Bu niye bir öyle bir böyle? Arkadaşlarımın dediği gibi beni manipüle mi etmek derdi?

Türkçemizde "Sana ne?" diye güzel bir kullanımımız var. Bundan sonraki soruları için size birkaç doz sanane yazıyorum. Rica ediyorum şöyle loser'lara iki dakka ayırıp insan gibi sohbet edip g*tlerini kaldırmayın.

Tam bir narsist kendisi ve evet seni manipüle etmiş. Uzak dur kesinlikle kaç

Seninle oyun oynamasına resmen izin veriyorsun. Hangi kadın kendini böyle düşürebilir? Yasını bilmiyorum ama henüz küçüksün sanırım. Ama sana bunları söyleyen bir erkeğe cevap vererek bile muhatap olursan yazık sana

Sınırda kişilik olmasın bu... Ayy ben direkt başkasını seviyorsa benle işin ne? Evli evine köylü köyüne derim yani. Hemen engelle direkt

Bu adamdan sana hiç bir şey olmaz yoluna bak. Hayatını genclıgını guzellıgını boyşelerıne harcama

Her yerden sildim, geriye bir tek iş bahanesi kalmıştı işle ilgili bildiği halde basit bir şey sormak için yazdı, onda da tersledim. Geçen hafta bir operasyon geçirdim, önceki gün duymuş bir yerden başka bir numaradan mesaj attı. Herhangi bir desteğe ihtiyacın var mı, her şey yolunda mı diye. Ben de babbamla abim dedim, sana noluyo demesine getirdim, cvp yazmadı. Bana yaptıgı muamelenin aynısını iade ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…