• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ölçülerdeki biri kısa mıdır?

Plates yapsin 7 8 cm ye kadar uzama yolu var zaten yasi da normal sekilde biraz daha uzamaya musait.
Ben 26 yasindayim en son 174tum en son 20 yasimda falan olculmustu. Duzenli plates yapiyorum hic boyuma bakmadim kac yildir pek ilgilenmem bu konuyla. Herkesin uzadin demesi uzerine olculdu 177 cikti. Omurga aciliyor uzatiyor boyu.

1.55 sizce kısa mıdır ?
Ben o boydayımda :KK70:
Gayet uzunsun, bana göre selvisin hatta, senden 2 cm kısayım, kısa diye 1.53 boya denir, 1.55 uzundur Hoppa

Bu arada M Miyoppanda bu size kaçıncı uyarı oldu ? Artık dikkate alın rica ediyorum yoksa profiliniz daha çoook kural dışı uyarılarla dolacak, bu içerikteki konular bir derdim var'a açılmaz, kaldı ki sizin isim üzerine olsun, boy uzaması üzerine olsun açtığınız bir sürü konu var, rica ediyorum konu açıyorsanız bir derdim var'a açmayın çünkü hiçbiri bölümle alakalı konular değil.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...zar-ilk-regliden-sonra-uzama-olur-mu.1022767/

160 önceden orta boy sayılıyordu ama günümüz gençleri ortalamayı artırdı ve 160 maalesef kısa bir boy.

Ben 164 cm im ve kısa olduğumu kabul ediyorum :)))

Regl den sonra uzayıp uzamama tamamen yapıya bağlı. %10 kadar çevre %90 kadar yapı aslında.

Maksimum 5-8 cm uzar diye tahmin ediyorum.

Platese yönlendirin ve yüzmeye.

Benim de annem 160, babam 185 cm. Ben 164, 8 yaş küçük kız kardeşim 180 boyunda :)))

Yapacak birşey yok :)

Sporcuydum o yıllar regliden sonrada 2-3 cm uzamıştım.
Annem uzamazsın daha dediği halde
Spordan olduğunu düşünüyorum

Annem 1.65 babam 1.72 ben 1.71

Gayet uzunsun, bana göre selvisin hatta, senden 2 cm kısayım, kısa diye 1.53 boya denir, 1.55 uzundur Hoppa

Bu arada M Miyoppanda bu size kaçıncı uyarı oldu ? Artık dikkate alın rica ediyorum yoksa profiliniz daha çoook kural dışı uyarılarla dolacak, bu içerikteki konular bir derdim var'a açılmaz, kaldı ki sizin isim üzerine olsun, boy uzaması üzerine olsun açtığınız bir sürü konu var, rica ediyorum konu açıyorsanız bir derdim var'a açmayın çünkü hiçbiri bölümle alakalı konular değil.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...zar-ilk-regliden-sonra-uzama-olur-mu.1022767/
Memleketimizin topragindan suyundan mi ecebaaa diyeceğim o da değil

Back
X