Bu parfüm o parfüm....

İlginç bi adammış.. sorunuz bence yanlış olmuş. Devam buluşmazsam mi olmalıydı böyle vi adamla daha ne görüşüyorsunuz anlamıyorum

Kızlar yorumlarınızı tek tek okudum hepinize çok teşekkür ederim her ne kadar birbirimize güzel anılar bırakmış olsak ta çoook felaket olaylar yaşadım çoook. Ve ben galiba bu adama takıntılı kaldım veya hırs yaptım bilmiyorum içimde bitmek bilmeyen bir tutku, hırs var çok çabalıyorum. Bir takım yaşadığım vakalardan yüzeysel anlatayım;

ilk tanıştığımız zamanlarda tanıştığımız 1 ayın sonunda fuckbuddy'si ekledi beni konuştuk. Ben beyfendi ile ballandıra ballandıra sohbet ederken kız kollarının arasındaymış. Kız ismimi bana mesaj atarken görmüş eklemiş. Onu çok seviyorum dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve gözümün önünde ''ben kızın beni sevdiğini bilmiyordum'' dedi ve sildi.

Ve aynı zamanda fuckbudyy olan kızın en yakın arkadaşı benim arkadasım. Fuckbuddy ile gününü gün ederken arkadasıma da yavşıyormuş. Ben yine vefat...

Beyfendinin kankası dostu yani bana sulanıyor beraber olalım diye amaç cinsellik yani. Ben bunu ona belirttiğimde sövüp küfürler etti. Ama ertesi gün bakıyorum adamla haşır neşir. Ben şok...

Fazla yazamıyorum. Aşk ı memnunun bile adabı vardır. Benim bu adamdan kurtulmam lazım ne oluyor bana?

Valla çok ilginç bir durum var ortada. Ruh sağlığının iyi olduğuna emin miyiz bu arkadaşın? Ne bileyim takıntılı mıdır nedir neden hala çantasında eski sevgilisinin parfümünü taşıyor ki? Sizin kullandığınız kokunun da onunla aynı olması çok büyük tesadüf mü desem talihsizlik mi desem bilemedim. Ama acele etmeyin derim bu insan için, bi muamma var sanki bu durumda.

Sinirden elim ayağım titredi yahuuu

İlk 1 ayda fuckbuddy ortaya çıkıyor ve siz 9 ay boyunca bu ilişkiyi sürdürdünüz mü? Bağlanma değil bu yani, sizin de başka bir arayışınız var. Şu an ne bilmiyorum ama bir boşluğu başka bir şeyle kapatmaya çalışıyor gibisiniz ve bu çok sağlıksız bir ilişki. Görüldüğü üzere adam gayet "open relationship" kıvamında ilişkiler yaşıyor, bununla beraber eski sevgilisine de saplantılı. Siz de bunu biliyorsunuz ve adamın söylediği çeşitli bahanelerle hayatında tek olduğunuza inanmaya meyillisiniz. Hala bu ilişkiden bir olur yol bulmaya çalışıyor gibi hissettirdiniz bana açıkçası. Bu adamdan kurtulmanız için içinizde olan hangi boşluğu bu adamla kapatmaya çalışıyorsanız onu bulmanız gerekiyor.

Bu ne böyle midem bulandı.
Adam takıntılı dedik ama daha da değişik bir tip çıktı ben anlamadım valla

Yalan yok tek flörtüm değil. Ve evet 3-4 kişiyle konuşuyorum kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ama yok kafa öbürüne dönüyor. Beynim sürekli onunla meşgul sürekli onu düşünüyorum. Kurtulmak ve yok etmek için direniyorum.

Bu ne böyle midem bulandı.
Adam takıntılı dedik ama daha da değişik bir tip çıktı ben anlamadım valla
Bende başak burcuyum. İçimde ona bitmek bilmeyen bir merak var merak ettikçe ediyorum takıntılarım beni mahvediyor. Hırs mı ne anlamadım ölecem.

Geçmiş durumu ve ilişki dinamiklerinizi bilmiyorum dolayısıyla yaklaşımım sığ olacaktır ancak diğer flörtlerinizin hayatında tek olduğunuzu bilip, onun hayatında tek olmadığınızı bilmekten kaynaklı bir saplantı olabilir diye düşünüyorum.

Bende başak burcuyum. İçimde ona bitmek bilmeyen bir merak var merak ettikçe ediyorum takıntılarım beni mahvediyor. Hırs mı ne anlamadım ölecem.
Bu adamla birlikte diğer flörtlerinizi de bırakın bence.
Yani illa birisinin olması gerekmiyor bir diğerini unutturmak için.
Bir süre tek kalmanız sizin için daha iyi olacaktır bence

Bu kitaba başladım. Umarım kafayı sıyırmam.

Eklentiler

• 54361706-92A5-4832-9778-C2BE85134798.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu adamla birlikte diğer flörtlerinizi de bırakın bence.
Yani illa birisinin olması gerekmiyor bir diğerini unutturmak için.
Bir süre tek kalmanız sizin için daha iyi olacaktır bence
Evet 3 haftadır uzağım. Hem kendisinden hem diğerlerinden. Akıl sağlığımı yitirmesem bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…