- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk konunu okudum şimdi hiç anlayamadım. Yani mutlu sevgi dolu bir ailen var. Seni yıllarca sevmisler korumuslar sana destek olmuşlar sonra sen evlenmek için harekete geçince işler cigrindan çıkmış. 7 yaş küçük kardes erkek galiba. Annen o kardes evleneceği zaman nasıl davranacak çok merak ettim.
Donulecek bir yer değil orasi bence. Babanda hatasını fark etmemiş hala seni suçluyor. Yani seviyorsun geçmişin iyiymiş sonuçta. Gerçi iyi olduğunu sen söylüyorsun iyi göreceli bir kavram. Neyse seni gerçekten sevseler, değer verseler bu şekil davranamazlardi. Seni de geri cagirmalarinin sebebi kendilerini iyi hissetmek. Maalesef bu ilişkiler yürümez artık. Sınırlar çok geçilmiş seni yok etmek istemişler resmen. Annen baban ve kardeşin bir kazada ölmüş farz et demiş bir üye. Katılıyorum. Arkalarından fatiha gönder. Yeni bir aile kur ve onu sevgi ile büyüt canım. Annen öldükten sonra belki baban ve kardeşin ile aran duzelebilir. Kaldı ki kardeşin evlenince görürüm ben onu. Gelip ablacim özür dilerim diye yanasir.
Öyle ana babanın canı cehenneme. Sakın dönme iyice bi sürtsün burunları, sana yalvarsınlar dön diye annen falan da, ondan sonra da sadece bayram hastalik falan gibi durumlarda görüşürüm ben olsam.
Kıyamam sana yaa.
Bence hemen görüşme. Biraz düşünsünler, biraz burunlari sürtsün. Sen de bu ara biraz toparlanırsın.
ailen bayramda millete nerde olduğunu açıklayamacakları için dönmeni istiyor olabilir mi?
Aile de bir yere kadar, 3 yazinizi da okudum. Artik tahammul edilemez bence. Eve donmeyin. Ailenizle olan iliskinizi kesin demiyorum ama eve de donmeyin, sizi sevenlerle olun, erkek arkadasinizla ve arkadaslarinizla. Umarim durumunuz bir an once duzelir
Bu nasıl aile ya, asıl tedaviye ihtiyacı olan onlar.
O zaman hiç düşünmeyin evlenin.Yuvanızı kurun.Böyle hayırlı şeyler ertelenmeye gelmez.Neden kendinizi yalnız bırakıyosunuz ki?Bırakın sevdiğinizle kendi evinizde sorunlara çözüm bulun..
Kusura bakma ama annen tam bir ruh hastası, Allah kahretsin böyle anneliği.
Yaşadıklarınıza çok çok üzüldüm. Onlar senin ailen olabilir. Ama sana zararları dokunuyorsa, seni üzüyor incitiyorlar sa, kendi sağlığın için görüşmemen en iyisi. Sana zararı bırak, bildiğin şiddet uygulamışlar. Çok korkunç. Aile üyelerinin hiçbiri normal değil. Sağlıksız insanlar ve senin de sağlığını bozuyorlar. Kendi iyiliğin için o eve dönme ve tedavini ol.
Çalışan bayansın, iyi de mesleğin var. Artık kendi evini, düzenini kurmanın zamanı gelmiş. Mutlu olmaya bak.. Hobiler edin. Sosyal bir çevre edinmeye bak.. Sana zarar veren insanlardan uzak dur, bu kişiler ailen de olsa..
Evet kesinlikle donmeyinEve donersem bir daha cikamam. Yani bu sekilde, bu psikolojiyle asla cikamam. Gorusurum veya gorusmem ilerde bilmiyorum. Ama asla donmeyecegim eve.
ben senin yerinde olsam, ailem beni evden kovsa, o eve geri dönmem. ailemle de görüşmem, telefonlarına çıkmazdım.. bence ailende arana bir çizgi çekmenın zamanı geldi. onlar senin ailen olabilir, ama sana zarar veriyorlar.. kendini düşünmen lazım. bencil ol, seni üzen insanları hayatından uzak tut.
Dayanamadigim icin kendimi oldurmeye kalkip hastanelik oldum. Kimsenin umrunda olmadi. Tek basima hastane koselerinde surundum. Bunlari dusundukce goz yaslarimi tutamiyorum. Ben bunlari yasayacak kadar ne yaptim ki. Ama aileme gore normal olanlar. Sinirle yapilmis.
Odamdan cikmadigim icinde suclandim. Buna nedersiniz?
Merhaba,
Cok tesekkur ederim. Zaten meslegim ve gelirim olmasa suan ne yapardim bilmiyorum.
Psikolojik tedavim suruyor. Kendimi biraz kapattim. Kimseyle gorusmek istemiyorum ama sevgilim ve is arkadaslarim bir sekilde beni yalniz birakmiyorlar.
Babama cevap yazdim ve en sonunda dedim ki hala beni sucluyorsunuz. Yaptik bir hata eve don demek yerine. Sonra ben sensiz ne yaparim. Sen yoksan bende yokum. Gel eve, yine aynisi olursa bende seninle gelecegim gibi sozler yazmaya basladi ama cevap yazmadim. Aradi ama acmadim. Icinden mi geliyor eve donmem icin mi diyor bilmiyorum ama suan kendi sagligim acisindan uzak durmam daha iyi..