• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neyin kafasi?

Ben de dönmem.Yetişkin insansın ve hayat oyun değil.Seni düşünen kimse yok.Psikolojin ,kimsenin, daha doğrusu umrunda olması gereken ailenin maalesef umurunda değil.Ömür boyu zaten bu hislerden kurtulmak için ugrasacaksin ister istemez.Evliliğinde ,arkadaşlık iliskilerinde hep karşına çıkacak.
Sana tavsiyem dönmek istiyorsan 5 kere daha düşün ve ailenin sana yasattiklarini bizden başka kimseyle paylasmamaya özen göster.insanlar ciğ süt emmiş ummadığın yerde karşına çıkartırlar.
Hakkında hayırlısı

Haklisiniz. Malesef cagresizlikten bir kac kisiyle paylasmak zorunda kaldim. Olanlardan dolayi gidecek ailem veya baska bir yerim olmadigi icin. Bu sayede evde buldum. Tek basima halledemezdim. Benim bir sucum yok ve artik kimin ne dusundugu ve beni nerden vuracagi umrumda degil. Yeterince ezildim, daha fazla ezemezler

Şu an çalışıyor musunuz bilmiyorum ama umarım bir işiniz vardır. Ben her zaman bu gibi durumlarda kendi sağlığınız için o ortamlardan uzak durulması taraftariyim. Sizi cok iyi anlıyorum çünkü benzer şeyleri ben de yaşadım. 22 yaşındayım 2 yıldır ailemden arıyım başka bir ildeyim ve bu sene okulumu bitirdim. Hem okudum hem çalıştım hem gecindim. İnanın hiç kolay değil fakat pişman değilim. Kendi kararlarimi yaşadım kendi hayatımı yaşadım. Aile kan bağı zoruyla size bize sorulmadan var olmuş bir müessese ve tüm ilişkilerde her zaman tek taraflı taviz sorunlar yaratır. Bu konu hakkında soylenebilecek çok şey var eğer sormak istediğiniz merak ettiğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz umarım hakkınızda hayırlısı olur:KK68:

Evet calisiyorum. Kolay olmayacak elbet ama kafa rahatligimiz acisindan en iyisi. Umarim bende pisman olman. Hep annemi babami dusundugum icin biraz degisik geliyor ama zamanla gecer elbette.. Allah sizin de yardimciniz olsun. En kisa zamanda bende sizin gibi guclu dimdik ayakta olmak isterim

Haklisiniz. Malesef cagresizlikten bir kac kisiyle paylasmak zorunda kaldim. Olanlardan dolayi gidecek ailem veya baska bir yerim olmadigi icin. Bu sayede evde buldum. Tek basima halledemezdim. Benim bir sucum yok ve artik kimin ne dusundugu ve beni nerden vuracagi umrumda degil. Yeterince ezildim, daha fazla ezemezler
TEBRİK EDERİM SİZİ SAKIN DÖNMEYİM KİRALAYIN EVİNİZİ YAŞAYIN HUZURLU MUTLU AİLENİZ GERÇEKTEN GÜN GELİP DE PİŞMAN OLURSA ŞİMDİ OLMADIKLARI KESİN GÖRÜŞÜRÜZSÜNÜZ O KADAR.

Sakın dönme sakın yaşadıklarını unutma. Anladığım kadarıyla baban gel dayak yemeye devam et diyor. Pişmanız demiyor canına yazık gitme bi kerede dayaktan öldürürseler sana yazık olur.

Ben dedikten sonra cok alttan almaya basladi ama gec kaldi. Kesinlikle donmuyorum. Dogru yolda oldugumu tekrar anladim.

Eski konunuzu okumadım ama bu konudan okuduklarım bile sakın gitme dedirtiyor bana.

Burada beni bilenler biliyor, boşandım ve psikolog desteği alıyorum. 6 aydır grup terapisine katılıyorum. Gelenler kimler: 2 mühendis, 1 doktor, 1 mimar, 1 iç mimar, 1 grafiker, 1 bilgi işlem uzmanı
Hepsi eğitimli ama anne-baba ile sorunları var.

Bence sakın dönmeyin ve mutlaka psikolojik destek alın.

Haklisiniz. Donmemekte kararliyim. Daha fazla kaldiramam olanlar. Allah sizinde yardimciniz olsun..

Bence evini herşeyini ayır. Ama tamamen silip atma eski konunu okumadım ama silip atma derim. Git gör arada, iletişim olsun ama mesafe olsun senin hayatın ayrı olsun. Ben böyle düşünüyorum.

Aynen dediginiz gibi yapmayi dusunuyorum. Uzerinden biraz zaman gecsin. Zamanla hersey olur. Suan gormemek ve bu konulari konusmamak hepimiz icin daha iyi sanirim

Keşke hiç cevap bile yazmasaydın, meraktan çatlasalardı.; annen seni evden kovarken, dur napıyorsun bile dememiş baban sanırım. O nasıl erkek öyle, baba olmayı bırak...

Asıl önemli olan, şu an güvende misin? Kimlerle kalıyorsun? Çevrendekiler düzgün insanlar mı? Kendini idame ettirebilecek misin?

Hayir babam anneme engel olmadi. Guvendeyim. Rahatim. Yakinda yeni evimin anahtarlarini aliyorum. Bana yardimci olan 4 arkadas ve sevgilim var. Onun disinda kimse bilmiyor.

çalışıyorsun, maddi olarak bi bağımlığın yok. o kişi ile evlenirsin evlenmezsin bilmem ama alenin evine sakın dönme. ne demek gece uykuda gelip tokatlamak ya? nasıl dayandın.

Dayanamadigim icin kendimi oldurmeye kalkip hastanelik oldum. Kimsenin umrunda olmadi. Tek basima hastane koselerinde surundum. Bunlari dusundukce goz yaslarimi tutamiyorum. Ben bunlari yasayacak kadar ne yaptim ki. Ama aileme gore normal olanlar. Sinirle yapilmis.

Ben dedikten sonra cok alttan almaya basladi ama gec kaldi. Kesinlikle donmuyorum. Dogru yolda oldugumu tekrar anladim.

Valla aşkım hiçte alttan almamış. Seninle aynı yaştayız bu kadar şeyin üstüne o eve asla dönmezdim. Ki sen meslek sahibi bir kadınsın ne işin var o evde

Bence sizde de problem var heralde.Önceki yazılarınızı okudum kendinize işkence etmekten zevk alıyorsunuz sanırım.Niye kendinize bunu yapıyosunuz anlayamadım çünkü.Bir kere babanız sizi sevseydi zaten bunların hiç birine müsade etmezdi.Sevdiğiniz sizin yanınızda herşeye rağmen siz hala olmayan ailenizin peşinden ailem de ailem diyosunuz çok saçma.Sanırım bizim sinir seviyemizi ölçüyosunuz çünkü bu kadar yaşadığınız şey varken geri döneyim mi demeniz bile sizinde aklınızdan problemlerinizin olduğunu gösteriyor.Sevdiğinizle birlikte olun bence.Herkoşulda sizi seven bir erkek var.Ömrünüzün sonuna kadar mutlu olucaksınız belki de.Böyle aile olmaz olsun yani...

Aileme cok bagli oldugumdan kaynaklaniyor ve daha oncesinde bu tur seyler yasamadigim icin.. Soylediklerinizde haklisiniz. Zaten omur boyu bu yasattiklari yuzunden ve beni yalniz ortada biraktiklari icin hic affetmeyecegim. Ben zaten eve donmeyi dusunmuyorum. Babamla yuz yuze konusma konusunda karar veremiyordum ama yazdigi seylerden dolayi konusmama kararimin arkasindayim.
Sevdigim evlenelim kendi yolumuza bakalim diyor. Ben ise bir sure kendi ayaklarimin uzerinde durup sonra evlenmek istiyorum. Bana maddi manevi her konuda destek oluyor. Boyle birinin kotu olacagini dusunmuyorum. Oldu bitti beni aile problemlerimin icinden cikarmaya calisiyor.

Bu nasıl aile ya, asıl tedaviye ihtiyacı olan onlar.

Canım eski konunu biliyorum, keşke cvp bile yazmasaydın baban olacak şahsa!
Bu zihniyete sahip şahıslara msj yazarak falan kendini açıklayamazsın, sen ne yazarsan yaz onlar anlamak istediklerini anlayacaklar sen de iyice sinir küpüne döneceksin.
Onlarla hiçbir iletişime girme, bir arkadaşmda yazmış, farzet ki hepsi birden öldü. Zaten topu ruh hastası

Yeni hayatında mutluluk seninle olsun canım.

Sonradan bende yazdigima pisman oldum. Isyerime gelir yolumu keser diye korktum ulasilamaz hale gelirsem. Ama gecti gitti. Bidaha beni rahatsiz etmemesini ve onlarin boyle olmasini istedigini soyledim. Yazdi aradi ama ben donus yapmadim.

Cok tesekkur ederim..

Gitmeyin tabi ki.

Her cocugu olanin anne-baba olamadiginin bi kaniti daha,hayatimiza bundan daha az zarar verene dusman diyoruz ama gel gör ki kan bagı olunca aile demeye devam ediyoruz maalesef.

Aile, anne baba hakki diyorsun. Ne yaparsan yap yaranamiyorsun. Bunu cok daha once yapmaliydim. Gerci onlar beni atti, hala beni sucluyorlar. Kendim gitsem artik ne yaparlardi bilmiyorum.

Gerçekten bu sendeki neyin kafası anlamadım ne iyi ya canin sıkıldıkça git döv söv evden kov sonra keyfin gelince geri çağır bence onların canı sıkılmış annen çağır da biraz daha hırlamayalım canim sıkılıyor demistir kusura bakma mühendissin işin gücün var ve sen halen sacam sapan düşüncelerdesin arkadaşım kendine gel sen o eve geri gitsen her gun bu gittiğin günlerin acısını da çıkartacaklar senden o yuzden mis gibi ev tut isinde gucunde ol sevdigin adamla da evlen ve kendi aileno kur ve mümkünse o insanlarla görüşme

Haklisiniz. Donmuyorum eve. Ilerde ne olur bilmiyorum ama simdilik gorusmeyi dusunmuyorum.

Aileme cok bagli oldugumdan kaynaklaniyor ve daha oncesinde bu tur seyler yasamadigim icin.. Soylediklerinizde haklisiniz. Zaten omur boyu bu yasattiklari yuzunden ve beni yalniz ortada biraktiklari icin hic affetmeyecegim. Ben zaten eve donmeyi dusunmuyorum. Babamla yuz yuze konusma konusunda karar veremiyordum ama yazdigi seylerden dolayi konusmama kararimin arkasindayim.
Sevdigim evlenelim kendi yolumuza bakalim diyor. Ben ise bir sure kendi ayaklarimin uzerinde durup sonra evlenmek istiyorum. Bana maddi manevi her konuda destek oluyor. Boyle birinin kotu olacagini dusunmuyorum. Oldu bitti beni aile problemlerimin icinden cikarmaya calisiyor.
O zaman hiç düşünmeyin evlenin.Yuvanızı kurun.Böyle hayırlı şeyler ertelenmeye gelmez.Neden kendinizi yalnız bırakıyosunuz ki?Bırakın sevdiğinizle kendi evinizde sorunlara çözüm bulun..

işe gir birikim yapmaya çalış
ilk aylar birikim olmayacak pek hesapsız harcamaların çıkacak sonradan düzene girecektir
korkma
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun

ailenize dönmeyin... ailenizin yanında işkenceye maruz kalarak gençliğinizi heba etmeyin
ileride arkadaş ortamlarınızda ev arkadaşı arayan çıkacaktır onlarla eve çıkarsınız

kendinizi üzmeyin, o ailede sağlam bir şekilde kalmanız bile ne kadar güçlü olduğunuzun işareti

olmayan aile bağlarınıza üzülmeyin sizi korumayan babanıza üzülmeyin

ters cevap vermeyin hatta hiç cevap atmayın

uzun bir süre kesinlikle yüzyüze görüşmeyin öncelikle

Isim ve birikimim var cok sukur.

Aileme donmeyecegim. Ilerde konusurmuyum bilmiyorum ama asla donmem o eve.
Bazen kendim bile sasiriyorum hayatima devam edebildigime. Hersey zamanla daha guzel olacak..

:KK43:
Ben olsam ben de dönmem...
Yaşınız eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama aklı başında bir gençsiniz, besbelli..

Allah yolunuzu açık etsin, inşallah güzel günler görün.
Bazı insanlar anne baba olmayı beceremiyor. Size de öylesi denk gelmiş, seçemiyoruz işte..
Babanıza yazıklar olsun.
Ama en çok annenize......
Anne dediğin merhamet timsali..yazık..size değil onlara yazık insanlıktan nasiplenmemişler.
Kimse sormasa Allah sorar hesabını,kız çocuğu ne büyük nimet oysaki, kıymetini bilene....

Yasim 27, muhendisim. Isim gucum var cok sukur..

Tesekkur ederim. Bazi insanlara ne yaparsan yap yaranamazsin. Bazi anne babalara cektirmedigin kalmaz yinede sahip cikarlar. Sans meselesi..

Aile, anne baba hakki diyorsun. Ne yaparsan yap yaranamiyorsun. Bunu cok daha once yapmaliydim. Gerci onlar beni atti, hala beni sucluyorlar. Kendim gitsem artik ne yaparlardi bilmiyorum.
psikopat ana babanın ne hakkı olacak bundan sonra? ya evlatlık, insanlık hakkı?
sizinkilerin acil tedaviye ihtiyaçları var. işkence düşkünlüğü normal değil.

Back