çok teşekkürler, notlarla halletmeyi deneyeceğim.Bir hukuk bürosuna girmeni tavsiye ederim. Orada staj yapıyor gibi çalışabilirsin. Ayrıca sana kitap yollamak istedim ama neredeyse onların üzerine ikişer kanun değişikliği oldu. Biliyorsun burası Türkiye hergün kanun değişir. Bence işe girme canım. Durumun cok mu kötü bilmiyorum ama cok kötüyse hukuk bürosu bulmaya çalış. Okurken de çalışılıyor,tanıdık bir yer olursa daha iyi olur. Soru soruştur hocalarına sor mesela. Bu arada canım biz de birinci sınıfta bircok kitap alıp hiçbirine bakmadık bile. Bizde cok ünlü bir fotokopici vardır eminim İstanbulda da aynı oluşum vardır, bence notlara çalısıp derse girmen yeterli. Hatta ben derslere girmeden notlarla girmişimdir hep ve 4 yılda bitirdim, o yüzden kitaplar için canını sıkma diyorum. Ama günlük 11 saat çalışma ve 30 lira cok düşük canım benim cok bilmiyorum part time piayasayı ama hocalarına danısmanı öneriyorum, bir hukuk bürosunda da çalışabilirsin.
çok teşekkürler, notlarla halletmeyi deneyeceğim.
değil, alelade bir giyim mağazası. ünlü mağazalarda hep deneyim arıyorlar.Çok az 50-60 lra veriyorlar nasıl bir yer ki burası ünlü bir mağaza değildir herhalde
değil, alelade bir giyim mağazası. ünlü mağazalarda hep deneyim arıyorlar.
deneyimsiz olduğu halde mi bu fiyata çalışıyordu?Ya bizim arkadaş çalışıyor defacto 3 yıl önce 500 tl maaş alıyordu haftada 30 saat çalışıyordu.
Starbucks haftada 20 saat 600 tl falan veriyordu. Bunlar 2 yıl önce ki fiyatlar.
Oralara baksana birde canım
deneyimsiz olduğu halde mi bu fiyata çalışıyordu?
istanbul. bir araştırayım, teşekkürler önerileriniz için...Öğrenciydi orada deneyimli diye bir olay yok ki. Çalışan herkes eşit çalışıyor deneyimliler çoğu full çalışıyordur zaten. Nerede yaşıyorsun sen tam olarak büyükşehir mi? Bir git görüş starbucks falan varsa.
istanbul. bir araştırayım, teşekkürler önerileriniz için...
çok teşekkürler, notlarla halletmeyi deneyeceğim.
kurumsal mağazaların bazılarına başvurdum ama başvuru çok olduğu için genelde deneyimli insanları tercih ediyorlar haklı olarak...Hummel magazai var mi? 40tl veriyorlar gunde.. Bir de lvw gibi buyuk magazalar daha cok para verir
Hummel direk aliyordu deneyim istmeden ondan dedimkurumsal mağazaların bazılarına başvurdum ama başvuru çok olduğu için genelde deneyimli insanları tercih ediyorlar haklı olarak...
Araştırayım o zaman,teşekkürlerHummel direk aliyordu deneyim istmeden ondan dedim
Umarım,iyiymiş onlarınki. umarım ben de öyle bir iş bulabilirim.