- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
- Konu Sahibi Miyoppanda
-
165 olmasi gerekama bizimki daha uzar mı regl göreli 1 yıl bile olmadı daha çnkü? 1.65 filan olması gerek de
ya en az 1.65 olmak istiyo öyle diyimpardon özel olacak ta ne için gerekli 165 :) polislik falan desem yaşı daha küçük
ya 1.60 a yakın tam değil snırım emin değiliz ve 7 ay önce filan regl gördü yeni yeni 1 yıl bile olmadı 1.65 olması mümkün mü? zıplıyo bol bol ve yükseğeIstanbulda yaşıyorsanız 1.60 iyi 160 aşağısı dışarı çıkmasın demişti geçenlerde meteoroloji
geçtiğimiz aralıkta regl gördü o zaman kaçtı pek hatırlamıyoruz ama şuan 1.60 a yakın annemle aynı nerdeyse hatta aynı diyebiliriz 1.65 olmak istiyo o kadar olsa yeterTürk kadınında voy ortalaması belli zaten.
160-165 iyidir ki bence daha uzar kardeşiniz.
7-8 cm garanti uzuyo diye biliyorum..Ortaokul son sinifta en son adet goren arkadasim sinifin en uzun boylusuydu.
Yani adeti nekadar gec gorursen o kadar uzun boylu oluyorsun cunku adetten sonra boy pek fazla uzamiyor hatta hic uzamiyor.
geçtiğimiz aralıkta regl gördü o zaman kaçtı pek hatırlamıyoruz ama şuan 1.60 a yakın annemle aynı nerdeyse hatta aynı diyebiliriz 1.65 olmak istiyo o kadar olsa yeter
anne baba boyun kaçtı biraz da o etkili 1.60 1.82 bizimkilerin12 yaşımda regl olmuştum o zamanki boyumla bugünki boyum aynı şuan 27 yaşımdayım.
ama zamane gençleri çok iriler kardeşimden kuzenlerimden biliyorum hepsi uzun ve yapılı bence uzar
spora gitmesinde fayda var yüzme olur voleybol olur mutlaka faydasını görür
Ah ah isteğe göre olsa bende 1.80 olmak istiyordum :)ya en az 1.65 olmak istiyo öyle diyim
ya evet annemiz belki ortalamada ama babamız bayağı uzun ve herşeyi de babama çekmiş zten :)Genetik tabanı var
Regl görmüş ancak küçük henüz uzar daha
Benim yeğen erken regl oldu hala uzuyor güzelce
evde zıplasa olmazmı şuan teogu var voleybola filan gidemezAh ah isteğe göre olsa bende 1.80 olmak istiyordum :)
Genetik faktörler önemli tabi ama basketbol oynasın bol süt için :)
ya evet annemiz belki ortalamada ama babamız bayağı uzun ve herşeyi de babama çekmiş zten :)
Zıplamak mıevde zıplasa olmazmı şuan teogu var voleybola filan gidemez
1.65 olabilir mi ablası 7 ay önce filan regl oldu işte aralıkta siz hesap edin bol bol zıplıyo ballı süt içip çavdar ekmeği yiyor balık yağı içiyo bu yıl saraçoğlunun kürünün uygulıcak haftada 3 kez balık yiyecek 6 ay boyunca bakalım 7 8 cm filan uzar mı?Dert etmesin sütünü içsin sporunu yapsın. Baba uzun zaten bence güzel bir boyu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?