• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neyin kafasi?

anneniz,evi cehenneme çevirmiş sizin için.o evde yaşaması zordur,sizi anlayabiliyorum ama dışarısı da pek tekin değil.
umarım bir işiniz,geliriniz vardır.ne yapacağınız ve ne yaptığınızı biliyorsunuzdur.aksi takdirde,eviniz daha güvenli olabilir.

ama diyorsanız ki,iş güç sahibi,koskoca kadınım.kendi ayaklarım üzerinde durabilirim,o zaman sıkıntı yok.yalnız yaşayabilirsiniz.

Bildiginiz gibi gecen hafta carsamba annem ve babam tarafindan evden kovuldum. Iki gun once babam bana ulasmaya calisti. Dunde mesaj atmaya basladi. Nerdesin sen, ne yer ne icersin, nerde kaliyorsun. Hem bize hem kendine eziyet ediyorsun. Ben seni akilli kiz sanirdim bu yaptigin sana yakisiyormu yazmis.
Anlamadigim nokta ise, ben evden kacmadim, evi terketmedim yani kisacasi kendi istegimle cikmadim. Resmen kovuldum ve bunu daha once kac kere dile getirmislerdi. En sonunda evin anahtarlarini alip kapi disari etti beni annem.
Dun cok dusundum ve bugun cevap yazma karari aldim. Butun bana yasattiklarini yazdim ve artik kendi ayaklarimin uzerinde duracagini soyledim. Dedim: guvendeyim. Odama girip beni doven, tokatlayan sacimi basimi yolan anne, kardes ve buna susan bir baba yok. Aldigim tepki ise: Bir kiz evden babasinin izni olmadan cikamaz. Sinirle soyledik, hemen cikman mi gerek. Kiz dedigin evden kovulsada evde bogulsada evde durur, gibi sozler yazmis. Ben gercekten anlamiyorum ya. Simdide eve gel konusalim diyor. Icim aciyor babam sonucta guzel gunlerimizde oldu. Ama hala beni suclamaya ve bana yasattiklarini hafife almaya devam ediyor. Sanki ben insan degilim. Annem hala gururu ve egosuna devam ediyor.

Ben gidip konusmak istemiyorum. Ilerde pisman olurmuyum bilmiyorm. Sizce ne yapmaliyim? Kafam cok karisik.

Konuyu bilmeyenler veya hatirlamak isteyenler icin:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cikmaz-sokak.928866/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cikmaz-sokak-cikti.936643/#post-47077453
sen ailenin şamar oğlanı olmuşsun. canı sıkılan seni dövüyor. ölümden döndüğün halde evden kovmuşlar. neyin pişmanlığı?
sen ailen yok farzet, hepsi öldü farzet ve kendi başına yeni bir hayat kur. telefonunu, işini hatta mümkünse şehrini değiştir.
onlar senin ailen değil düşmanın.

Kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama belli ki reşitsiniz.
Siz herşeyden önce bir bireysiniz, bir ailenin üyesi olmanız o aileden eziyet çekmeniz anlamına gelmez.
Önceki konunuzu bilmiyorum, okuma fırsatım olmadı.

Fakat bu anlattıklarınıza istinaden hem kovup hem de sen neden ciddiye aldın denilmesi saçma.
Siz eğer güvendeyseniz ve kendi ayaklarınızın üzerinde durabilen bir yapıya sahipseniz, kendinize bir düzen kurun derim.
Çalışın, güzel bir hayat, düzgün bir hayat kurun kendinize ve yolunuza bakın.

Evet anne baba çok önemlidir hayatta ve kimseye Allah eksiklerini yaşatmasın.
Fakat size bir birey gibi davranmayan ve eziyet gösterilmesine de müsade etmeyin lütfen.
Bu en çok sizi psikolojik olarak etkiler...

Merhaba,

Açtığınız konuları okudum.
Anladığım kadarı ila siz iyi eğitim almış bilinçli bir insana benziyorsunuz.
Evden ayrılmakla en doğru kararı aldığınızı düşünüyorum.

Mühendizsiniz, çok güzel bir mesleğiniz var. Tek başınıza ayakta durabilirsiniz kimseye muhtaç olmadan.

Bu arada piskolojik tedavi görmeye devam edin ve yalnız kalmamaya çalışın. Arkadaşlarınız ve sevgiliniz ile sık sık bir arada olmaya çalışın.

Ailenizle şu sıra bence iletişime geçmeyin. Mesajlardan anladığım kadarı ila zerre pişmanlık duymamışlar ve hala hatalı taraf sizin olduğunuzu inanıyorlar.

Zaman a bırakın.
Zamanla hatalarını anlayacaklarını düşünüyorum.
Siz önce kendi sağlığınızı düzeltin ve doğru zamanda ailenizle nasıl olsa bir araya gelip, görüşüp ve sorunlarınızı çözmeye başlarsınız umarım.

Bu arada ; her ne olursa olsun lütfen kinlenmeyin, size yapılan davranışları ve hakkaretleri unuttun.
Eğer unutmaz iseniz bir ömür piskolojik sorunlar yaşarsınız.

Sevgilerimle,

Eski konunuza biraz baktım. Ne güzel farklı bir hayata baslamissiniz, işiniz de varmış gördüğüm kadarıyla(ne işle mesgulsunuz bilemiyorum ama) ne diye gidip ailenizle ķonusacakmissiniz ki ? Siz soylenilmesi gerekenleri mesajla soylemissiniz zaten, onu bile anlamamislar. Yine aynı hamam aynı tas. Pisman olsalar hem sizi cagirmazlar ayaklarina, onlar sizi ne eder ne yapar bulurlar.

Ben de dönmem.Yetişkin insansın ve hayat oyun değil.Seni düşünen kimse yok.Psikolojin ,kimsenin, daha doğrusu umrunda olması gereken ailenin maalesef umurunda değil.Ömür boyu zaten bu hislerden kurtulmak için ugrasacaksin ister istemez.Evliliğinde ,arkadaşlık iliskilerinde hep karşına çıkacak.
Sana tavsiyem dönmek istiyorsan 5 kere daha düşün ve ailenin sana yasattiklarini bizden başka kimseyle paylasmamaya özen göster.insanlar ciğ süt emmiş ummadığın yerde karşına çıkartırlar.
Hakkında hayırlısı

Sakın dönme sakın yaşadıklarını unutma. Anladığım kadarıyla baban gel dayak yemeye devam et diyor. Pişmanız demiyor canına yazık gitme bi kerede dayaktan öldürürseler sana yazık olur.

Eski konunuzu okumadım ama bu konudan okuduklarım bile sakın gitme dedirtiyor bana.

Burada beni bilenler biliyor, boşandım ve psikolog desteği alıyorum. 6 aydır grup terapisine katılıyorum. Gelenler kimler: 2 mühendis, 1 doktor, 1 mimar, 1 iç mimar, 1 grafiker, 1 bilgi işlem uzmanı
Hepsi eğitimli ama anne-baba ile sorunları var.

Bence sakın dönmeyin ve mutlaka psikolojik destek alın.

Bence evini herşeyini ayır. Ama tamamen silip atma eski konunu okumadım ama silip atma derim. Git gör arada, iletişim olsun ama mesafe olsun senin hayatın ayrı olsun. Ben böyle düşünüyorum.

Keşke hiç cevap bile yazmasaydın, meraktan çatlasalardı.; annen seni evden kovarken, dur napıyorsun bile dememiş baban sanırım. O nasıl erkek öyle, baba olmayı bırak...

Asıl önemli olan, şu an güvende misin? Kimlerle kalıyorsun? Çevrendekiler düzgün insanlar mı? Kendini idame ettirebilecek misin?

çalışıyorsun, maddi olarak bi bağımlığın yok. o kişi ile evlenirsin evlenmezsin bilmem ama alenin evine sakın dönme. ne demek gece uykuda gelip tokatlamak ya? nasıl dayandın.

Bence sizde de problem var heralde.Önceki yazılarınızı okudum kendinize işkence etmekten zevk alıyorsunuz sanırım.Niye kendinize bunu yapıyosunuz anlayamadım çünkü.Bir kere babanız sizi sevseydi zaten bunların hiç birine müsade etmezdi.Sevdiğiniz sizin yanınızda herşeye rağmen siz hala olmayan ailenizin peşinden ailem de ailem diyosunuz çok saçma.Sanırım bizim sinir seviyemizi ölçüyosunuz çünkü bu kadar yaşadığınız şey varken geri döneyim mi demeniz bile sizinde aklınızdan problemlerinizin olduğunu gösteriyor.Sevdiğinizle birlikte olun bence.Herkoşulda sizi seven bir erkek var.Ömrünüzün sonuna kadar mutlu olucaksınız belki de.Böyle aile olmaz olsun yani...

Canım eski konunu biliyorum, keşke cvp bile yazmasaydın baban olacak şahsa!
Bu zihniyete sahip şahıslara msj yazarak falan kendini açıklayamazsın, sen ne yazarsan yaz onlar anlamak istediklerini anlayacaklar sen de iyice sinir küpüne döneceksin.
Onlarla hiçbir iletişime girme, bir arkadaşmda yazmış, farzet ki hepsi birden öldü. Zaten topu ruh hastası

Yeni hayatında mutluluk seninle olsun canım.

Gitmeyin tabi ki.

Her cocugu olanin anne-baba olamadiginin bi kaniti daha,hayatimiza bundan daha az zarar verene dusman diyoruz ama gel gör ki kan bagı olunca aile demeye devam ediyoruz maalesef.

Gerçekten bu sendeki neyin kafası anlamadım ne iyi ya canin sıkıldıkça git döv söv evden kov sonra keyfin gelince geri çağır bence onların canı sıkılmış annen çağır da biraz daha hırlamayalım canim sıkılıyor demistir kusura bakma mühendissin işin gücün var ve sen halen sacam sapan düşüncelerdesin arkadaşım kendine gel sen o eve geri gitsen her gun bu gittiğin günlerin acısını da çıkartacaklar senden o yuzden mis gibi ev tut isinde gucunde ol sevdigin adamla da evlen ve kendi aileno kur ve mümkünse o insanlarla görüşme

Back