• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu oturma gurubu nasıl sizce?

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
kızlar bu bellona sandy majör takımı bu gün mağazada gördüm çok rahat bi koltuk oturdumu kalmak istemiyo insan sizce nasıl?salonum kahve krem ....bu yeşil sizce nasıl ya da ne renk önerirsiniz buna nasıl perde halı olur?
20110011111152_sandy-major-tk-yesil1.jpg

20110011111152_sandy-mjr-tk-kirmizi1.jpg

20110011111152_sandy-major-tk-krem8.jpg

Son düzenleme:
benim oturma odam da fıstık yeşilinden var ....çok rahat ..herkeste beğeniyor bir kaç kişi aldı hatta aynısından ....her rengi güzel bence :34:

çok teşekkürler fikirleriniz için...yeşil istememdeki sebep salonum da krem kahve krem bu biraz canlı olsun istiyorum..aslında eşim illaki köşe koltuk istiyor ama ben ısınamadım d-nedense köşe koltuklara oda da öyle dar değil temizliği zor gibime geliyo bir de...

rukiyecim konunu yeni gördüm çocukların küçük o yüzden krem olmaz günlük oturcağın odada yeşilde çok cırt geldi bana bence kırmızılar güzel canım.krem rengi perde koltuğun renginde fonlarla çok hoş olur diyorum ben...

merhaba rukiyecim...seni tekrar burda görmek ne güzel özlettin vallahi....nerelerdesin ne yapmaktasın unuttun bizleri...geztapocum sağolsun oda olmasa yalnız kaldım :) konunu yeni gördüm canım... resimleri inceledim...pek hoş önerilerde bulunamayacağım sanırım...çünkü canım zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama ben yeşil resnk mobilya asla sevmem...daha doğrusu böyle pastel tonlarında koltuk kanepe pek sevmem...çünkü canım renkleri çok araştırdım zamanında ve bende aynı kanıdayım, bu tarz renkler ilk başta çok albenisi olan cazip renklerdir ama kısa zamanda sıkıcı bi hale dönermiş.... bu takımın aynı modeli bi arkadaşımda var yeni evlendi oda almış mürdüm rengini, inan başta çeyiz döşenirken gitmiştik önce bayıldık fakat şimdi her gidişimde itici bi şekil aldı kızcaazın kanepeleri....sadece ben değil bizim bütün kızlar aynı şeyi söylüyor...arkadaşım üzülmesin diye dememiştik ama kendisi birgün mevzuda söyledi...çok hata etmişim böyle aldığıma pişmanım dedi... renk olarak başta güzel geldi ama sonradan sıktı dedi... annemin salon takımıda fuşya rengi rukiyecim...oda bin pişman..çünkü b.çok kişi aynı şeyi söylüyor çabuk sıkılıyorsun diye...ben ilk evlendiğimde benim oturma odamdaki koltuk takımım kırmızıydı...çok canlı değildi ama yine bile zamanla sıktı iyice gözümüz yorulmaya başladı...hep gözüne bakardım bişey olsada değiştirsem diye..:) bir buçuk sene sonra bacağı kırıldı kumaşı deforme oldu derken şükür değiştirdim ve şimdi krem kahve tonları iki kanepe aldım çok soft ve rahat gelir gözüme... bu arad renklerin yanı sıra pek kullanışlı değil canım...inan biz arkadaşımın evine gittiğimizde sanki koltukların içine gömülüyormuşum gibi hissediyorum...ve özellikle tekli koltuklarda kolumu koyacak yer bulamıyorum gibi geliyor....valla rukiyecim kusura bakma hevesini kırdım sanırım ama kendim nasıl dürüst yorum beklersem herkese karşı dürüst içimden geçenleri yazarım canım bilirsin beni...o yüzden yanlış anlama ama ben olsam asla tercih etmem hem renk olarak hem model olarak...salonunu biliyorum krem kahve olunca haliyle değişik renkler arayışında olabilirsin...ama bu renklerde çok itici gelir zamanla canım...bence daha soft bişeyler düşün derim...mesela çok tatlı lila renklerin tonları var..illa tatlı bişeyler düşünürsen diye dedim...ama ben bugün koltuk alacak olsam, gri tonları, koyu krem, falan tercih ederim....bilmiyorum ben biraz renk cümbüşü sevmediğim için sanırım ama evde pek öyle aşırı renklerden hoşlanmıyorum....köşe koltuğunu bende sevmem senle konuşmuştuk daha önce hatırlarsan...boncuk dizilimi hesabı :) bu şekil takım hoş, hatta modelde kararlıysan, rengini bi daha düşün derim naçizane canım.... aslında bi kaç daha beğendiğin resim renk ve model koyarsan daha iyi yorum ve öneri getirirz canım.... koltuk konusunda netleşmeden sakın halılara bakma derim canım....çünkü insanın aklı karışıyor ve haliyle uydurma merakımız yüzünden omu bumu şumu diye değişebiliyoruz...bu seferde halı uydu koltuk uymadı, aman koltuk uydu halı uymadı falan derken perdesi ıvırı zıvırı derken iyice saçma sapan hiç zevkimiz olmayan şeyleri alıp çıkabiliyoruz sonrasında....bnece iyi araştır iyice yardım fikir al buralardan tatlım kolay gelsin...inşallah alır koyar resimlerini eklersin buraya...bizlerde BEĞEN butonunu patlatırız.....:)

rky canım kusura bakma bende gerçekleri yazacağım bende oturma odası için bakmıştım hemde aynısı yeşile ama ben renk konusu değilde oturunca kalkılmıyo gömülüyorsun içine diye almamıştım hoş hala alamadım oda boş duruyor yoksa kumaşı serteks ıslak mendille sil leke falan kalmaz iyi ama model hoş değil daha iyilerini bulman dileği ile...

canım abimler 10 yıl oldu nerdeyse evleneli bu takımın bire bir aynısını alfemo ydu galiba ordan almışlardı. fıstık yeşili beyazlısını. o zaman beyenmiştim ama bence şimdi modası geçmiş gibi. çok daha orjinal mobilyalar var. istanbuldaysan maskoyu gez derim. birde country tarzı mobilyalara bak bence şu an onlar moda mesela bi tane düz renk bi koltuk birde çiçekli alabilirsin.
google country mobilya yaz çıkıyor siteler modeller çok hoş şeyle var ben bi köşeli yaptırıyorum şimdi. fiyatlarda diğerlerine yakın nerdeyse aynı yani çok pahalı değil

canım abimler 10 yıl oldu nerdeyse evleneli bu takımın bire bir aynısını alfemo ydu galiba ordan almışlardı. fıstık yeşili beyazlısını. o zaman beyenmiştim ama bence şimdi modası geçmiş gibi. çok daha orjinal mobilyalar var. istanbuldaysan maskoyu gez derim. birde country tarzı mobilyalara bak bence şu an onlar moda mesela bi tane düz renk bi koltuk birde çiçekli alabilirsin.
google country mobilya yaz çıkıyor siteler modeller çok hoş şeyle var ben bi köşeli yaptırıyorum şimdi. fiyatlarda diğerlerine yakın nerdeyse aynı yani çok pahalı değil
canım rukiye zaten seviyor country tarzını :) ve eminim ki çoktan araştırmıştır o siteleri....:) aslında bende country tarzı bişey alır gibi düşünmüştüm ama rukiyecim naptın vazmı geçtin o tarzdan :)

kızlar sağolun yorumlar için valla çok iyi oldu eşime okudum yorumları şimdi aslında o gün bellonada görünce eşim beğendi bu takımı ben ama pek sevmedim size de bu yüzden danışayım dedim bikere hiç benim tarzım değil ben de cauntry severim güllü dallı falan ama işte eşim içine gümülerek oturulan koltuklara bayılır o rengine falan pek bakmadı orda oturunca hah bu işte dedi ama baktıkça hakkaten ben de sıkılırım bu renginden...başka tavsiyeler bekliyorum sizden ama işte yaa kırşehirde de doğtaş istikbal bellona var doğtaş kafayı yemiş uçmuş resmen fiyatlar adam dandik bi takımın sadece 2 tane kanepesine 4 bin dedi ne bu yaa geceleri arabaya falan mı dönüşüyo demişim adam bön bön baktı suratıma allah yeni evleneceklere kolaylı versin valla ne pahalı olmuş bu mobilyalar...

kızlar sağolun yorumlar için valla çok iyi oldu eşime okudum yorumları şimdi aslında o gün bellonada görünce eşim beğendi bu takımı ben ama pek sevmedim size de bu yüzden danışayım dedim bikere hiç benim tarzım değil ben de cauntry severim güllü dallı falan ama işte eşim içine gümülerek oturulan koltuklara bayılır o rengine falan pek bakmadı orda oturunca hah bu işte dedi ama baktıkça hakkaten ben de sıkılırım bu renginden...başka tavsiyeler bekliyorum sizden ama işte yaa kırşehirde de doğtaş istikbal bellona var doğtaş kafayı yemiş uçmuş resmen fiyatlar adam dandik bi takımın sadece 2 tane kanepesine 4 bin dedi ne bu yaa geceleri arabaya falan mı dönüşüyo demişim adam bön bön baktı suratıma allah yeni evleneceklere kolaylı versin valla ne pahalı olmuş bu mobilyalar...

rukiye tatlım, sen çağır bakayım eşini biz topluca bi konuşalım onla :) bayan işine ne karışırmış.... erkekler ne anlarmış kanepeden koltuktan :) eşin belki o anda oturunca anlık bi rahatlık hissetmiştir ondan demiştir alalım diye.... ama canım inan anlık bi rahatlığı var bi süre oturunca belin kopuyor resmen...düşünsene öyle pofuduk bişeyin üzerinde oturmak ne kadar yorar insanı...bak mesela uzmanlar hep derler sert zeminlerde yatın oturun belinizi dinlendirin diye...demekki var bi bildikleri...birde canım marka olarak bellona diye takıldıysan öyle aşırı bi seçeneğin yokki...malum bellona hep bilindik kanepeler... kırşehirde mobilya sanayi yokmu bi dolaşsan...sanırım kalite için marka istiyorsunuz ama annemlerin istikbalde aldıkları yatak daha senesi dolmadan çökmüştü... diyeceğim markayla kalite eşit değil....çok sağlam ama marka olmayan mobilyaları da göz ardı etme canım bi araştır derim ben..tabi sen bilirsin...birde renk olarak gri krem tarzı çok şık duruyor...grinin tonları artık çok farklı desenler var... eşimin bi arkadaşına gittik geçenlerde yeni bi takım almışlar tozlu siyahmış o renk...gride değil siyah da değil değişik bişey ama o kadar mı hoş olur yaa çok beğendim ben...halıda tam uymuş perdeler falan süper bi ortam yaratmış resmen....bu bahsettiğim renge aksesuar olarak da çok güzel uyumlu şeyler almış.... arnavut kaldırımlı bir tablo almış siyahlı beyazlı çok şahaneydi.... gümüş renginde yaldızlı vazoya yine gümüş simli çiçekler komuş resmen bayıldım...yani tozlu siyahmı her neyse duysam inanmazdım okadar şık olabileceğini....ama görünce şok oldum.... sende gri tonlarını bir düşün canım....halı perde ve aksesuar uydurması kolay oluyor o renklere....

rukiye tatlım, sen çağır bakayım eşini biz topluca bi konuşalım onla :) bayan işine ne karışırmış.... erkekler ne anlarmış kanepeden koltuktan :) eşin belki o anda oturunca anlık bi rahatlık hissetmiştir ondan demiştir alalım diye.... ama canım inan anlık bi rahatlığı var bi süre oturunca belin kopuyor resmen...düşünsene öyle pofuduk bişeyin üzerinde oturmak ne kadar yorar insanı...bak mesela uzmanlar hep derler sert zeminlerde yatın oturun belinizi dinlendirin diye...demekki var bi bildikleri...birde canım marka olarak bellona diye takıldıysan öyle aşırı bi seçeneğin yokki...malum bellona hep bilindik kanepeler... kırşehirde mobilya sanayi yokmu bi dolaşsan...sanırım kalite için marka istiyorsunuz ama annemlerin istikbalde aldıkları yatak daha senesi dolmadan çökmüştü... diyeceğim markayla kalite eşit değil....çok sağlam ama marka olmayan mobilyaları da göz ardı etme canım bi araştır derim ben..tabi sen bilirsin...birde renk olarak gri krem tarzı çok şık duruyor...grinin tonları artık çok farklı desenler var... eşimin bi arkadaşına gittik geçenlerde yeni bi takım almışlar tozlu siyahmış o renk...gride değil siyah da değil değişik bişey ama o kadar mı hoş olur yaa çok beğendim ben...halıda tam uymuş perdeler falan süper bi ortam yaratmış resmen....bu bahsettiğim renge aksesuar olarak da çok güzel uyumlu şeyler almış.... arnavut kaldırımlı bir tablo almış siyahlı beyazlı çok şahaneydi.... gümüş renginde yaldızlı vazoya yine gümüş simli çiçekler komuş resmen bayıldım...yani tozlu siyahmı her neyse duysam inanmazdım okadar şık olabileceğini....ama görünce şok oldum.... sende gri tonlarını bir düşün canım....halı perde ve aksesuar uydurması kolay oluyor o renklere....
doğru beni beni bilirsin ben pek sevmiyorum koltukta renk aksesuarlar yaştıklar falan renkli olmalı ama işte herkes bişey diyo kafam karıştı tabi bellona ve istikbal var burda bir de doğtaş canısı onun dışında döküntü gezdim hepsini bu markalar da malum dediğin gibi standart ürünler çıkarıyo kalitesi tartışılır benim salon koltukları istikbal çok rahat işçiliği dikişleri kumaşı falan da çok kaliteli yataklar da bizim komple bellona viskoleks olanlardan bebelerinki de bizimkide şükür taş gibi sağlam bir de eşimin akrabası bizim burdaki bellona bayisi çok ilgilenir hep..ama sitelere falan baksam diyorum işte onlarda da servis sıkıntısı var ...adamı tam köşeden caydırdım şimdi de bunlara aşık oldu renge karışmıyo adam grisini de yaptırabiliriz tay tüyü dedi ama ben yine de daha araştırcam pişman olmak istemiyorum...

doğru beni beni bilirsin ben pek sevmiyorum koltukta renk aksesuarlar yaştıklar falan renkli olmalı ama işte herkes bişey diyo kafam karıştı tabi bellona ve istikbal var burda bir de doğtaş canısı onun dışında döküntü gezdim hepsini bu markalar da malum dediğin gibi standart ürünler çıkarıyo kalitesi tartışılır benim salon koltukları istikbal çok rahat işçiliği dikişleri kumaşı falan da çok kaliteli yataklar da bizim komple bellona viskoleks olanlardan bebelerinki de bizimkide şükür taş gibi sağlam bir de eşimin akrabası bizim burdaki bellona bayisi çok ilgilenir hep..ama sitelere falan baksam diyorum işte onlarda da servis sıkıntısı var ...adamı tam köşeden caydırdım şimdi de bunlara aşık oldu renge karışmıyo adam grisini de yaptırabiliriz tay tüyü dedi ama ben yine de daha araştırcam pişman olmak istemiyorum...

eşinin içine işte oturunca ki rahatlığı sinmiştir o anda beğenmiştir...ama erkekler bir bayan düşünemiyor işte biz genelini düşünüyoruz yok leke tutmazlığı yok kumaş kalitesi yok sapları yok kulpları derken böyle bi netliğe kavuşamıyoruz..ama erkekler o an bi bakar güzelmi güzel der geçerler....tabi sizin fikrinizdir canım...yinede amaaan bu oluversin deme hemen kabul etme iyice araştır bakalım, buda yedekte dursun en son bıkkınlık basarsa araştırmaktan içine de sinen bişeyde bulmazsan buna eyvallah dersiniz kolay gelsin canım...merakla bekliyorum inan... inşallah içine sinen bişey bulur zevkle alır döşersin oturma odanı :) öptüm canım....

rukiyecim burdasın sanırım...nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli pek girmez oldun...bahçe işlerimi...bi sıkıntı yok dimi özlettin...

Back
X