Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu neyin kafasi?
- Konu Sahibi Gunes_123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile pskilojik etkiler yalniz bir kadin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?fırsat bu fırsat kendi ayaklarının uzerinde durabilme sansın varsa skın ama sakın donmeBildiginiz gibi gecen hafta carsamba annem ve babam tarafindan evden kovuldum. Iki gun once babam bana ulasmaya calisti. Dunde mesaj atmaya basladi. Nerdesin sen, ne yer ne icersin, nerde kaliyorsun. Hem bize hem kendine eziyet ediyorsun. Ben seni akilli kiz sanirdim bu yaptigin sana yakisiyormu yazmis.
Anlamadigim nokta ise, ben evden kacmadim, evi terketmedim yani kisacasi kendi istegimle cikmadim. Resmen kovuldum ve bunu daha once kac kere dile getirmislerdi. En sonunda evin anahtarlarini alip kapi disari etti beni annem.
Dun cok dusundum ve bugun cevap yazma karari aldim. Butun bana yasattiklarini yazdim ve artik kendi ayaklarimin uzerinde duracagini soyledim. Dedim: guvendeyim. Odama girip beni doven, tokatlayan sacimi basimi yolan anne, kardes ve buna susan bir baba yok. Aldigim tepki ise: Bir kiz evden babasinin izni olmadan cikamaz. Sinirle soyledik, hemen cikman mi gerek. Kiz dedigin evden kovulsada evde bogulsada evde durur, gibi sozler yazmis. Ben gercekten anlamiyorum ya. Simdide eve gel konusalim diyor. Icim aciyor babam sonucta guzel gunlerimizde oldu. Ama hala beni suclamaya ve bana yasattiklarini hafife almaya devam ediyor. Sanki ben insan degilim. Annem hala gururu ve egosuna devam ediyor.
Ben gidip konusmak istemiyorum. Ilerde pisman olurmuyum bilmiyorm. Sizce ne yapmaliyim? Kafam cok karisik.
Konuyu bilmeyenler veya hatirlamak isteyenler icin:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cikmaz-sokak.928866/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cikmaz-sokak-cikti.936643/#post-47077453
ay super ya mis gibi muhendissin durursun ayakların ustunde bence görüşme bi sure de vicdanına oynarlarEvet calisiyorum. Kolay olmayacak elbet ama kafa rahatligimiz acisindan en iyisi. Umarim bende pisman olman. Hep annemi babami dusundugum icin biraz degisik geliyor ama zamanla gecer elbette.. Allah sizin de yardimciniz olsun. En kisa zamanda bende sizin gibi guclu dimdik ayakta olmak isterim
sakın donme
biraz zaman gecince hayatın iice oturunca gorusmeye başlarsına ama aynı eve asla donme
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
ya aileni boşver artık. sana bi faydaları yok aksine büyük zararları var. işin gücün var, imkanın var. takıl tek başına. bayramdan bayrama meraba meraba. bitti işte. ölücek öldürecek bi durum yok.
Haklisiniz. Simdi bana geri don bizi rezil etme diyorlar. Eve donmezsem olacaklardan ben sorumluymusum. Tam anlayamadim ama hayirlisi.
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
telefon nmaranı degıstır en bas bnunla basla. arasalarda ulasamasnlar.. Sen kendıne yetersın. guclu ol.
Evime geciyimde ilk is onuda yapacagim. Suan her yerde bu numaram var. Guclu olmakta cok zorlaniyorum. Mesaj ustune mesaj geliyor ama dayanmaya calisiyorum
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
fırsat bu fırsat kendi ayaklarının uzerinde durabilme sansın varsa skın ama sakın donme
Donmemekte kararliyim ama babam beni cok zorluyor. Simdi konusmaya gucum olmadigimi biraz toparlanip gorusebiliriz dedim. Hem evi terk et hem bir zaman sonra de sen bizi rezil etmeye mi ugrasiyorsun. Keyif yapiyorsun gibi kelimeler yaziyor. Takmamakta kararliyim.
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
ay super ya mis gibi muhendissin durursun ayakların ustunde bence görüşme bi sure de vicdanına oynarlar
sakın donme
biraz zaman gecince hayatın iice oturunca gorusmeye başlarsına ama aynı eve asla donme
Suan vicdanima oynuyorlar zaten. Cocuklugumdan tut en guzel seylere kadar. Icim sizliyor resmen surekli agliyorum okudukca. Cok guzel gunlerim oldu ama hala beni anlamiyorlar. Cok basit goruyorlar. Bizde dayak yedik. Hemen evden mi gitmek gerekir. Sanki kovulmadim da kendim gittim.
- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Haklisiniz. Simdi bana geri don bizi rezil etme diyorlar. Eve donmezsem olacaklardan ben sorumluymusum. Tam anlayamadim ama hayirlisi.
kızlarını düşündüklerinden özlediklerinden ne yer ne içer diye merak ettiklerinden değil elalem ne der diye çağırıyorlar eve.
istiyorlar ki ne yaparlarsa yap katlan. bu kadar uzaklaşmışken yeniden dönme bence artarak devam edecek her sey muhtemelen
- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
Suan vicdanima oynuyorlar zaten. Cocuklugumdan tut en guzel seylere kadar. Icim sizliyor resmen surekli agliyorum okudukca. Cok guzel gunlerim oldu ama hala beni anlamiyorlar. Cok basit goruyorlar. Bizde dayak yedik. Hemen evden mi gitmek gerekir. Sanki kovulmadim da kendim gittim.
numarayı engelleyin
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
bir arkadaşın dediği gibi hepsinin numarasını engelle.Suan vicdanima oynuyorlar zaten. Cocuklugumdan tut en guzel seylere kadar. Icim sizliyor resmen surekli agliyorum okudukca. Cok guzel gunlerim oldu ama hala beni anlamiyorlar. Cok basit goruyorlar. Bizde dayak yedik. Hemen evden mi gitmek gerekir. Sanki kovulmadim da kendim gittim.
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
kızlarını düşündüklerinden özlediklerinden ne yer ne içer diye merak ettiklerinden değil elalem ne der diye çağırıyorlar eve.
istiyorlar ki ne yaparlarsa yap katlan. bu kadar uzaklaşmışken yeniden dönme bence artarak devam edecek her sey muhtemelen
Evet benim zoruma gidende o. Gel evlen verelim seni diyorlar. Ya sabir.
Hepsinin numarasını engelle baska semte tasin onlardan mümkün olan en uzak yere sonuç olarak ailen yedirdi icirdi okurdu dimi.tama iste üstündeki baglayiciliklari bitmiş.bu kadar siddetten sonra gönül koymaları saçma sana vicdanı kör olanlara sende kör ol tanima.ileri de de barışma tavsiyem senin her türlü yaklaşımını boyun eğmek olarak algilayabilirler.su an onlarin akillanmalari icin biraz elden ayaktan düşecek gibi olmalari lazim.hep acı senin mi aklını başına getirecek.biraz da onların aklı basina gelsin artik 20 sene de mi 40 sene de mi bilmem
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
19 yaşlarında olsan yurda geç yada mesleğini eline alana kadar dişini sık derdim şahsen ama öyle iyi bir konumdasinki 27 yaşındasın sonuçta. Kesinlikle ayaklarının üzerinde dur. Aklı başındasın evliliğide kurtuluş olarak görmuyorsun. Babanın söyledikleri içimi acıttı ama cidden çok geç kalmış. Bunu daha önce söylemeliydi. Evin stres topu sandılar seni güçlerini anne baba kimlikleriyle ezdiler ama bir bireysin ve onların yaptıkları suç. İlerideki zamanlarda taviz verme net ve kararlı dur ailede olsa hadlerini bilecek
Cevaplamadigimi yeni farkettim.
Haklisiniz. Bir yandan ailemi anliyorum. Beni daha iyi birine layik goruyorlar. Ama boyle olmamaliydi, olmasada olurdu. Konusup halledebilmek gerek. Simdide gel seni verelim diyorlar bir an once kapansin bitsin bu mesele. Bazi seyleri hic bir zaman anlamayacagim galiba
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
Hepsinin numarasını engelle baska semte tasin onlardan mümkün olan en uzak yere sonuç olarak ailen yedirdi icirdi okurdu dimi.tama iste üstündeki baglayiciliklari bitmiş.bu kadar siddetten sonra gönül koymaları saçma sana vicdanı kör olanlara sende kör ol tanima.ileri de de barışma tavsiyem senin her türlü yaklaşımını boyun eğmek olarak algilayabilirler.su an onlarin akillanmalari icin biraz elden ayaktan düşecek gibi olmalari lazim.hep acı senin mi aklını başına getirecek.biraz da onların aklı basina gelsin artik 20 sene de mi 40 sene de mi bilmem
Yapacak baska birsey yok. Onlarda uzuluyorlar eminim. Bir yandan uzulup dalgin olurlar baslarina birsey gelir diye korkuyorum. Neyse kendime geliyorum tekrar cunku beni dusunen yok.
- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Gitme !!!Suan vicdanima oynuyorlar zaten. Cocuklugumdan tut en guzel seylere kadar. Icim sizliyor resmen surekli agliyorum okudukca. Cok guzel gunlerim oldu ama hala beni anlamiyorlar. Cok basit goruyorlar. Bizde dayak yedik. Hemen evden mi gitmek gerekir. Sanki kovulmadim da kendim gittim.
Bak bende anneyim.Hic bir annenin evladina oyle hakaret edip ,dovme hakki yok.
Sen sustukca ezmisler,gitsen daha kotu olucak,bu kez nasil olsa onca seye ragmen yine geldi diyip daha da artiricaklar.
Gitmeye niyetin varsada hemen gitme ,mesajlara cevap verme ,hic degilse bir kac hafta surundur.
Dik ol biraz ,ailende olsa sana eziyet etme haklari yok
.Birsey olmamis gibi gidersen hic degerin olmaz ....