• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ölçülerdeki biri kısa mıdır?

ama bizimki daha uzar mı regl göreli 1 yıl bile olmadı daha çnkü? 1.65 filan olması gerek de
165 olmasi gerek:KK48:sececegi meslek icin mi ki?daha uzar ama bunu ogrenmenin en saglam yoli dr a baktirmak.uzama durmus mi devam mi edecek ogrenebiliyorsuniz.balik,sut ama en onemlisi spor.yuzmeye ya da baskete gitmelisin.benim arkadasimin boyu 163 esi 170 ogullari 13 yasinda 185 daha da uzuyor.iki metre olacak rahat.nedeni beslenme ve spor

Ben 175 im regli geç oldum 15-16 yasında reglideN sonra biraz daha uzadım ama sigara içen arkadaşlarım hiç uzamadı

Istanbulda yaşıyorsanız 1.60 iyi 160 aşağısı dışarı çıkmasın demişti geçenlerde meteoroloji
ya 1.60 a yakın tam değil snırım emin değiliz ve 7 ay önce filan regl gördü yeni yeni 1 yıl bile olmadı 1.65 olması mümkün mü? zıplıyo bol bol ve yükseğe

Türk kadınında voy ortalaması belli zaten.
160-165 iyidir ki bence daha uzar kardeşiniz.

Türk kadınında voy ortalaması belli zaten.
160-165 iyidir ki bence daha uzar kardeşiniz.
geçtiğimiz aralıkta regl gördü o zaman kaçtı pek hatırlamıyoruz ama şuan 1.60 a yakın annemle aynı nerdeyse hatta aynı diyebiliriz 1.65 olmak istiyo o kadar olsa yeter

Ortaokul son sinifta en son adet goren arkadasim sinifin en uzun boylusuydu.
Yani adeti nekadar gec gorursen o kadar uzun boylu oluyorsun cunku adetten sonra boy pek fazla uzamiyor hatta hic uzamiyor.

12 yaşımda regl olmuştum o zamanki boyumla bugünki boyum aynı şuan 27 yaşımdayım.

ama zamane gençleri çok iriler kardeşimden kuzenlerimden biliyorum hepsi uzun ve yapılı bence uzar

spora gitmesinde fayda var yüzme olur voleybol olur mutlaka faydasını görür

Ortaokul son sinifta en son adet goren arkadasim sinifin en uzun boylusuydu.
Yani adeti nekadar gec gorursen o kadar uzun boylu oluyorsun cunku adetten sonra boy pek fazla uzamiyor hatta hic uzamiyor.
7-8 cm garanti uzuyo diye biliyorum..

Buarada bende 1.60im ve halimden cok memnunum.Kazulet gibi olmaktansa minyon olmayi tercih ederim sahsen.

geçtiğimiz aralıkta regl gördü o zaman kaçtı pek hatırlamıyoruz ama şuan 1.60 a yakın annemle aynı nerdeyse hatta aynı diyebiliriz 1.65 olmak istiyo o kadar olsa yeter

Genetik tabanı var
Regl görmüş ancak küçük henüz uzar daha
Benim yeğen erken regl oldu hala uzuyor güzelce

12 yaşımda regl olmuştum o zamanki boyumla bugünki boyum aynı şuan 27 yaşımdayım.

ama zamane gençleri çok iriler kardeşimden kuzenlerimden biliyorum hepsi uzun ve yapılı bence uzar

spora gitmesinde fayda var yüzme olur voleybol olur mutlaka faydasını görür
anne baba boyun kaçtı biraz da o etkili 1.60 1.82 bizimkilerin

Dert etmesin sütünü içsin sporunu yapsın. Baba uzun zaten bence güzel bir boyu olur.
1.65 olabilir mi ablası 7 ay önce filan regl oldu işte aralıkta siz hesap edin bol bol zıplıyo ballı süt içip çavdar ekmeği yiyor balık yağı içiyo bu yıl saraçoğlunun kürünün uygulıcak haftada 3 kez balık yiyecek 6 ay boyunca bakalım 7 8 cm filan uzar mı?

Back
X