çok iyiymiş. umarım ben de öyle bir iş bulabilirim.bir tanıdığım ikeada 800 lira maas+sigorta+servis+yemek...part time çalışıyor...o da öğrenci ve derslerine göre ayarlıyorlar çalışma günlerini....bilginiz olsun...
haklısınız, çok zor olur derslerimde başarısız olmak da istemiyorum..Güzelim maddi olarak zor durumdasın ama hukuk 4 gün günde 11 saat çalışılarak okunmaz
Bölümün ağır söylediğin işler çok yorucu olur okula gittiğin günler de derse konsantre olamazsın
Alttan bu sebeple dersin kalırsa annen de kardeşlerin de daha çok üzülür
Yabancı dilin var ise çeviri vs yönel
Kariyer net yenibiriş com gibi sitelerde kurumsal part time bak günde 4-5 saat gibi
Kitap demişsin yukarıda arkadaş söylemiş asistanlarda vs fazla varsa iste çekinme bir de kitap vs ihtiyacını annene de söyle daha yolun başındasın ihtiyaçları gizleyerek 4 yıl geçmez
Hukuk kolay okunan bir bölüm değil maddi olarak bunalmışsın ama iş peşinde koşarken birkaç yıl okulun uzarsa daha sıkıntı yaşarsın
Her şey gönlünce olsun bir de unutma ki güzel bir bölüm kazanmışsın senin görevin onu en iyi şekilde bitirip meslek sahibi olup annene destek olmak
Bir de ne olur liseden çalışman ile hukuku karşılaştırma ciddi ve disiplinli olmazsan kısa sürede konulardan kopar ve toparlayamazsın zira ilgisiz görülen dersler bile birbiri üzerine kurulu olabilir
başvurdum, özel ders ilanı verebildim ama özel ders isteyenlerle irtibata geçmek için 50 liralık üyelik istiyorlar!Bence özel ders düşünebilirsin internette bununla ilgil sitelere başvurabilirsin...
hiç sormayın, kimsede insaf kalmamış resmen.Hayir sakin kabul etmeyin. Bakin ileride siz de hukukcu olacaksiniz. Bu gibi insanlar ihtiyaciniz oldugunu anladigi anda sizi somurup sagabilmek icin ellerinden geleni yapiyorlar. 11 saat ne demektir. Hic insani degil. Sartlarinizi ne kadar zorlar buiste calsimamak ama alternatiflere bakin derim. Bu ozel soktor kendini kral zanneden isverenler beni deli ediyor.
hiç sormayın, kimsede insaf kalmamış resmen.
haklısınız, çok zor olur derslerimde başarısız olmak da istemiyorum..
zorlar galiba, bölüm de zor...12saat günlüğü 23 liraya çalışmıştım markette, bi kaç gün dayanabilmiştim.
sizin iş iyiymiş bence ama bu sizi zorlar mı
Ohhh suyundan da koy.haftanın 4 günü çalıştığım için part time. ama çalıştığım günler tüm gün..
iyiymiş onlarınki. umarım ben de öyle bir iş bulabilirim.Ohhh suyundan da koy.
O çalışacağın 4 günün bir gününde 12 saat çalış, haftada 45 saat yapıyor zaten.
Asgari ücreti haketmiş olursun! Sigortan da başlar prime gerek kalmaz.
Ksc 30 tl az!!!
Üni okuyan tanıdıklarım, Geldi gitti 10 dk mola verdi modunda,
4-5 saat garsonluk yaparak çalışıyor, ve günde 40 tl alıyor... Sen bu işi bir düşün..
herkese iyi günler. ben üniversite öğrencisiyim ve istanbul'da okuyorum. istanbul malum pahalı bir şehir, bölümüm de hukuk. hukuk kitaplarımı alamıyorum çünkü çok pahalılar. annem okulda müdür yardımcısı ve 4 kardeşiz. bütün masraflarımızı o karşılıyor.
şimdi ben annemden çok az para alıyorum. kardeşlerimin maddi olarak eksik kalmasını istemiyorum çünkü. e haliyle bu para bana ve kitaplarıma yetmiyor bu yüzden iş aramaya başladım.annemin işe gireceğimden haberi yok. duysa evi satar yine çalıştırmaz anneciğim benim...
part time iş bulmak çok kolay değil. bugün bir giyim mağazasıyla görüştüm. haftada 4 gün çalışacağım(diğer günler okula gitmem lazım) bana günlük 30 lira+prim teklif ettiler.
günlük 30 lira+prim 11 saat çalışmak için nasıl? piyasayı bilmediğim için değip değmeyeceğini bilemiyorum...