canım rukiye zaten seviyor country tarzını :) ve eminim ki çoktan araştırmıştır o siteleri....:) aslında bende country tarzı bişey alır gibi düşünmüştüm ama rukiyecim naptın vazmı geçtin o tarzdan :)canım abimler 10 yıl oldu nerdeyse evleneli bu takımın bire bir aynısını alfemo ydu galiba ordan almışlardı. fıstık yeşili beyazlısını. o zaman beyenmiştim ama bence şimdi modası geçmiş gibi. çok daha orjinal mobilyalar var. istanbuldaysan maskoyu gez derim. birde country tarzı mobilyalara bak bence şu an onlar moda mesela bi tane düz renk bi koltuk birde çiçekli alabilirsin.
google country mobilya yaz çıkıyor siteler modeller çok hoş şeyle var ben bi köşeli yaptırıyorum şimdi. fiyatlarda diğerlerine yakın nerdeyse aynı yani çok pahalı değil
kızlar sağolun yorumlar için valla çok iyi oldu eşime okudum yorumları şimdi aslında o gün bellonada görünce eşim beğendi bu takımı ben ama pek sevmedim size de bu yüzden danışayım dedim bikere hiç benim tarzım değil ben de cauntry severim güllü dallı falan ama işte eşim içine gümülerek oturulan koltuklara bayılır o rengine falan pek bakmadı orda oturunca hah bu işte dedi ama baktıkça hakkaten ben de sıkılırım bu renginden...başka tavsiyeler bekliyorum sizden ama işte yaa kırşehirde de doğtaş istikbal bellona var doğtaş kafayı yemiş uçmuş resmen fiyatlar adam dandik bi takımın sadece 2 tane kanepesine 4 bin dedi ne bu yaa geceleri arabaya falan mı dönüşüyo demişim adam bön bön baktı suratıma allah yeni evleneceklere kolaylı versin valla ne pahalı olmuş bu mobilyalar...
doğru beni beni bilirsin ben pek sevmiyorum koltukta renk aksesuarlar yaştıklar falan renkli olmalı ama işte herkes bişey diyo kafam karıştı tabi bellona ve istikbal var burda bir de doğtaş canısı onun dışında döküntü gezdim hepsini bu markalar da malum dediğin gibi standart ürünler çıkarıyo kalitesi tartışılır benim salon koltukları istikbal çok rahat işçiliği dikişleri kumaşı falan da çok kaliteli yataklar da bizim komple bellona viskoleks olanlardan bebelerinki de bizimkide şükür taş gibi sağlam bir de eşimin akrabası bizim burdaki bellona bayisi çok ilgilenir hep..ama sitelere falan baksam diyorum işte onlarda da servis sıkıntısı var ...adamı tam köşeden caydırdım şimdi de bunlara aşık oldu renge karışmıyo adam grisini de yaptırabiliriz tay tüyü dedi ama ben yine de daha araştırcam pişman olmak istemiyorum...rukiye tatlım, sen çağır bakayım eşini biz topluca bi konuşalım onla :) bayan işine ne karışırmış.... erkekler ne anlarmış kanepeden koltuktan :) eşin belki o anda oturunca anlık bi rahatlık hissetmiştir ondan demiştir alalım diye.... ama canım inan anlık bi rahatlığı var bi süre oturunca belin kopuyor resmen...düşünsene öyle pofuduk bişeyin üzerinde oturmak ne kadar yorar insanı...bak mesela uzmanlar hep derler sert zeminlerde yatın oturun belinizi dinlendirin diye...demekki var bi bildikleri...birde canım marka olarak bellona diye takıldıysan öyle aşırı bi seçeneğin yokki...malum bellona hep bilindik kanepeler... kırşehirde mobilya sanayi yokmu bi dolaşsan...sanırım kalite için marka istiyorsunuz ama annemlerin istikbalde aldıkları yatak daha senesi dolmadan çökmüştü... diyeceğim markayla kalite eşit değil....çok sağlam ama marka olmayan mobilyaları da göz ardı etme canım bi araştır derim ben..tabi sen bilirsin...birde renk olarak gri krem tarzı çok şık duruyor...grinin tonları artık çok farklı desenler var... eşimin bi arkadaşına gittik geçenlerde yeni bi takım almışlar tozlu siyahmış o renk...gride değil siyah da değil değişik bişey ama o kadar mı hoş olur yaa çok beğendim ben...halıda tam uymuş perdeler falan süper bi ortam yaratmış resmen....bu bahsettiğim renge aksesuar olarak da çok güzel uyumlu şeyler almış.... arnavut kaldırımlı bir tablo almış siyahlı beyazlı çok şahaneydi.... gümüş renginde yaldızlı vazoya yine gümüş simli çiçekler komuş resmen bayıldım...yani tozlu siyahmı her neyse duysam inanmazdım okadar şık olabileceğini....ama görünce şok oldum.... sende gri tonlarını bir düşün canım....halı perde ve aksesuar uydurması kolay oluyor o renklere....
doğru beni beni bilirsin ben pek sevmiyorum koltukta renk aksesuarlar yaştıklar falan renkli olmalı ama işte herkes bişey diyo kafam karıştı tabi bellona ve istikbal var burda bir de doğtaş canısı onun dışında döküntü gezdim hepsini bu markalar da malum dediğin gibi standart ürünler çıkarıyo kalitesi tartışılır benim salon koltukları istikbal çok rahat işçiliği dikişleri kumaşı falan da çok kaliteli yataklar da bizim komple bellona viskoleks olanlardan bebelerinki de bizimkide şükür taş gibi sağlam bir de eşimin akrabası bizim burdaki bellona bayisi çok ilgilenir hep..ama sitelere falan baksam diyorum işte onlarda da servis sıkıntısı var ...adamı tam köşeden caydırdım şimdi de bunlara aşık oldu renge karışmıyo adam grisini de yaptırabiliriz tay tüyü dedi ama ben yine de daha araştırcam pişman olmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?