Bu ölçülerdeki biri kısa mıdır?

Miyoppanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
67
9
1
30
13 yaşında 7 ay önce ilk reglisini görmüş 1.60 boyuna yakın annesi 1.60 babası 1.82 olan biri kısa mıdır? Ayrıca evde bol bol sıçrayıp yükseğe değmeye çalışan sağlıklı besinler tüketen haftada 3 kere balık yiyen biri 1.65 ve üstü olabilir mi kızlar? bu arada reglisi düzensiz annesi filanda o yaşlarda olmuş ve 12 cm uzamış biri? Kusura bakmayın konuyu nasıl doğru yerden açacağımı bilmiyorum..

Boy daha uzar,ben reglden sonra uzadım,
Siz kimin için sordunuz?Yaş 22 diyor?

Ben regl gördükten sonra uzamadım sanırım uzamak içinde çabalamadım

Şu an kısa değilsin. Ayrıca boyun daha uzar. İşimi sağlama alayım diyosan spor yapmalısın.

Şu an kısa değilsin. Ayrıca boyun daha uzar. İşimi sağlama alayım diyosan spor yapmalısın.

bence atar ama dert edilecek bi durum değil ya Rabbim can sağlığı versin iç huzur versin boyu uzun aklı kısa olmasın bence uzar hızlı olmasa da 5 cm daha tar gibime geliyor
babamız uzun 1.82 ona güveniyoruz birde annemde o yaşlarda olmuş ve 12cm atmış

ben 1,5 metreyim bildiğin bir buçuk metre cm cinsinden de 150 cm 160 kısa ise öleyim ben (160 orta boydur)

Yüzme zıplama asılma. (Sabah öğle akşam 5'er dk asılı dur ayaklarını sallasın filan)
Ben de o yaşta regl oldum 9 cm uzadım sonrasında. Voleybol oynadım nerdeyse hergün. Patenleri ayağımdan çıkarmadım desem yeridir. Parktaki o demirler varya her akşam yarım saat orda asıldım takla attım zıpladım ve 17 yaşına kadar uzadım. O zamandan beri aynıyım. 2 cm daha uzasaydım diye çok üzülürüm ama yapcak bişe yok yaş 30'a yaklaştı artık imkansız.
Yemek olarak ta bol bol süt yoğurt ve haftada iki kez balığın özellikle sırtı kahverengi etli olan balıklar yenmeli(Saraçoğlu açıklıyordu bi yerde hangi balıklar olduğunu) bide Melissa çayı iyi geliyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Umarım yardımcı olmuştur. Ama merak etmeyin 18'e kadar gayret edilirse uzanır. Hadi bilemedin 16'ya kadar. Sakın pes etmeyin bi cm bi cm dir.

Ayrıca babam 160 annem 164 cm ama ben 168 erkek kardeşim 185 cm

ama bizimki daha uzar mı regl göreli 1 yıl bile olmadı daha çnkü? 1.65 filan olması gerek de

1.65 filan olması gerek de

Bu ne demek Nasıl Bir gereklilik bu

Madem kardeşiniz ona boyun çok da önemli olmadığını, sağlıklı beslenirse uzayabileceğini ama 160 olursa da dünyanın sonu olmadığını anlatmakta başlayın

Boyu uzun ya da kısa çok fark etmez ama psikolojisinin iyi olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…