- 15 Temmuz 2017
- 67
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi Miyoppanda
-
Ben regl gördükten sonra uzamadım sanırım uzamak içinde çabalamadım13 yaşında 7 ay önce ilk reglisini görmüş 1.60 boyuna yakın annesi 1.60 babası 1.82 olan biri kısa mıdır? Ayrıca evde bol bol sıçrayıp yükseğe değmeye çalışan sağlıklı besinler tüketen haftada 3 kere balık yiyen biri 1.65 ve üstü olabilir mi kızlar? bu arada reglisi düzensiz annesi filanda o yaşlarda olmuş ve 12 cm uzamış biri? Kusura bakmayın konuyu nasıl doğru yerden açacağımı bilmiyorum..
Boy daha uzar,ben reglden sonra uzadım,
Siz kimin için sordunuz?Yaş 22 diyor?
ama 1.60 değil sadece annemle arasında çok az bi fark var 7 ay önce regl görmüş biri uzar mı dahao en az 5 cm daha atar meraklanmayın ayrıca 160 kısa değil ki normal
ama bizimki daha uzar mı regl göreli 1 yıl bile olmadı daha çnkü? 1.65 filan olması gerek de1.60 kısa değil orta boydur candır :)
Bence kısa değil belki uzamaya devam da eder.
ama 1.60 değil sadece annemle arasında çok az bi fark var 7 ay önce regl görmüş biri uzar mı daha
babamız uzun 1.82 ona güveniyoruz birde annemde o yaşlarda olmuş ve 12cm atmışbence atar ama dert edilecek bi durum değil ya Rabbim can sağlığı versin iç huzur versin boyu uzun aklı kısa olmasınbence uzar hızlı olmasa da 5 cm daha tar gibime geliyor
ama bizimki daha uzar mı regl göreli 1 yıl bile olmadı daha çnkü? 1.65 filan olması gerek de
babamız uzun 1.82 ona güveniyoruz birde annemde o yaşlarda olmuş ve 12cm atmış
Yüzme zıplama asılma. (Sabah öğle akşam 5'er dk asılı dur ayaklarını sallasın filan)13 yaşında 7 ay önce ilk reglisini görmüş 1.60 boyuna yakın annesi 1.60 babası 1.82 olan biri kısa mıdır? Ayrıca evde bol bol sıçrayıp yükseğe değmeye çalışan sağlıklı besinler tüketen haftada 3 kere balık yiyen biri 1.65 ve üstü olabilir mi kızlar? bu arada reglisi düzensiz annesi filanda o yaşlarda olmuş ve 12 cm uzamış biri? Kusura bakmayın konuyu nasıl doğru yerden açacağımı bilmiyorum..
Ayrıca babam 160 annem 164 cm ama ben 168 erkek kardeşim 185 cmYüzme zıplama asılma. (Sabah öğle akşam 5'er dk asılı dur ayaklarını sallasın filan)
Ben de o yaşta regl oldum 9 cm uzadım sonrasında. Voleybol oynadım nerdeyse hergün. Patenleri ayağımdan çıkarmadım desem yeridir. Parktaki o demirler varya her akşam yarım saat orda asıldım takla attım zıpladım ve 17 yaşına kadar uzadım. O zamandan beri aynıyım. 2 cm daha uzasaydım diye çok üzülürüm ama yapcak bişe yok yaş 30'a yaklaştı artık imkansız.
Yemek olarak ta bol bol süt yoğurt ve haftada iki kez balığın özellikle sırtı kahverengi etli olan balıklar yenmeli(Saraçoğlu açıklıyordu bi yerde hangi balıklar olduğunu) bide Melissa çayı iyi geliyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Umarım yardımcı olmuştur. Ama merak etmeyin 18'e kadar gayret edilirse uzanır. Hadi bilemedin 16'ya kadar. Sakın pes etmeyin bi cm bi cm dir.
ama bizimki daha uzar mı regl göreli 1 yıl bile olmadı daha çnkü? 1.65 filan olması gerek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?