• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfüm o parfüm....

Merhabalar tanıştığımız ayın 3’üncü ayında gerçekleşti bu vaka yani yeni değil. O zamanlar çok kullanmamaya özen gösterdim güzel vakitler geçiriyoruz diye. Parfüm şişesinin içi bomboş ve kokmuyordu kuru bir şişeden ibaretti gösterdiği şişe. Ben kendim de tuhaflık gördüm ki buraya geldim koştum sordum sizlere sığındım insan elbette bazen çaresiz kalabiliyor.
Olayın üstünden 7 ay geçmiş, bunu sorgulamak için biraz geç değil mi? 7 ay süresince ne yaptınız, parfümü kullanmadiniz mı?

Bu kitaba başladım. Umarım kafayı sıyırmam.

Ben de aynı kitabı okuyorum ama sizin için ağır gelebilir alandan değilseniz. :)

Konuyla ilgili Ayala Malach Pines'nin Aşık Olmak adlı kitabı ile Mehmet Z. Sungur'un Sen Ben ve Aramızdaki Her Şey adlı kitaplarını önerebilirim.

Olayın üstünden 7 ay geçmiş, bunu sorgulamak için biraz geç değil mi? 7 ay süresince ne yaptınız, parfümü kullanmadiniz mı?
Kullanmamaya özen gösterdim kullanmadım. Okulda tabi denk geldiysek hatırlamıyorum. Ama onun yanında hayır. Ve evet çok geç, en sonunda içim içimi yedi açtım konuyu.

Ben de aynı kitabı okuyorum ama sizin için ağır gelebilir alandan değilseniz. :)

Konuyla ilgili Ayala Malach Pines'nin Aşık Olmak adlı kitabı ile Mehmet Z. Sungur'un Sen Ben ve Aramızdaki Her Şey adlı kitaplarını önerebilirim.
Evet çok ağır kitap. Ben resim sanatçısıyım, eserlerimde genelde insanların psikolojik alanlarını ruh hallerini alıyorum. Ve haliyle psikolojik kitaplar okuyorum aşk gibi bir şey insanları böyle boyaya aktarmak. Değişik insanları yaşamayı ve onları anlamak için onların dünyalarına girmeyi seviyorum. Malum bunu da yaşayalım yaşatalım dedik hassas noktamızdan olduk kapıldık. :/

Önerdiğin kitapları arşive aldım yarın hemen inceliyorum çok merak ettim. Çok teşekkür ederim güzel yorumların için :)

Kullanmamaya özen gösterdim kullanmadım. Okulda tabi denk geldiysek hatırlamıyorum. Ama onun yanında hayır. Ve evet çok geç, en sonunda içim içimi yedi açtım konuyu.
Ben olsam böyle bir adamdan uzak dururdum. Yıllar önceki sevgilisinin parfümünün kokusunu unutmamak hatta şişesini saklamak çok ürkütücü. Hem kızı unutamadigindan hemde böyle takıntılı biri olduğu için parfümünüzü değil adamı değiştirin.

Evet çok ağır kitap. Ben resim sanatçısıyım, eserlerimde genelde insanların psikolojik alanlarını ruh hallerini alıyorum. Ve haliyle psikolojik kitaplar okuyorum aşk gibi bir şey insanları böyle boyaya aktarmak. Değişik insanları yaşamayı ve onları anlamak için onların dünyalarına girmeyi seviyorum. Malum bunu da yaşayalım yaşatalım dedik hassas noktamızdan olduk kapıldık. :/

Önerdiğin kitapları arşive aldım yarın hemen inceliyorum çok merak ettim. Çok teşekkür ederim güzel yorumların için :)

Resim sanatçısıysanız Çizgilerle Psikoloji kitabını da öneririm o halde :) Rica ederim ne demek.

Yalan yok tek flörtüm değil. Ve evet 3-4 kişiyle konuşuyorum kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ama yok kafa öbürüne dönüyor. Beynim sürekli onunla meşgul sürekli onu düşünüyorum. Kurtulmak ve yok etmek için direniyorum.

hangi ara bu kadar insana yetisiyorsun valla hayran kaldım ben isten eve pert donuyorum eleştirmek icin söylemedim bunu

Konuyla alakalı değil ama siz de başlıkları okuyunca kafanızda entrikalı senaryolar yazıp girip devamını okuyunca hayal kırıklığına uğruyor musunuz? 🙈😅

Bazı insanların koku hafızası çok kuvvetli oluyor. Hayatlarında kokular çok önemli yer tutuyor. Yaygın olmadığı için pek bilinmez. Ama böyle insanlar var biliyorum. Sanırım o insanlardan biri. Mesela bizde resim olur saklarız falan onlar koku saklamaya çalışıyorlar.

Hayır öyle demek istemedim yanlış anladınız
Vallahi keşke senaryo olsaydı da yatağıma uzanıp rahat rahat keyifli uyku çekseydim. Hayatım entrikalarla dolu geçiyor. Lanetlendiğimi düşünüyorum. Buraya da bazen konu açmaya korkuyorum.

hangi ara bu kadar insana yetisiyorsun valla hayran kaldım ben isten eve pert donuyorum eleştirmek icin söylemedim bunu
Birinin sohbeti sıkıcıysa diğerine laflıyorum. Bu sıktıysa diğerine. Hepsinin sohbet iyiyse öyle gönül hangisini istiyorsa ona dönüyor. Ama tabi vakit geçerken beyin akıl kafa öbürüyle meşgul olunca akıllara zarar. Yok ya akıl sağlığımı yitirdim uzaklaştım hepsinden elhamdulillah ölmezsem yeri.

Back
X