• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ölçülerdeki biri kısa mıdır?

Uzar mutlaka :) 5 sene daha uzar yilda 2 cm bile uzasa 170 cm bile olabilir. Baba uzun cunku olma sansi var. En az 5 cm daha uzar ama 170 cm olmasa bile 165 cm olur.

1.65 olabilir mi ablası 7 ay önce filan regl oldu işte aralıkta siz hesap edin bol bol zıplıyo ballı süt içip çavdar ekmeği yiyor balık yağı içiyo bu yıl saraçoğlunun kürünün uygulıcak haftada 3 kez balık yiyecek 6 ay boyunca bakalım 7 8 cm filan uzar mı?

Boy uzamasında pekçok şey etkili
Önce genetik yatkınlık sonrasında spor ve beslenme.
Kesin bir şey söylemek elbette mümkün değil ama yeğenim sütünü içiyor tenise ve voleybola gidiyor. 1.5 yıl içinde 6 cm uzadı uzamaya da devam ediyor

Aynı yaşta regl oldum ben de üniversite 1.sınıfta bile uzadım.Annem 164 babam 168 ben 172yim.Küçükken sürekli zıpladığım falan da yoktu voleybol basketbol falan da sevmezdim yüzerdim bol bol ama.Sağlıklı beslenirdim,uzadım.

Uzun boylu olmak iyidir tamam ama böyle strese sokmayın kızı.160 boy orta boy diye geçiyor o kadar kısa da değil ama rahat 165 olur diye düşünüyorum

anne baba boyun kaçtı biraz da o etkili 1.60 1.82 bizimkilerin

annem 155 diyebilirim babam da 180

halam hemen hemen babam kadar, amcalarım 190larda dayım da 190larda

anne tarafım kısa babamda 18 yaşında verem olmuş ona bağlıyor kardeşlerinden kısa olmasını

ben 160'ım kız kardeşim 165 civarı. erkek kardeşim şuan 15 yaşında 180 civarı

Eşine bağlı eşini 190 seçmediğin sürece 1.60 candır istediğin gibi topuklu giyersin sırıtmaz:dondurma:

Böyle diyen kızların çoğu topukluyla dolanıyor gece gündüz nedense :KK70: Kompleks yapmayın bu kadar lütfen

Emin ol 0 kompleks bir insanim,kisa boyumu sorun etmeyecek kadar guzel bir yuze sahibim cok sukur.
Siz de bu kadar egolu olmayin.
Not: özel gunler disinda topuklu ayakkabi giymiyorum guzelim :cool:

Annemle babamin tam boylarını bilmiyorum ama uzunlar.
Abim 1.92
Kardesim 1.75
Ben 167
Ailenin genetik copluguyum :)

Lisede bir arkadaşım vardı jimnastikçi. Ailesinde herkes 170+ olmasına rağmen 160 boyu vardı ve baya dertliydi bu konuda. Benim ailemde de benden uzun yoktur mesela. Genetiğe ve spora bakmıyor yani çok düşünmeyin bu konuda

Türkiye standartlarında normal bir boy. Valla benim de babam 185 annem 170 ben oldum 161. Rabbim vermeyince vermiyor :(
12 yaşında regl oldum ve sonra az da olsa uzanıyor, sağlıklı beslenip spor yapmak lazım bol bol

Uzar tabiki. Yaşı daha küçük. Süt ürünlerine, beslenmesine önem verirse eğer bir de diyet vs diye takılmazsa çok rahat hem de. Basket oynasın biraz benim baya farketmişti. O dönem yemekten de kısmamıştım sırf uzun olayım diye. Protein alacak sürekli. Biraz kilo da alır tabi ama kilo verilir. Geçici.

Ben o yasta sinifin en bizdiklarindandim. 150 falandim. 161im simdi. Uzar daha 25 bitimine dek yolu var boy uzamasinin

Daha önce de buna benzer konu açmış mıydınız ben mi yanlış hatırlıyorum?
Cevap: Günlük hayatta hayır, voleybol gibi bir spor için evet kısa.

Su an kisa degil ama ben 14 yasimda regl oldum ve reglden sonrada uzamiştim. Daha yolu var uzayabilir yani

Back
X