Bu niye bir öyle bir böyle? Arkadaşlarımın dediği gibi beni manipüle mi etmek derdi?

Ruh hastası bir adam, derhal kaç..

Bu adamla bıçak gibi konuşmayı kes. Bu iflah olmaz, adam olmaz. Seni kaybetmemek için 2 ay düzelmiş gibi olur. Geri eski haline döner. Senin dengeni bozar, kendini değersiz hissettirir.
Evet aynen öyle yapıyor ve içimden bir ses yine geri gelecegini hiçbir şey olmamıs gibi davranacagını söylüyor. Adam hiçbir şekilde sorgulanmak istemiyor, geçen hafta dısarda vakit geçirdigim adam gelmiş şimdi eski sevgilimle evlenicem diyor. Kesin evlenir.. ben sana karısıyor muyum dedi, ss leri attıgım gibi sorguluyor üstü kapalı işte o ne oluyor.. hayranların yazıyordur bilmem ne yapıyor bazen.. bu dediklerini unuttu

Ya canım bu tip adamlara prim vermeyin .
Böyle adamlar maalesef çok var bu ülkede .
Arkadas olarak görüyor güya seni ama bal gibi biliyor senin ondan hoşlandığını.
Hasta bunlar normal değil.
Yetersiz hissettirmek amaç değersiz hissetirmek bence hiç muhattab olma.
Kimle evleniyorsa evlensin .
Zaten kendinizi net olmayan durumlara sokmayın.
Arkadaş mıyız sevgili miyiz biz şimdi neyiz durumlarına hiç girmeyin üzülen siz olursunuz.
Bir adam net olmalı net olmayan durumlar belirsizlikler kadınların piskolojisini bozar.
Gereksiz.
Hayatta herkesin bir yeri sıfatı vardır.
Bir erkeğin hayatında takıldığı yada arkadas flört arası birşeu olmayın .

Hasta ki ne hasta en son bu durumdan rahatsız oldugumu söyledigimde, seni kaybetmekten korktuğum için sert konuştum demişti. Şimdi de yok başkasıyla evlenicem sana seni seviyorum dedim mi bilmem ne… insanın dengesini bozuyor. İki gün sonra yoklamak için iş bahanesiyle gene yazar adım gibi eminim o zaman o lafların iadesini yapıcam ona

Ya yürüsün gitsinler gerçekten bu salakları nasıl buluyorsunuz diyecem ama salak dolu piyasa

Kendi de şizofren bence
Bugün sabah rüyasında görmüş gibi mesaj attı tee 9 da. Yazdığı da şu “naptın” acaba ne dememi bekliyordu. Cevap vermedim, yarım saat sonra sildi mesajı, kompleks ve ego tavan. 5 gün önce ağzına geleni söyleyen benden bıkmış muamelesi çeken adam gelmiş mesaj atıyor naptın diye. Bir de cevap vermedim diye sildi mesajı. Yarım saat kafasında kurmuş neden cevap vermiyor diye herhalde.

İyi yaptın gerizekalı işte.
Yine yazar .
Bu insanlar nasıl kırdıklarını bilmiyorlar egolarınn esiri olmuşlar bunlarla aşk yaşanmaz.
Aşk çok üst bir duygu ve çarçur edilmez oraya buraya.
Duygular çok değerli .
Böyle konuşan kıran acımasız davranan adamlardan hemen çekin duygularınızı.
Bu tipler kızlara acı çektirerek kendine bağladığını falan sanıyor bir yere kadar bağlar evet uzun vadede kimse değer görmediği yerde yaşamak istemez .
Herkes az çok artık özdeğerinin farkında.
Piskologlar yırtınıyor kendinize değer verin kendinizi sevin diye boşuna demiyorlar.

Bu adamla bıçak gibi konuşmayı kes. Bu iflah olmaz, adam olmaz. Seni kaybetmemek için 2 ay düzelmiş gibi olur. Geri eski haline döner. Senin dengeni bozar, kendini değersiz hissettirir.
Aynen benimde eski sevgilim öyle yapıyordu benim dengemi bozuyordu. Bir yakın bir soğuk davranarak neyse ki en son yaptığı saygısızlık sonucu kesin bitirdi. Ben bitirdikten sonra oda hiç oralı olmadı yapma etme demedi ego da tavan pislikte boş ego ama

Bide çalışan eden aklı başında bayansınız ne işiniz var böyle gerizekalı , gereksiz özgüven patlaması yaşayan bir asalakla anlayamadım bu iğrec tavirlar insani irite edsr sürekli nasil birseyler besleyebiliyorsunuz bu adama siz izin veriyorsunuz size bunu yapmasina kesin su pişkinle muhabbeti derhal az kendinize sayginiz olsun

Ay aşırı itici bir adam. Egoist ve lüks yaşamayı seven biri gibi hissettim. Ayrıca bana eski sevgilimle evleneceğim diye adamla ben olsam ne konuşur ne de hesap veririm. Sizde bu adama yol verin, yorar.

tutarsız ve oldukça dengesiz olmasın bırak çoçuk sevindir ya kurtul engelle gitsin söylediklerini unutmuş gibi hesaba çekiyor bak bak köpeğe bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…