bu paraya değer mi?

kanuni olarak part time satış danışmanı haftada en fazla 30 saat çalışabilir

sizin ki 4 gün 11 saatten 44 saat ve sınırı aşıyor

iki sene önce part time çalışıyodum saat başına 5 küsür alıyodum, yani sizin 11 saat çalışmanızla 60 liraya yakın almanız lazım.

ben gratiste çalıştım. deneyim falan istemeden direk aldılar ayrıca ilk günden sigortamı da başlattılar . yemek parası da alıyodum ek olarak. gratiste sadece kadınlar çalıştığı için ortam da rahattı. şuan başvuruları var secret.cv'den başvuru yapmanızı tavsiye ederim

Bunu yapacağına anketörlük yada şu marketlerde tanıtım yapıyolar ya onu yap daha iyi bence.
Tanıtım için hem kendi müsait olduğın zamanlar çalışırsın hemde günlüğün sanıyorum 50 tl civarı belki daha fazladır.
Bir araştır derim..

canım bence az hatta çok çok az. ayrıca bir mağazada part time çalışanlar haftada 30 saat çalışıyor full time çalışanlar ise sanırım 45 saat çalışıyordu. seninki 30 saati aşmış üstüne neredeyse full time süresine yaklaşmış. sadece onları 4 güne topladıkları için sana part time diye gösteriyorlar işi ama çalışma saatin hem çok uzun ona rağmen ücretin çok az. zara'ya falan başvur gerçi onlar biraz dış görünüşe bakarak alıyorlar ama çok iyi ücret veriyorlar part time 1500 tl'ye yakın alıyor yemekti şuydu buydu derken. biraz daha araştır daha az çalışarak daha çok kazanabileceğin işler bulabilirsin. bir arkadaşım da koçtaş'ta kasada çalışıyor part time olarak. çok memnun işinden 900 lira alıyormuş haftada 30 saat çalışarak. orayı falan da düşünebilirsin. inşallah gönlüne göre bir yer bulursun :KK66:

canım bence az hatta çok çok az. ayrıca bir mağazada part time çalışanlar haftada 30 saat çalışıyor full time çalışanlar ise sanırım 45 saat çalışıyordu. seninki 30 saati aşmış üstüne neredeyse full time süresine yaklaşmış. sadece onları 4 güne topladıkları için sana part time diye gösteriyorlar işi ama çalışma saatin hem çok uzun ona rağmen ücretin çok az. zara'ya falan başvur gerçi onlar biraz dış görünüşe bakarak alıyorlar ama çok iyi ücret veriyorlar part time 1500 tl'ye yakın alıyor yemekti şuydu buydu derken. biraz daha araştır daha az çalışarak daha çok kazanabileceğin işler bulabilirsin. bir arkadaşım da koçtaş'ta kasada çalışıyor part time olarak. çok memnun işinden 900 lira alıyormuş haftada 30 saat çalışarak. orayı falan da düşünebilirsin. inşallah gönlüne göre bir yer bulursun :KK66:
Sağolun allahtan buraya sormuşum gidip çalışacaktım saf saf. insanlarda vicdan merhamet kalmamış:KK43:

Kafelere bak başka semtlerde mutlaka bulursun 11 saat çok fazla avmlerde de iş bak ama bence 11 saat çok çok fazla bi öğrenci için hukuk okuyosun insanın yorgunluktan kafası almaz hiçbişeyi umarım bulursun

haftada 8-10 saat arası 50 liradan asagı olmaz ama devamlı calısacagın icin bu tarz yerler ucreti dusuk tutar

X