bu paraya değer mi?

çok teşekkürler, notlarla halletmeyi deneyeceğim.

halledersin rahat ol hangi üniversitede okuyorsun bilmiyorum ama ben de en zor denilen fakültede okudum, herkes cok konuşur, çok zor olduğunu iddia eder çok takma. Ama dediğim gibi birkaç samimi bulduğun hocaya gidip part time çalışabileceğin bir büro sor, bakarsın bulursun hem de mesleki deneyim kazanırsın. Bu şekilde çalışan arkadaşlarımız 1-0 önce başladı

Çok az 50-60 lra veriyorlar nasıl bir yer ki burası ünlü bir mağaza değildir herhalde

değil, alelade bir giyim mağazası. ünlü mağazalarda hep deneyim arıyorlar.

Ya bizim arkadaş çalışıyor defacto 3 yıl önce 500 tl maaş alıyordu haftada 30 saat çalışıyordu.
Starbucks haftada 20 saat 600 tl falan veriyordu. Bunlar 2 yıl önce ki fiyatlar.
Oralara baksana birde canım

deneyimsiz olduğu halde mi bu fiyata çalışıyordu?

deneyimsiz olduğu halde mi bu fiyata çalışıyordu?

Öğrenciydi orada deneyimli diye bir olay yok ki. Çalışan herkes eşit çalışıyor deneyimliler çoğu full çalışıyordur zaten. Nerede yaşıyorsun sen tam olarak büyükşehir mi? Bir git görüş starbucks falan varsa.

istanbul. bir araştırayım, teşekkürler önerileriniz için...

istanbul. bir araştırayım, teşekkürler önerileriniz için...

Mesela hafta sonları büyük marketlerde stand elemanları oluyor kahve, peynir vs tattırması falan yapan onlar bile günlük en az 50 tl alıyor haftada 2 gün 8-9 saat çalışıyor,

Ben üniversiteye hazırlanırken bir sahafta çalışmıştım haftanın üç günü ve oradan kitaplarımı temin ediyordum seninde sahaflara bakmanı öneririm

Bir de kütüphane kullanmayı öğrenip alışkanlık edinmek lazım...

O kitapların hepsi vardır okul kütüphanesinde; üye olup ödünç de alınabilir.

Hem kütüphanede çalışmak daha verimliii

canım hafta sonları stand hostesliği yapabilirsin daha yüksek meblağ alırsın

İstanbul gibi bir yerde kurumsal olmayan bir yerde çalışmak çoook tehlikeli değil mi? Hem 30 tl çok çok az. 11 saat haftada 4 gün nasıl dayanacaksınız? Hem bedeniniz hem kafanız yorulur.Derslere adapte olmakta zorlanırsınız. Ben bile 3-4 ders görmüştüm hukukla ilgili de gerçekten çok ders çalışmak gerek. Kurumsal firmalara başvurun bence illaki birisi dönüş yapar.Meslektaşlarınızın tavsiyelerini de dinleyin derim.

Part time calisacaksaniz saati 6 liradan asagiya asla calismayin.

Hummel magazai var mi? 40tl veriyorlar gunde.. Bir de lvw gibi buyuk magazalar daha cok para verir

Hummel magazai var mi? 40tl veriyorlar gunde.. Bir de lvw gibi buyuk magazalar daha cok para verir
kurumsal mağazaların bazılarına başvurdum ama başvuru çok olduğu için genelde deneyimli insanları tercih ediyorlar haklı olarak...

günlük 30 ne ya. fuar hostesliği yap.ben öğrenciliğimde yaptım bir kaç yıl önce günlüğü 70 liraydı.11 saat de değil hem. ingilizce konuşabiliyorsan tercüman olarak da çalışabilirsin fuarda. fuarlar genelde perşembe cuma cumartesi pazar günleri olur. ajansın seni arar, müsait olup olmadığını sorar. öğrenciler için çok iyi bir iş.

iyiymiş onlarınki. umarım ben de öyle bir iş bulabilirim.
Umarım, Baldankabak ın yazdıklarını bir düşün istersen. bence de Okulunla alakalı bir başlangıç yapman geleceğin için daha verimli sonuçlar verir. ayrıca girdiğin yerler belki kitap konusunda da yardımcı olabilir.
Ne diyim şansın açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…