceleri uyumazdım oyle tapmak.Neden aklıma dexter geliyor?
Dizideki saplantılı tipelr gibi.
Tövbeler olsun.
Bende de Bi Avrupa yakası bi dexter...Dexter in en sevdiğim taptığım dizi olması dısında hiçbir sorun yok. Ortaokuldayım o zamanlar dizi baslayacak diye geceleri uyumazdım oyle tapmak.
Yüce rabbimin isine bak “al sana dexter” der gibi olay yaşadım.
Sabahta bana mesaj atıyor seni o yatağa bağlasaydım keske diye.
Şu an anca kendime geliyorum yeni yeni toparlanıyorum. Hazır toparlanmısken kitapta etkileyip beni öldürmesin... ama aldım arşive çok merak ettim okuyacağım cok teşekkürler
Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi adlı bir eseri var. Ana karakter tam da bahsettiğiniz adam gibi biri. Okumanızı tavsiye ederim
Parfümünüz ismi nedirkiKizlar selam, keyifler nasıl? Harikadır umarım.
Uzun bir süredir aklıma takılan bir konu var aslında sormayacaktım fakat çok çaresiz düştüm yorumlarınıza ihtiyaç duydum.
Yaklaşık 10 aydır flörtleştiğim bir adam var. Güzel hisler, anılar bıraktık birbirimize ve hala bırakmaya devam ediyoruz. Şöyle ki;
Okulun son defilesinde akşam buluşmaya karar kılmıştık ve buluştuk, eve geçtik oturduk sohbet ediyoruz. Bu bi’ anda “o parfüm” dedi... ve kalktı bir tane şişe çıkardı bir de ne göreyim parfüm benim ki. Lisede sevdiği kızın parfümüymüş saklıyormuş ve aynısı bende. Çok satılan bir parfüm değil ama o parfümün kokusuyla özdeşleştirdiler insanlar beni. Hala bu şoku üzerimden atamam.
Şimdi biz bununla buluşmaya devam ederken bu parfümü kullanmaya devam edecek miyim, edemeyecek miyim? Parfümümü değiştirmeli miyim? Ya da kullanmaya devam edip tamamen o parfümle kendimi mi özdeşleştiriyim? Koku konusunda insanların beyinleri unutması çok zor olur maalesef. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?
Güncelleme: 9 SAYFA.
SON GÜNCELLEME: 17 SAYFA
Okulda göz göze geldik 10-15 saniye bi’ bakışma yaşadık. Sonrası malum adam resmen bakışlarıyla konuştu yoksa hayatta uzun uzun bakmam kimseye. Gözünü oyduğum.gercekten sanki gerilim romani okuyorum gibi hissettim.adam pskiopat sakin dönme.Bu arada bu adamla nerde tanismistiniz?
Haklısınız zamana bırakmalı. Kolaylıklar çok geçmiş olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın.Şu an anca kendime geliyorum yeni yeni toparlanıyorum. Hazır toparlanmısken kitapta etkileyip beni öldürmesin... ama aldım arşive çok merak ettim okuyacağım cok teşekkürler
Kör alışa uygun mudur sence
Büyü müyü yaptırmasın ruh hastası herşeyi alsaydın keşke.Yorumlardan sonra evde en dikkat ettiğim şey bu oldu. Hiç erkeksi objeler nesneler yoktu. Çekmecelerin belirli yerlerinde yüzüklerimi buldum birde. Vucut spreyim vardı yüzük ve spreyimi aldım ama bandana onda kaldı birde kırılan tırnaklarımı ne yaptıysa artık. Ruh hastasıyla sınandım.
Yorumlardan sonra evde en dikkat ettiğim şey bu oldu. Hiç erkeksi objeler nesneler yoktu. Çekmecelerin belirli yerlerinde yüzüklerimi buldum birde. Vucut spreyim vardı yüzük ve spreyimi aldım ama bandana onda kaldı birde kırılan tırnaklarımı ne yaptıysa artık. Ruh hastasıyla sınandım.
Teşekkür ederim canım not aldım bu parfümleriBence hiçbir parfüm kör alışa uygun değil ama nişanlım esmer. Esmerlere yakışan parfümlerden olabilir. Ama 1 Million herkeste acayip kalıcı oluyor, kokusu falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?